Azi primești prima rețetă din 7 Day Smoothie Challenge și eu o să mor de emoții crunte

 

În câteva ore, mailul cu prima rețetă de Smoothie din 7 Day Smoothie Challenge o să pornească spre mailurile voastre, iar eu sunt extrem de emoționată.

Ok, s-o zic p-aia dreaptă: sunt fleașcă și în pragul unui mic atac de panică.

 
Froothie 1

  
Am mai multe emoții ca la 22 de ani, când m-au chemat la interviu la Pro TV și eu m-am dus acolo direct din Vama Veche. Încă aveam nisip printre degetele de la picioare, îmi plesnise un nasture de la singura cămașă ceva mai office pe care o dețineam, mi-l cususem la loc strâmb și aveam certitudinea că încă miros a alge și baltă.

Am mai multe emoții ca atunci când a venit Uraganul Katrina peste noi în Louisiana și sunt sigură că atunci când mi-am dat demisia de la Digi24, eram ceva mai relaxată.

Am emoții pentru că, în ultimele două săptămâni, în jurul proiectului 7 Day Smoothie Challenge și al blogului meu s-a născut o comunitate mare, multă, unită, efervescentă, care comunică permanent și care este foarte încântată de campania pornită de Suny Side Up și Froothie România. Nu te mint, prima oară când am apăsat pe butonul care a trimis înspre sutele voastre de adrese primul mail, cel de vineri, am crezut că îmi pierd  cunoștința. Am citit mailul ăla de o mie de ori, atentă să nu se strecoare pe acolo vreo greșeală de tipar, vreun dezacord, vreo virgulă pusă aiurea.

  
7 Day Smoothie Challenge 1

 
Sunt sigură că rețetele o să îți placă mult, că doar le-am testat și retestat și nu am ajuns la o formulă finală până nu am mârâit de plăcere când am luat prima gură din pahar. Dar tot am emoții pentru prima gură pe care o să o iei tu din pahar.

Sunt sigură că fotografiile o să îți placă mult, pentru că deja am văzut reacțiile de pe Facebook, lucru care mi-a dat încredere.

Și sunt sigură că o să îți placă și videoclipurile, dar asta nu înseamnă că nu le montez nițel încruntată și că nu stau ore întregi să aleg fiecare melodie în parte, fiecare cadru, fiecare text.

 
7 Day Smoothie Challenge 2

 
Așa că sper să te bucuri de săptămâna aceasta și de campania asta faină care pe mine mă înveselește, mă mulțumește și mă emoționează crunt. Prima rețetă va ateriza la tine în Inbox în această seară, iar eu sunt extrem de curioasă să o încerci. Poți să revii aici pe blog în fiecare seară de săptămâna viitoare, voi posta mai multe detalii despre Smoothie-ul respectiv și povestea din spatele lui.

Iar în ceea ce privește premiul de la Froothie România, cred că s-a văzut clar preferința tuturor în ceea ce privește acordarea acestuia. Ne înclinăm și vom face cum ați dorit. 

 
Să înceapă 7 Day Smoothie Challenge!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>