Modalități de plată

Modalitățile de plată acceptate sunt plata ramburs (numerar la livrare) sau plata cu cardul prin NETOPIA Payments. În cazul achiziționării de Ebook-uri, modalitatea de plată acceptată va fi doar plata cu cardul prin NETOPIA Payments. În cazul folosirii NETOPIA Payments, veți fi redirecționați către site-urile partenere pentru a vă introduce datele bancare și a efectua plata. Odată procesată tranzacția, se efectuează redirecționarea către site-ul www.sunnysideup.ro.

În cazul plății cu cardul, nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment dat, pe serverele Sunny Side Up, ele fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii plată online.

Securitatea site-ului

Pe www.sunnysideup.ro, fiecare tranzacție este securizată mulțumită tehnologiei SSL și serviciilor de criptare a datelor.

Puteți observa că URL-ul din partea de sus a browserului începe cu https: în loc de http: ceea ce înseamnă că site-ul este securizat.

Folosim tehnologie SSL care criptează și protejează informațiile trimise către noi prin internet. Dacă SSL-ul este activat, veți vedea un lacăt lângă adresa site-ului și puteți face click pe el pentru a afla mai multe informații despre certificatul SSL.