Copilul MeuDin BucătărieLa Joacă

REVIEW Learning Tower Leea – turn de învățare multifuncțional + cupon de reducere

Au trecut două luni de când Mircea folosește zilnic turnul de învățare Leea, așa că pot în sfârșit să îi fac un review complet și onest, așa cum mulți dintre voi mi-au cerut încă de când l-am cumpărat. L-am ales după alte două luni de documentare, research făcut printre producătorii de learning towers din România, sute de review-uri de la mame căutate pe grupurile de suport pentru părinți și niște zeci de emailuri back-and-forth trimise la mai multe firme producătoare, în care le bombardam cu întrebări despre siguranță, controlul calității și rezistență în timp. Din articolul de mai jos veți afla de ce am vrut să cumpăr un turn de învățare, de ce am ales Leea Toys, dacă sunt mulțumită de produs, cât de des îl folosim, cum se înțelege Mircea cu el, cât de sigur este, ce facem cu ajutorul turnului, dacă și-a meritat banii și dacă regret achiziția făcută.

Acest articol nu este unul plătit, turnul nostru Leea a fost cumpărat chiar de noi și pentru că nu ne dau banii afară din casă soluția pe care am găsit-o a fost să organizăm o chetă printre prietenii noștri: de ziua lui Mircea, când a împlinit un an, i-am rugat pe toți să nu îi aducă cadouri, ci mai degrabă să contribuie la achiziția acestui learning tower. Am pus la un loc toți banii de la ei, am mai completat și noi, am folosit un cupon de reducere de pe Instagram și în iunie, turnul era la noi acasă.

Începem rubrica #AmTestat, haideți să vedem un review complet al turnului de învățare Leea!

De ce am vrut să îi iau lui Mircea un turn de învățare?

Mereu am vrut să îi pot oferi lui Mircea ocazia de a-și exersa independența, autonomia, de a explora și de a (se) descoperi. Am vrut să îl las mereu să încerce, să testeze, să facă lucrurile (cât mai) de unul singur, iar eu să îi fiu bineînțeles sprijin și ajutor. Am căutat să nu-i îngrădesc curiozitatea naturală, să nu îi impun limite inutile, să nu-i spun ”nu” doar pentru că mie mi-ar fi mai confortabil decât să-i spun ”da” și, în general, mi-am dorit ca, între limitele clare pe care i le-am setat și care țin de obicei de siguranță, să aibă toată libertatea de a experimenta și de a încerca. Copiii iubesc să imite, sunt interesați de viața noastră de adult și își doresc să fie implicați în activitățile noastre, chit că noi spălăm o roșie, facem o plăcintă, schimbăm un bec sau periem câinele. Paranteză: mai ales asta cu periatul câinelui am observat că este mereu mare hit.

Turnul de învățare exact asta face, îi oferă copilului posibilitatea de a participa la treburile casei și la activitățile zilnice ale părintelui chiar de la nivelul acestuia, dezvoltându-i celui mic încrederea în sine, abilitățile cognitive și practice, implicarea în treburile și rutina gospodărească a familiei.

Recunosc, dincolo de aceste aspecte, am fost recunoscătoare să primesc și eu o mână de ajutor: de pe la 10-11 luni Mircea nu mai voia în ruptul capului să stea în țarcul lui, în scaunul de bebe sau în balansoar atunci când trebuia să gătesc sau să spăl ceva rapid prin bucătărie, nu mai voia nici să se joace pe jos, ci voia doar să vadă ce tot fac eu acolo sus, pe blat, așa că spălam vase cu el supărat și prins de pantalonii mei (mi i-a și dat jos de câteva ori, trăgând cu ardoare ca să se cațere pe mine) sau îl luam în brațe și încercam să gătesc cu 10 kilograme de băiețel smucindu-se în toate direcțiile, către polonic, către cuțit, către unt și către ciorba care bolborosea pe aragaz. Voiam să îl implic în treburile mele astfel încât amândoi să ne simțim bine – dar hei, voiam ca și brațele mele să primească o mică pauză.

De ce un turn de învățare și nu un simplu scaun pe care să urc copilul, sau de ce nu îl urc direct pe blatul de la bucătărie?

Am fost întrebată acest lucru de zeci de ori și o să o spun iar și iar: din motive de siguranță. Nu vreau să aștept 2-3 ani până îl implic pe cel mic în treburile casei, iar la un an și 4 luni, cât avea Mircea când am cumpărat turnul, mi se pare încă prea mic ca să conștientizeze riscurile unei căderi de pe scaun sau de pe blat. În plus, ca orice toddler, este la vârsta la care se foiește, se întoarce, se răsucește, e într-o continuă mișcare și forfotă, și mi se pare de domeniul SF-ului să îi cer să stea cuminte pe scaun, în picioare, și să aibă grijă să nu alunece de pe el. Pe de altă parte, dacă ar sta pe un scaun sau pe blat, eu ar trebui să fiu mereu aproximativ cu o mână pe el, să îl sprijin, să îl țin, iar asta m-ar incomoda și m-ar încetini foarte tare. Un turn de învățare elimină această problemă cu totul, pentru că piticul este în siguranță acolo în turn, nu trebuie să stau cu mâna pe el, nu trebuie să îl țin, și putem amândoi să ne concentrăm pe activitățile noastre: să spălăm sau ștergem vase, să ștergem legume, să le pasăm cu furculița, să pregătim prânzul sau să ne jucăm. Bineînțeles, poate la toddlerii mai mari situația stă altfel și poate ei înțeleg mai bine că trebuie să fie atenți ca să nu cadă, dar eu nu voiam să îmi bat capul cu acest stres. Safety first, așa îmi place mereu să spun.

Pe scurt, după două luni de research, m-am oprit la turnul Leea pentru că sunt prea săracă să cumpăr ieftin și prea responsabilă ca să fac rabat la siguranță și calitate.

Pe scurt, după două luni de research, m-am oprit la turnul Leea pentru că sunt prea săracă să cumpăr ieftin și prea responsabilă ca să fac rabat la siguranță și calitate.

Pe scurt, după două luni de research, m-am oprit la turnul Leea pentru că sunt prea săracă să cumpăr ieftin și prea responsabilă ca să fac rabat la siguranță și calitate.

De ce am cumpărat turnul de învățare Leea și nu alt turn mai ieftin de pe piață? Ce oferă turnul Leea față de altele?

Pe scurt, după două luni de research, m-am oprit la turnul Leea pentru că sunt prea săracă să cumpăr ieftin și prea responsabilă ca să fac rabat la siguranță și calitate.

Pentru că sunt mereu atentă la banii noștri și la obiectele în care investim, am vrut să aleg o singură dată și bine, adică să iau un turn pe care nu va trebui să îl schimb o dată cu trecerea timpului. În plus, aș vrea să mai avem copii și îmi doresc să nu iau câte un turn pentru fiecare nou membru al familiei în parte, așa că trebuia să cumpăr un produs rezistent, durabil, sigur, care să poată fi moștenit de la un copil la altul. Mi-a plăcut că cei de la Leea folosesc placaj din mesteacăn, care am înțeles că este cel mai dens și cel mai potrivit pentru producerea micului mobilier, și că folosesc culori și lacuri pe baza de apă, non-toxice.

Dincolo de asta, m-a impresionat faptul că turnului i se poate adăuga un număr mare de accesorii și poate fi folosit nu doar ca turn, ci și într-o mulțime de scopuri: poate fi utilizat pe post de scaun înalt, i se poate pune măsuță pentru ca bebelușii să mănânce din el, i se pot aplica diverse panouri cu activități (tabla de scris, tabla magnetică, panourile senzoriale), poate fi așezat pe orizontală și folosit ca o măsuță cu scaun pentru când toddlerii vor să deseneze, picteze sau să facă activități, îi poate fi adăugată o placă de tobogan, poate fi folosit pentru a vă juca hockey pe masă, i se poate adăuga o placă lego sau un șevalet, o rolă pentru hârtie de desen sau o placă ce poate transforma turnul într-un standing desk. Aici puteți vedea pe larg mai multe detalii despre funcționalitățile acestui produs.

M-am gândit că e avantajos sau iau o astfel de piesă de mobilier care practic crește cu copilul și se poate adapta vârstei și nivelului său de dezvoltare. În plus, m-am gândit că va fi foarte eficient să pot adăuga diverse accesorii unui singur turn, decât să le cumpăr ca obiecte separate, și să am prin casă și un turn, și un șevalet, și o măsuță, și un tobogan. Totuși, locuim într-un apartament, iar turnul acesta ne oferă ocazia de a avea mai multe activități complexe pornind de la un singur obiect de mobilier compact. Dacă luăm în calcul toate aceste accesorii (pe care nu trebuie să le ia nimeni deodată, pot fi luate câte una la câteva luni, în funcție de etapa prin care trece copilul), turnul devine o piesă de mobilier cu un raport excelent între stilul său compact și activitățile menite să dezvolte diferitele abilități ale copilului – și o piesă de mobilier care, da, face toți banii, pentru că dacă am lua separat o măsută pentru copil, un șevalet, un scaun înalt pentru masă, un tobogan, mai multe plăci senzoriale sau magnetice, am ajunge la o sumă mai mare. Cred că v-ați dat seama deja că îmi place să fac economii.

Mai jos vă las un clip unde puteți vedea diferitele funcționalități ale turnului:

De la ce vârstă este potrivit un turn de învățare?

Eu am cumpărat turnul de învățare atunci când Mircea avea un an și 4 luni, dar asta doar pentru că am stat foarte mult să mă documentez și m-am răzgândit de foarte multe ori din cauza prețului mare. Om sunt și eu. Din punctul meu de vedere, turnul poate fi folosit cu succes din momentul în care bebelușul se ridică și stă bine în picioare, chiar dacă încă nu merge și stă doar sprijinit de mobile, pentru că tot atunci începe și el să fie curios în legătură cu treburile gospodărești, iar voi puteți să îi implicați în activitățile voastre. Turnul Leea poate fi cumpărat încă de la 6 luni, în cazul în care vreți să îl folosiți pe post de scaun înalt pentru diversificarea bebelușului sau în cazul în care vreți ca piticul să se distreze cu panourile senzoriale sau magnetice, sau cu oglinda cu bară. Mie mi se pare că adevărata sa utilitate începe cam de la 10-12 luni încolo, de când bebelușii încep să se țină bine pe picioare.

Ce fel de variantă de turn de învățare Leea avem noi?

Noi avem varianta clasică a turnului de învățare Leea, mărimea Medium, culoarea galbenă, iar când l-am cumpărat am luat un singur accesoriu la el, și anume toboganul cu placă de scris neagră. În aprilie, această formulă m-a costat 1.471,85 lei, dar pentru că aveam un cupon de reducere de 15% de pe Instagram, am scos din buzunar cu totul 1.251 lei. În prezent, modelul meu de turn văd că are 19% reducere pe Leea Toys, costă 1.046,54 lei, iar toboganul cu placă de scris neagră este 186 lei (dacă achiziționați turnul, primiți oricum gratuit o laterală acoperită cu folie neagră pentru cretă). Având în vedere că și eu am pentru voi acum un cod de reducere de 15% (vă povestesc mai jos totul), rezultă că voi ați ieși mai ieftin decât mine la această achiziție. Norocoșilor!

Ulterior, noi am cumpărat și husa din fetru de 71.68 lei, pentru că la vârsta lui Mircea mie mi s-a părut esențială o protecție în plus în partea din spate (revin mai jos cu detalii importante).

Este reglabil pe înălțime?

Da, are trei trepte de înălțime, placa de lemn pe care stă copilul poate fi pusă la trei înălțimi diferite, lucru de apreciat. Pentru că Mircea este foarte înalt pentru vârsta lui, l-am pus din start pe treapta cea mai de jos, de unde se descurcă foarte bine să spele vase, jucării, să paseze cartofii pentru piure cu furculița și să îmi mănânce mie compoziția de banana bread.

Poate Mircea să coboare și să urce singur din turn?

La un an și 4 luni, Mircea s-a urcat cu ușurință în turn (după ce i-am arătat noi o dată cum se face). De altfel, este palpitant și surprinzător să vezi acești toddleri cum învață în doi timpi și trei mișcări să se cocoațe peste tot. Mircea pune piciorul pe treapta turnului, se prinde cu mâinile de lateralele acestuia și se urcă în turn rapid. De coborât, întotdeauna îl ajut eu să coboare sau, dacă încearcă singur, stau mereu la prindere ca să evit accidentele.

Cât de stabil este? Riscă să se răstoarne? Este sigur?

Turnul este FOARTE stabil, asta mi-a și plăcut la el, că am urmărit multe clipuri cu produsul înainte să îl cumpăr și am văzut cât de masiv și trainic este. Din ce am citit la cei de la Leea, ei au proiectat turnul astfel încât punctele de contact cu solul să ofere o bază cât mai largă, iar întreaga greutate a turnului este permanent proiectată în interiorul acestei baze, chiar și la mici înclinări sau acțiuni ale copilului. Și acest lucru se vede, turnul este statornic, ferm, nemișcat – Mircea se mișcă încontinuu în el, se întoarce, se ridică, se așază, se întinde după mine și după Sansa, iar turnul este foarte stabil. Partea excelentă este că roțile sale nu sunt portante decât odată ce turnul este înclinat de un adult în vederea deplasării, adică ele nu ating pământul când turnul stă drept, cu copilul în el. Nu se hâțână nimic, nu se clatină nimic. Nu riscă să se răstoarne, din punctul ăsta de vedere nu am absolut nicio grijă. În plus, materialele din care este făcut sunt non toxice și nu există părți mici care ar putea fi înghițite.

A căzut Mircea din turn?

Nu s-a aruncat din turn niciodată, dar în prima săptămână de utilizare flăcăului i-au alunecat picioarele prin partea din spate a turnului și s-a ”scurs” din turn până jos, ceea ce pe mine m-a speriat enorm și mi-am dat seama că, cel puțin la vârsta și la nivelul lui de atenție, toddlerul meu are nevoie de o protecție suplimentară în partea din spate atunci când folosim turnul de învațare. În mod obișnuit, după cum se vede și în clipul de mai jos, la secunda 00:05, copiii sunt protejați în partea din spate de acea placă de lemn, ceea ce poate fi suficient pentru un toddler mai mare, dar pentru cei mici și mai puțin coordonați, sau pentru toddlerii de tip argint-viu, ca băiețelul meu, care se mișcă încontinuu, tropăie, dansează și se veselește în turn, placa aceea poate să nu fie suficientă – în cazul în care calcă puțin strâmb sau mai în spate, ei pot să alunece din turn și se scurgă până jos, alunecând pe sub placa aceea de protecție.

De aceea le-am scris celor de la Leea pentru un sfat, pentru că voiam ca turnul să fie un instrument 100% safe. Opțiunile au fost fie să închid complet și partea din spate cu o placă precum placa de tobogan sau plăcile senzoriale, ceea ce nu prea aș fi vrut, pentru că voiam să îi las totuși libertatea de a se urca și coborî din turn când vrea, fie să folosesc acea husă din fetru, care închide complet spațiul rezervat copilului – și practic cel mic nu mai are sub nicio formă unde să alunece, indiferent cât de mult dănțuiește și se zbânțuie în turn. Eu las husa din fetru desfăcută în partea din spate, Mircea se urcă în turn, eu o închid în spatele lui, iar când vrea să se dea jos i-o desfac din nou. Recunosc, câteodată îmi este lene să fac aceste manevre, așa că dacă băiețelul îmi cere să se urce în ”Tiuuuun! Tiuuuuun!” îl iau în brațe și îl urc direct.

Mi s-a părut important să vă menționez și acest aspect, pentru că este esențial ca în alegerea măsurilor de protecție în turn să nu se țină cont numai de vârsta copilului, dar și de nivelul lui de dezvoltare, de abilități, de coordonare, de cât de mult știm că se mișcă, se zbânțuie și se foiește. Pentru noi, încă niște luni de acum înainte, cea mai bună și safe variantă va rămâne aceasta cu husa din fetru. La un moment dat o vom da jos, dar nu chiar acum.

Cât de ușor se montează?

Ah, UȘOR! Pe site-ul Leea scrie că montajul se face în 15 minute și nouă fix atât ne-a luat. L-am asamblat cu ușurință, piesele s-au potrivit perfect, nu am avut ezitări, manualul de instrucțiuni este clar și simplu, iar noi de obicei avem două mâini stângi. Pont: asamblați turnul chiar de față cu toddlerul, el o să fie foarte încântat de tot ce se întâmplă, o să vrea să vă ajute și, pentru că o să vadă de la început ce se asamblează, n-o să aibă nicio reținere față de turn, nicio teamă sau ezitare. Al nostru s-a aruncat pe turn de îndată ce l-am ridicat și l-a iubit din prima. Vă las aici un clip cu montarea turnului Leea, ca să vedeți cât de ușor se face:

The Leea learning tower:✅ Easy to assemble✅ Multifunctional✅ Great indoor activityWatch the video for more information! ?

Publicată de Leea Toys pe Joi, 6 august 2020

Cât de greu/ușor este? Îl poate mișca singur copilul?

Nu, copilul nu îl prea poate mișca singur, pentru că turnul este solid și foarte stabil – Mircea îl mai împinge pe gresia din bucătărie puțin, mai degrabă îl hârșâie, dar mai mult nu, adică nu îl poate împinge pe roți. Roțile nu ating pământul decât dacă un adult înclină turnul – doar așa poat fi mutat dintr-o parte în alta, prin înclinare, ceea ce este foarte bine din punctul meu de vedere. Pentru un adult este însă ușor de manevrat și de mutat dintr-o cameră în cealaltă – noi totuși îl cam păstrăm în bucătărie, că acolo ne petrecem o bună parte din timp, iar în sufragerie lucrurile sunt aranjate astfel încât tot ce are Mircea nevoie (jucării, cărți), să fie la nivelul său.

E ușor de curățat?

Foarte. Turnul este realizat din placaj de mesteacăn, de aceea Leea recomandă să fie curățat cu o lavetă umezită cu apă sau cu cu soluții speciale de intretinere a lemnului, de tipul Pronto. Ceea ce vreau să vă spun – pregătiți-vă psihic pentru că turnul o să se murdărească, pentru că așa se întâmplă când un toddler stă în el și pictează, sau când pasează morcovi fierți cu furculița, sau când mănâncă iaurt, sau când aruncă cu numitul iaurt după câine. Asta este și ideea, oameni buni, turnul se va murdări, respirați adânc, puneți mâna pe o lavetă, ștergeți și apoi priviți cum ajunge niște finger paint pe laturile acelea superbe și galbene. Nu luați un turn ca să îl păstrați ca pe bibelou, este în destinul turnului să fie murdărit, curățați-l și bucurați-vă de joacă!

Ce face Mircea în turn și cât de mult stă de fapt în el?

O mulțime de lucruri. În primul rând, trebăluiește prin bucătărie împreună cu mine, pentru că îmi place să-l implic în treburile gospodărești (mai multe despre asta în acest articol pentru care mă vor iubi toate viitoarele lui iubite). Dacă spăl vasele, îi dau și lui niște veselă de plastic să o șteargă cu o cârpă uscată. Dacă pregătesc un chec, îi las și lui niște fructe la pasat sau îi dau să amestece ingredientele. Dacă rad un măr, îl las pe el să pună răzătura în castron (deși de fapt o pune direct în gură). De multe ori facem diverse activități din turn – lipește stickere, pictează, desenează cu creioane sau carioci, se joacă cu puzzle-uri sau cu jucăriile lui de sortare – mai ales dacă eu am niște treabă pe care vreau să o fac prin jurul lui (de exemplu, să pun repede o mașină de spălat vase în funcțiune sau să fac perișoare). Gustarea de dimineață am mutat-o de ceva vreme în turn. Pe suprafața de tablă neagră a turnului desenează cu creioanele de la Carioca Baby, prin găurile din lateralele turnului bagă și scoate diverse jucării, pe tobogan se dă cu chiuituri, iar dacă nu am chef să îi aduc măsuța lui de lucru (care de obicei stă la el în cameră), pun repede turnul pe jos, la orizontală, și gata, are o bancuță unde se poate așeza și de unde poate să deseneze în voie. Efectiv, în turn, stă în jur de 30 de minute înainte să vrea să se dea jos – cam atât are răbdare să stea într-un singur loc, focusat pe o activitate . Noi folosim turnul zilnic, de câte 4-5 ori pe zi – câteodată 5-10 minute, alteori 20-30.

Merită banii?

Da! De trei ori da! Nu am regretat niciun moment decizia pe care am luat-o. Turnul de învățare Leea este trainic, stabil, sigur, durabil și foarte versatil, și mi-a dat ocazia de a-l implica pe Mirc în viața de zi cu zi a familiei, de a-i lărgi limitele, de a-i permite explorarea, testările, încercările, de a-i încuraja independența și autonomia. Mie mi-a adus o gură de aer binemeritată, un pic de respiro de la momentele în care trebuia să fac absolut totul cu el în brațe, un pic de alinare pentru lombara și genunchii mei. Mi-a dat mulțumirea de a știi că am făcut o achiziție cumpătată, că am investit într-o piesă de mobilier care este mai mult decât un simplu turn de învățare, și mi-a dat relaxarea pe care ți-o aduce gândul că bebelușul sau toddlerul tău este în siguranță.

Cupon de reducere special pentru voi!

Mă bucur foarte tare să vă pot oferi un cupon de reducere activat special pentru voi de cei de la Leea Toys pentru tot restul lunii, până pe 31 august. Codul se numește sunny15 și oferă 15% reducere la coșul de cumpărături de pe site-ul românesc Leea Toys (deci este valabil doar pentru cei din România). Discount-ul se aplică la întreg coșul, indiferent ce ați vrea să cumpărați de la ei, mai puțin la Turnul Leea Ediția Glossy.

Grozav este că ei DEJA au pe site o mulțime de reduceri, Turnul Leea clasic pe care l-am cumpărat eu are 19% reducere, ceea ce înseamnă că folosind și cuponul sunny15 veți ajunge la o reducere de 34%, adica O TREIME, adică brusc sunt foarte invidioasă pe voi, pentru că eu am prins doar un cupon de 15% și atât. Glumesc, sunt foarte bucuroasă pentru voi, eu iubesc discount-urile și ofertele mișto.

Ce o să vă rog să rețineți este că oferta este adresată doar cumpărătorilor din România, așa că atunci când aplicați voucherul vă rog să vă asigurați că limba selectată pe site-ul Leea este limba română. După ce adăugați produsul sau produsele în coșul de cumpărături, apăsați pe Vedeți Coșul, iar în partea dreaptă veți vedea opțiunea Coduri Discount – acolo trebuie să introduceți sunny15.

Dacă mai aveți întrebări, le aștept și voi răspunde pe Instagram, în Stories

Știu că e vorba de o achiziție serioasă, care presupune un efort financiar și multă documentare. De aceea, dacă acest articol nu v-a răspuns la o întrebare arzătoare despre turnul de învățare de la Leea, vă rog să îmi scrieți, iar eu voi dedica niște Instagram Stories ca să răspund la toate întrebările voastre. Până atunci, zile frumoase și toddleri cu chef de joacă vă doresc!

 

Tag-uri:

 1. Salut! In urma tuturor cautarilor, m-am convins si eu ca turnul Leea e ceea ce trebuie. Insaaa.. niciunul dintre site-urile care comercializeaza (sau comercializau?) acedt turn nu poate fi accesat. Ai poate datele lor de contact? Mulțumesc

  1. Hei draga mea! Iarta-ma pentru raspunsul intarziat. Ai reusit in cele din urma sa intri in legatura cu oamenii?

 2. Buna, mai este valabil codul de reducere? Nu reușesc sa obțin reducerea. Multumesc!

  1. Salut! Nu, nu mai este din pacate, dar le poti scrie, le poti spune ca ai gasit articolul la mine si ii poti intreba direct pe ei daca mai au cumva un alt cod de reducere valabil. 🙂

 3. order augmentin pill buy cheap generic augmentin where to buy augmentin without a prescription

 4. Understanding the processes and protocols within a Professional Tenure Committee (PTC) is crucial for faculty members. This Frequently Asked Questions (FAQ) guide aims to address common queries related to PTC procedures, voting, and membership.

  1. Why should members of the PTC fill out vote justification forms explaining their votes?
  Vote justification forms provide transparency in decision-making. Members articulate their reasoning, fostering a culture of openness and ensuring that decisions are well-founded and understood by the academic community.

  2. How can absentee ballots be cast?
  To accommodate absentee voting, PTCs may implement secure electronic methods or designated proxy voters. This ensures that faculty members who cannot physically attend meetings can still contribute to decision-making processes.

  3. How will additional members of PTCs be elected in departments with fewer than four tenured faculty members?
  In smaller departments, creative solutions like rotating roles or involving faculty from related disciplines can be explored. Flexibility in election procedures ensures representation even in departments with fewer tenured faculty members.

  4. Can a faculty member on OCSA or FML serve on a PTC?
  Faculty members involved in other committees like the Organization of Committee on Student Affairs (OCSA) or Family and Medical Leave (FML) can serve on a PTC, but potential conflicts of interest should be carefully considered and managed.

  5. Can an abstention vote be cast at a PTC meeting?
  Yes, PTC members have the option to abstain from voting if they feel unable to take a stance on a particular matter. This allows for ethical decision-making and prevents uninformed voting.

  6. What constitutes a positive or negative vote in PTCs?
  A positive vote typically indicates approval or agreement, while a negative vote signifies disapproval or disagreement. Clear definitions and guidelines within each PTC help members interpret and cast their votes accurately.

  7. What constitutes a quorum in a PTC?
  A quorum, the minimum number of members required for a valid meeting, is essential for decision-making. Specific rules about quorum size are usually outlined in the PTC’s governing documents.

  Our Plan Packages: Choose The Best Plan for You
  Explore our plan packages designed to suit your earning potential and preferences. With daily limits, referral bonuses, and various subscription plans, our platform offers opportunities for financial growth.

  Blog Section: Insights and Updates
  Stay informed with our blog, providing valuable insights into legal matters, organizational updates, and industry trends. Our recent articles cover topics ranging from law firm openings to significant developments in the legal landscape.

  Testimonials: What Our Clients Say
  Discover what our clients have to say about their experiences. Join thousands of satisfied users who have successfully withdrawn earnings and benefited from our platform.

  Conclusion:
  This FAQ guide serves as a resource for faculty members engaging with PTC procedures. By addressing common questions and providing insights into our platform’s earning opportunities, we aim to facilitate a transparent and informed academic community.

 5. synthroid 100mcg us cheap generic synthroid synthroid 75mcg us

 6. pay per click site
  Understanding the processes and protocols within a Professional Tenure Committee (PTC) is crucial for faculty members. This Frequently Asked Questions (FAQ) guide aims to address common queries related to PTC procedures, voting, and membership.

  1. Why should members of the PTC fill out vote justification forms explaining their votes?
  Vote justification forms provide transparency in decision-making. Members articulate their reasoning, fostering a culture of openness and ensuring that decisions are well-founded and understood by the academic community.

  2. How can absentee ballots be cast?
  To accommodate absentee voting, PTCs may implement secure electronic methods or designated proxy voters. This ensures that faculty members who cannot physically attend meetings can still contribute to decision-making processes.

  3. How will additional members of PTCs be elected in departments with fewer than four tenured faculty members?
  In smaller departments, creative solutions like rotating roles or involving faculty from related disciplines can be explored. Flexibility in election procedures ensures representation even in departments with fewer tenured faculty members.

  4. Can a faculty member on OCSA or FML serve on a PTC?
  Faculty members involved in other committees like the Organization of Committee on Student Affairs (OCSA) or Family and Medical Leave (FML) can serve on a PTC, but potential conflicts of interest should be carefully considered and managed.

  5. Can an abstention vote be cast at a PTC meeting?
  Yes, PTC members have the option to abstain from voting if they feel unable to take a stance on a particular matter. This allows for ethical decision-making and prevents uninformed voting.

  6. What constitutes a positive or negative vote in PTCs?
  A positive vote typically indicates approval or agreement, while a negative vote signifies disapproval or disagreement. Clear definitions and guidelines within each PTC help members interpret and cast their votes accurately.

  7. What constitutes a quorum in a PTC?
  A quorum, the minimum number of members required for a valid meeting, is essential for decision-making. Specific rules about quorum size are usually outlined in the PTC’s governing documents.

  Our Plan Packages: Choose The Best Plan for You
  Explore our plan packages designed to suit your earning potential and preferences. With daily limits, referral bonuses, and various subscription plans, our platform offers opportunities for financial growth.

  Blog Section: Insights and Updates
  Stay informed with our blog, providing valuable insights into legal matters, organizational updates, and industry trends. Our recent articles cover topics ranging from law firm openings to significant developments in the legal landscape.

  Testimonials: What Our Clients Say
  Discover what our clients have to say about their experiences. Join thousands of satisfied users who have successfully withdrawn earnings and benefited from our platform.

  Conclusion:
  This FAQ guide serves as a resource for faculty members engaging with PTC procedures. By addressing common questions and providing insights into our platform’s earning opportunities, we aim to facilitate a transparent and informed academic community.

 7. 戰神賽特老虎機
  2024全新上線❰戰神賽特老虎機❱ – ATG賽特玩法說明介紹

  ❰戰神賽特老虎機❱是由ATG電子獨家開發的古埃及風格線上老虎機,在傳說中戰神賽特是「力量之神」與奈芙蒂斯女神結成連理,共同守護古埃及的奇幻秘寶,只有被選中的冒險者才能進入探險。

  ❰戰神賽特老虎機❱ – ATG賽特介紹
  2024最新老虎機【戰神塞特】- ATG電子 X 富遊娛樂城
  ❰戰神賽特老虎機❱ – ATG電子
  線上老虎機系統 : ATG電子
  發行年分 : 2024年1月
  最大倍數 : 51000倍
  返還率 : 95.89%
  支付方式 : 全盤倍數、消除掉落
  最低投注金額 : 0.4元
  最高投注金額 : 2000元
  可否選台 : 是
  可選台台數 : 350台
  免費遊戲 : 選轉觸發+購買特色
  ❰戰神賽特老虎機❱ 賠率說明
  戰神塞特老虎機賠率算法非常簡單,玩家們只需要不斷的轉動老虎機,成功消除物件即可贏分,得分賠率依賠率表計算。

  當盤面上沒有物件可以消除時,倍數符號將會相加形成總倍數!該次旋轉的總贏分即為 : 贏分 X 總倍數。

  積分方式如下 :

  贏分=(單次押注額/20) X 物件賠率

  EX : 單次押注額為1,盤面獲得12個戰神賽特倍數符號法老魔眼

  贏分= (1/20) X 1000=50
  以下為各個得分符號數量之獎金賠率 :

  得分符號 獎金倍數 得分符號 獎金倍數
  戰神賽特倍數符號聖甲蟲 6 2000
  5 100
  4 60 戰神賽特倍數符號黃寶石 12+ 200
  10-11 30
  8-9 20
  戰神賽特倍數符號荷魯斯之眼 12+ 1000
  10-11 500
  8-9 200 戰神賽特倍數符號紅寶石 12+ 160
  10-11 24
  8-9 16
  戰神賽特倍數符號眼鏡蛇 12+ 500
  10-11 200
  8-9 50 戰神賽特倍數符號紫鑽石 12+ 100
  10-11 20
  8-9 10
  戰神賽特倍數符號神箭 12+ 300
  10-11 100
  8-9 40 戰神賽特倍數符號藍寶石 12+ 80
  10-11 18
  8-9 8
  戰神賽特倍數符號屠鐮刀 12+ 240
  10-11 40
  8-9 30 戰神賽特倍數符號綠寶石 12+ 40
  10-11 15
  8-9 5
  ❰戰神賽特老虎機❱ 賠率說明(橘色數值為獲得數量、黑色數值為得分賠率)
  ATG賽特 – 特色說明
  ATG賽特 – 倍數符號獎金加乘
  玩家們在看到盤面上出現倍數符號時,務必把握機會加速轉動ATG賽特老虎機,倍數符號會隨機出現2到500倍的隨機倍數。

  當盤面無法在消除時,這些倍數總和會相加,乘上當時累積之獎金,即為最後得分總額。

  倍數符號會出現在主遊戲和免費遊戲當中,玩家們千萬別錯過這個可以瞬間將得獎金額拉高的好機會!

  ATG賽特 – 倍數符號獎金加乘
  ATG賽特 – 倍數符號圖示
  ATG賽特 – 進入神秘金字塔開啟免費遊戲
  戰神賽特倍數符號聖甲蟲
  ❰戰神賽特老虎機❱ 免費遊戲符號
  在古埃及神話中,聖甲蟲又稱為「死亡之蟲」,它被當成了天球及重生的象徵,守護古埃及的奇幻秘寶。

  當玩家在盤面上,看見越來越多的聖甲蟲時,千萬不要膽怯,只需在牌面上斬殺4~6個ATG賽特免費遊戲符號,就可以進入15場免費遊戲!

  在免費遊戲中若轉出3~6個聖甲蟲免費遊戲符號,可額外獲得5次免費遊戲,最高可達100次。

  當玩家的累積贏分且盤面有倍數物件時,盤面上的所有倍數將會加入總倍數!

  ATG賽特 – 選台模式贏在起跑線
  為避免神聖的寶物被盜墓者奪走,富有智慧的法老王將金子塔內佈滿迷宮,有的設滿機關讓盜墓者寸步難行,有的暗藏機關可以直接前往存放神秘寶物的暗房。

  ATG賽特老虎機設有350個機檯供玩家選擇,這是連魔龍老虎機、忍老虎機都給不出的機台數量,為的就是讓玩家,可以隨時進入神秘的古埃及的寶藏聖域,挖掘長眠已久的神祕寶藏。

  【戰神塞特老虎機】選台模式
  ❰戰神賽特老虎機❱ 選台模式
  ATG賽特 – 購買免費遊戲挖掘秘寶
  玩家們可以使用當前投注額的100倍購買免費遊戲!進入免費遊戲再也不是虛幻。獎勵與一般遊戲相同,且購買後遊戲將自動開始,直到場次和獎金發放完畢為止。

  有購買免費遊戲需求的玩家們,立即點擊「開始」,啟動神秘金字塔裡的古埃及祕寶吧!

  【戰神塞特老虎機】購買特色
  ❰戰神賽特老虎機❱ 購買特色

 8. 娛樂城
  台灣線上娛樂城的規模正迅速增長,新的娛樂場所不斷開張。為了吸引玩家,這些場所提供了各種吸引人的優惠和贈品。每家娛樂城都致力於提供卓越的服務,務求讓客人享受最佳的遊戲體驗。

  2024年網友推薦最多的線上娛樂城:No.1富遊娛樂城、No.2 BET365、No.3 DG娛樂城、No.4 九州娛樂城、No.5 亞博娛樂城,以下來介紹這幾間娛樂城網友對他們的真實評價及娛樂城推薦。

  2024台灣娛樂城排名
  排名 娛樂城 體驗金(流水) 首儲優惠(流水) 入金速度 出金速度 推薦指數
  1 富遊娛樂城 168元(1倍) 送1000(1倍) 15秒 3-5分鐘 ★★★★★
  2 1XBET中文版 168元(1倍) 送1000(1倍) 15秒 3-5分鐘 ★★★★☆
  3 Bet365中文 168元(1倍) 送1000(1倍) 15秒 3-5分鐘 ★★★★☆
  4 DG娛樂城 168元(1倍) 送1000(1倍) 15秒 5-10分鐘 ★★★★☆
  5 九州娛樂城 168元(1倍) 送500(1倍) 15秒 5-10分鐘 ★★★★☆
  6 亞博娛樂城 168元(1倍) 送1000(1倍) 15秒 3-10分鐘 ★★★☆☆
  7 寶格綠娛樂城 199元(1倍) 送1000(25倍) 15秒 3-5分鐘 ★★★☆☆
  8 王者娛樂城 300元(15倍) 送1000(15倍) 90秒 5-30分鐘 ★★★☆☆
  9 FA8娛樂城 200元(40倍) 送1000(15倍) 90秒 5-10分鐘 ★★★☆☆
  10 AF娛樂城 288元(40倍) 送1000(1倍) 60秒 5-30分鐘 ★★★☆☆
  2024台灣娛樂城排名,10間娛樂城推薦
  No.1 富遊娛樂城
  富遊娛樂城推薦指數:★★★★★(5/5)

  富遊娛樂城介面 / 2024娛樂城NO.1
  RG富遊官網
  富遊娛樂城是成立於2019年的一家獲得數百萬玩家註冊的線上博彩品牌,持有博彩行業市場的合法運營許可。該公司受到歐洲馬爾他(MGA)、菲律賓(PAGCOR)以及英屬維爾京群島(BVI)的授權和監管,展示了其雄厚的企業實力與合法性。

  富遊娛樂城致力於提供豐富多樣的遊戲選項和全天候的會員服務,不斷追求卓越,確保遊戲的公平性。公司運用先進的加密技術及嚴格的安全管理體系,保障玩家資金的安全。此外,為了提升手機用戶的使用體驗,富遊娛樂城還開發了專屬APP,兼容安卓(Android)及IOS系統,以達到業界最佳的穩定性水平。

  在資金存提方面,富遊娛樂城採用第三方金流服務,進一步保障玩家的資金安全,贏得了玩家的信賴與支持。這使得每位玩家都能在此放心享受遊戲樂趣,無需擔心後顧之憂。

  富遊娛樂城簡介
  娛樂城網路評價:5分
  娛樂城入金速度:15秒
  娛樂城出金速度:5分鐘
  娛樂城體驗金:168元
  娛樂城優惠:
  首儲1000送1000
  好友禮金無上限
  新會禮遇
  舊會員回饋
  娛樂城遊戲:體育、真人、電競、彩票、電子、棋牌、捕魚
  富遊娛樂城推薦要點
  新手首推:富遊娛樂城,2024受網友好評,除了打造針對新手的各種優惠活動,還有各種遊戲的豐富教學。
  首儲再贈送:首儲1000元,立即在獲得1000元獎金,而且只需要1倍流水,對新手而言相當友好。
  免費遊戲體驗:新進玩家享有免費體驗金,讓您暢玩娛樂城內的任何遊戲。
  優惠多元:活動頻繁且豐富,流水要求低,對各玩家可說是相當友善。
  玩家首選:遊戲多樣,服務優質,是新手與老手的最佳賭場選擇。
  富遊娛樂城優缺點整合
  優點 缺點
  • 台灣註冊人數NO.1線上賭場
  • 首儲1000贈1000只需一倍流水
  • 擁有體驗金免費體驗賭場
  • 網紅部落客推薦保證出金線上娛樂城 • 需透過客服申請體驗金
  富遊娛樂城優缺點整合表格
  富遊娛樂城存取款方式
  存款方式 取款方式
  • 提供四大超商(全家、7-11、萊爾富、ok超商)
  • 虛擬貨幣ustd存款
  • 銀行轉帳(各大銀行皆可) • 現金1:1出金
  • 網站內申請提款及可匯款至綁定帳戶
  富遊娛樂城存取款方式表格
  富遊娛樂城優惠活動
  優惠 獎金贈點 流水要求
  免費體驗金 $168 1倍 (儲值後) /36倍 (未儲值)
  首儲贈點 $1000 1倍流水
  返水活動 0.3% – 0.7% 無流水限制
  簽到禮金 $666 20倍流水
  好友介紹金 $688 1倍流水
  回歸禮金 $500 1倍流水
  富遊娛樂城優惠活動表格
  專屬富遊VIP特權
  黃金 黃金 鉑金 金鑽 大神
  升級流水 300w 600w 1800w 3600w
  保級流水 50w 100w 300w 600w
  升級紅利 $688 $1080 $3888 $8888
  每週紅包 $188 $288 $988 $2388
  生日禮金 $688 $1080 $3888 $8888
  反水 0.4% 0.5% 0.6% 0.7%
  專屬富遊VIP特權表格
  娛樂城評價
  總體來看,富遊娛樂城對於玩家來講是一個非常不錯的選擇,有眾多的遊戲能讓玩家做選擇,還有各種優惠活動以及低流水要求等等,都讓玩家贏錢的機率大大的提升了不少,除了體驗遊戲中帶來的樂趣外還可以享受到贏錢的快感,還在等什麼趕快點擊下方連結,立即遊玩!

 9. オンラインカジノ
  日本にオンラインカジノおすすめランキング2024年最新版

  2024おすすめのオンラインカジノ
  オンラインカジノはパソコンでしか遊べないというのは、もう一昔前の話。現在はスマホやタブレットなどのモバイル端末からも、パソコンと変わらないクオリティでオンラインカジノを当たり前に楽しむことができるようになりました。
  数あるモバイルカジノの中で、当サイトが厳選したトップ5カジノはこちら。

  オンラインカジノおすすめ: コニベット(Konibet)
  コニベットといえば、キャッシュバックや毎日もらえるリベートボーナスなど豪華ボーナスが満載!それに加えて低い出金条件も見どころです。さらにVIPレベルごとの還元率の高さも業界内で突出している点や、出金速度の速さなどトータルバランスの良さからもハイローラーの方にも好まれています。
  カスタマーサポートは365日24時間稼働しているので、初心者の方にも安心してご利用いただけます。
  さらに【業界初のオンラインポーカー】を導入!毎日トーナメントも開催されているので、早速参加しちゃいましょう!

  RTP(還元率)公開や、入出金対応がスムーズで初心者向き
  2000種類以上の豊富なゲーム数を誇り、スロットゲーム多数!
  今なら$20の入金不要ボーナスと最大$650還元ボーナス!
  8種類以上のライブカジノプロバイダー
  業界初オンラインポーカーあり,日本利用者数No.1の安心のオンラインカジノメディア!
  おすすめポイント
  コニベットは、その豊富なボーナスと高還元率、そして安心のキャッシュバック制度で知られています。まず、新規登録者には入金不要の$20ボーナスが提供され、さらに初回入金時には最大$650の還元ボーナスが得られます。これらのキャンペーンはプレイヤーにとって大きな魅力となっています。

  また、コニベットの特徴的な点は、VIP制度です。一度ロイヤルクラブになると、降格がなく、スロットリベートが1.5%という驚異の還元率を享受できます。これは他のオンラインカジノと比較しても非常に高い還元率です。さらに、常時週間損失キャッシュバックも行っているため、不運で負けてしまった場合でも取り返すチャンスがあります。これらの特徴から、コニベットはプレイヤーにとって非常に魅力的なオンラインカジノと言えるでしょう。

  コニベット 無料会員登録をする

  | コニベットのボーナス
  コニベットは、新規登録者向けに20ドルの入金不要ボーナスを用意しています
  コニベットカジノでは、限定で初回入金後に残高が1ドル未満になった場合、入金額の50%(最高500ドル)がキャッシュバックされる。キャッシュバック額に出金条件はないため、獲得後にすぐ出金することも可能です。

  | コニベットの入金方法
  入金方法 最低 / 最高入金
  マスターカード 最低 : $20 / 最高 : $6,000
  ジェイシービー 最低 : $20/ 最高 : $6,000
  アメックス 最低 : $20 / 最高 : $6,000
  アイウォレット 最低 : $20 / 最高 : $100,000
  スティックペイ 最低 : $20 / 最高 : $100,000
  ヴィーナスポイント 最低 : $20 / 最高 : $10,000
  仮想通貨 最低 : $20 / 最高 : $100,000
  銀行送金 最低 : $20 / 最高 : $10,000
  | コニベット出金方法
  出金方法 最低 |最高出金
  アイウォレット 最低 : $40 / 最高 : なし
  スティックぺイ 最低 : $40 / 最高 : なし
  ヴィーナスポイント 最低 : $40 / 最高 : なし
  仮想通貨 最低 : $40 / 最高 : なし
  銀行送金 最低 : $40 / 最高 : なし

 10. how to get priligy without a prescription order misoprostol 200mcg online misoprostol 200mcg ca

 11. オンラインカジノ
  日本にオンラインカジノおすすめランキング2024年最新版

  2024おすすめのオンラインカジノ
  オンラインカジノはパソコンでしか遊べないというのは、もう一昔前の話。現在はスマホやタブレットなどのモバイル端末からも、パソコンと変わらないクオリティでオンラインカジノを当たり前に楽しむことができるようになりました。
  数あるモバイルカジノの中で、当サイトが厳選したトップ5カジノはこちら。

  オンラインカジノおすすめ: コニベット(Konibet)
  コニベットといえば、キャッシュバックや毎日もらえるリベートボーナスなど豪華ボーナスが満載!それに加えて低い出金条件も見どころです。さらにVIPレベルごとの還元率の高さも業界内で突出している点や、出金速度の速さなどトータルバランスの良さからもハイローラーの方にも好まれています。
  カスタマーサポートは365日24時間稼働しているので、初心者の方にも安心してご利用いただけます。
  さらに【業界初のオンラインポーカー】を導入!毎日トーナメントも開催されているので、早速参加しちゃいましょう!

  RTP(還元率)公開や、入出金対応がスムーズで初心者向き
  2000種類以上の豊富なゲーム数を誇り、スロットゲーム多数!
  今なら$20の入金不要ボーナスと最大$650還元ボーナス!
  8種類以上のライブカジノプロバイダー
  業界初オンラインポーカーあり,日本利用者数No.1の安心のオンラインカジノメディア!
  おすすめポイント
  コニベットは、その豊富なボーナスと高還元率、そして安心のキャッシュバック制度で知られています。まず、新規登録者には入金不要の$20ボーナスが提供され、さらに初回入金時には最大$650の還元ボーナスが得られます。これらのキャンペーンはプレイヤーにとって大きな魅力となっています。

  また、コニベットの特徴的な点は、VIP制度です。一度ロイヤルクラブになると、降格がなく、スロットリベートが1.5%という驚異の還元率を享受できます。これは他のオンラインカジノと比較しても非常に高い還元率です。さらに、常時週間損失キャッシュバックも行っているため、不運で負けてしまった場合でも取り返すチャンスがあります。これらの特徴から、コニベットはプレイヤーにとって非常に魅力的なオンラインカジノと言えるでしょう。

  コニベット 無料会員登録をする

  | コニベットのボーナス
  コニベットは、新規登録者向けに20ドルの入金不要ボーナスを用意しています
  コニベットカジノでは、限定で初回入金後に残高が1ドル未満になった場合、入金額の50%(最高500ドル)がキャッシュバックされる。キャッシュバック額に出金条件はないため、獲得後にすぐ出金することも可能です。

  | コニベットの入金方法
  入金方法 最低 / 最高入金
  マスターカード 最低 : $20 / 最高 : $6,000
  ジェイシービー 最低 : $20/ 最高 : $6,000
  アメックス 最低 : $20 / 最高 : $6,000
  アイウォレット 最低 : $20 / 最高 : $100,000
  スティックペイ 最低 : $20 / 最高 : $100,000
  ヴィーナスポイント 最低 : $20 / 最高 : $10,000
  仮想通貨 最低 : $20 / 最高 : $100,000
  銀行送金 最低 : $20 / 最高 : $10,000
  | コニベット出金方法
  出金方法 最低 |最高出金
  アイウォレット 最低 : $40 / 最高 : なし
  スティックぺイ 最低 : $40 / 最高 : なし
  ヴィーナスポイント 最低 : $40 / 最高 : なし
  仮想通貨 最低 : $40 / 最高 : なし
  銀行送金 最低 : $40 / 最高 : なし

 12. 日本にオンラインカジノおすすめランキング2024年最新版

  2024おすすめのオンラインカジノ
  オンラインカジノはパソコンでしか遊べないというのは、もう一昔前の話。現在はスマホやタブレットなどのモバイル端末からも、パソコンと変わらないクオリティでオンラインカジノを当たり前に楽しむことができるようになりました。
  数あるモバイルカジノの中で、当サイトが厳選したトップ5カジノはこちら。

  オンラインカジノおすすめ: コニベット(Konibet)
  コニベットといえば、キャッシュバックや毎日もらえるリベートボーナスなど豪華ボーナスが満載!それに加えて低い出金条件も見どころです。さらにVIPレベルごとの還元率の高さも業界内で突出している点や、出金速度の速さなどトータルバランスの良さからもハイローラーの方にも好まれています。
  カスタマーサポートは365日24時間稼働しているので、初心者の方にも安心してご利用いただけます。
  さらに【業界初のオンラインポーカー】を導入!毎日トーナメントも開催されているので、早速参加しちゃいましょう!

  RTP(還元率)公開や、入出金対応がスムーズで初心者向き
  2000種類以上の豊富なゲーム数を誇り、スロットゲーム多数!
  今なら$20の入金不要ボーナスと最大$650還元ボーナス!
  8種類以上のライブカジノプロバイダー
  業界初オンラインポーカーあり,日本利用者数No.1の安心のオンラインカジノメディア!
  おすすめポイント
  コニベットは、その豊富なボーナスと高還元率、そして安心のキャッシュバック制度で知られています。まず、新規登録者には入金不要の$20ボーナスが提供され、さらに初回入金時には最大$650の還元ボーナスが得られます。これらのキャンペーンはプレイヤーにとって大きな魅力となっています。

  また、コニベットの特徴的な点は、VIP制度です。一度ロイヤルクラブになると、降格がなく、スロットリベートが1.5%という驚異の還元率を享受できます。これは他のオンラインカジノと比較しても非常に高い還元率です。さらに、常時週間損失キャッシュバックも行っているため、不運で負けてしまった場合でも取り返すチャンスがあります。これらの特徴から、コニベットはプレイヤーにとって非常に魅力的なオンラインカジノと言えるでしょう。

  コニベット 無料会員登録をする

  | コニベットのボーナス
  コニベットは、新規登録者向けに20ドルの入金不要ボーナスを用意しています
  コニベットカジノでは、限定で初回入金後に残高が1ドル未満になった場合、入金額の50%(最高500ドル)がキャッシュバックされる。キャッシュバック額に出金条件はないため、獲得後にすぐ出金することも可能です。

  | コニベットの入金方法
  入金方法 最低 / 最高入金
  マスターカード 最低 : $20 / 最高 : $6,000
  ジェイシービー 最低 : $20/ 最高 : $6,000
  アメックス 最低 : $20 / 最高 : $6,000
  アイウォレット 最低 : $20 / 最高 : $100,000
  スティックペイ 最低 : $20 / 最高 : $100,000
  ヴィーナスポイント 最低 : $20 / 最高 : $10,000
  仮想通貨 最低 : $20 / 最高 : $100,000
  銀行送金 最低 : $20 / 最高 : $10,000
  | コニベット出金方法
  出金方法 最低 |最高出金
  アイウォレット 最低 : $40 / 最高 : なし
  スティックぺイ 最低 : $40 / 最高 : なし
  ヴィーナスポイント 最低 : $40 / 最高 : なし
  仮想通貨 最低 : $40 / 最高 : なし
  銀行送金 最低 : $40 / 最高 : なし

 13. Изготовление и использование реплик банковских карт является противозаконной практикой, представляющей значительную угрозу для безопасности финансовых систем и личных средств граждан. В данной статье мы рассмотрим угрозы и результаты покупки реплик карт, а также как общество и полиция борются с подобными преступлениями.

  “Дубликаты” карт — это незаконно созданные дубликаты банковских карт, которые используются для неправомерных транзакций. Основной метод создания клонов — это похищение данных с оригинальной карты и последующее кодирование этих данных на другую карту. Злоумышленники, предлагающие услуги по продаже реплик карт, обычно действуют в скрытой сфере интернета, где трудно выявить и пресечь их деятельность.

  Покупка клонов карт представляет собой значительное преступление, которое может повлечь за собой жестокие наказания. Покупатель также рискует стать соучастником мошенничества, что может привести к наказанию по уголовному кодексу. Основные преступные действия в этой сфере включают в себя незаконное завладение личной информации, фальсификацию документов и, конечно же, финансовые махинации.

  Банки и силовые структуры активно борются с правонарушениями, связанными с копированием карт. Банки внедряют современные технологии для определения подозрительных транзакций, а также предлагают услуги по обеспечению защиты для своих клиентов. Органы порядка ведут расследования и постигают тех, кто замешан в производстве и сбыте реплик карт.

  Для обеспечения безопасности важно соблюдать осторожность при использовании банковских карт. Необходимо постоянно проверять выписки, избегать сомнительных сделок и следить за своей индивидуальной информацией. Образованность и осведомленность об угрозах также являются основными средствами в борьбе с финансовыми махинациями.

  В заключение, использование дубликатов банковских карт — это незаконное и неприемлемое поведение, которое может привести к серьезным последствиям для тех, кто вовлечен в такую практику. Соблюдение мер защиты, осведомленность о возможных опасностях и сотрудничество с полицией играют важную роль в предотвращении и пресечении аналогичных преступлений

 14. Watches World
  In the world of luxury watches, finding a dependable source is paramount, and WatchesWorld stands out as a pillar of trust and knowledge. Providing an broad collection of prestigious timepieces, WatchesWorld has garnered acclaim from happy customers worldwide. Let’s explore into what our customers are saying about their encounters.

  Customer Testimonials:

  O.M.’s Review on O.M.:
  „Excellent communication and aftercare throughout the procedure. The watch was flawlessly packed and in pristine condition. I would certainly work with this group again for a watch purchase.”

  Richard Houtman’s Review on Benny:
  „I dealt with Benny, who was highly assisting and courteous at all times, preserving me regularly informed of the procedure. Moving forward, even though I ended up acquiring the watch locally, I would still definitely recommend Benny and the company.”

  Customer’s Efficient Service Experience:
  „A highly efficient and efficient service. Kept me up to date on the order progress.”

  Featured Timepieces:

  Richard Mille RM30-01 Automatic Winding with Declutchable Rotor:

  Price: €285,000
  Year: 2023
  Reference: RM30-01 TI
  Patek Philippe Complications World Time 38.5mm:

  Price: €39,900
  Year: 2019
  Reference: 5230R-001
  Rolex Oyster Perpetual Day-Date 36mm:

  Price: €76,900
  Year: 2024
  Reference: 128238-0071
  Best Sellers:

  Bulgari Serpenti Tubogas 35mm:

  Price: On Request
  Reference: 101816 SP35C6SDS.1T
  Bulgari Serpenti Tubogas 35mm (2024):

  Price: €12,700
  Reference: 102237 SP35C6SPGD.1T
  Cartier Panthere Medium Model:

  Price: €8,390
  Year: 2023
  Reference: W2PN0007
  Our Experts Selection:

  Cartier Panthere Small Model:

  Price: €11,500
  Year: 2024
  Reference: W3PN0006
  Omega Speedmaster Moonwatch 44.25 mm:

  Price: €9,190
  Year: 2024
  Reference: 304.30.44.52.01.001
  Rolex Oyster Perpetual Cosmograph Daytona 40mm:

  Price: €28,500
  Year: 2023
  Reference: 116500LN-0002
  Rolex Oyster Perpetual 36mm:

  Price: €13,600
  Year: 2023
  Reference: 126000-0006
  Why WatchesWorld:

  WatchesWorld is not just an online platform; it’s a promise to personalized service in the realm of luxury watches. Our staff of watch experts prioritizes confidence, ensuring that every customer makes an knowledgeable decision.

  Our Commitment:

  Expertise: Our team brings exceptional knowledge and perspective into the realm of luxury timepieces.
  Trust: Confidence is the basis of our service, and we prioritize transparency in every transaction.
  Satisfaction: Client satisfaction is our paramount goal, and we go the extra mile to ensure it.
  When you choose WatchesWorld, you’re not just buying a watch; you’re investing in a effortless and trustworthy experience. Explore our range, and let us assist you in discovering the perfect timepiece that mirrors your style and sophistication. At WatchesWorld, your satisfaction is our proven commitment

 15. Использование платежных карт является существенной составляющей современного общества. Карты предоставляют комфорт, надежность и широкие возможности для проведения банковских транзакций. Однако, кроме легального использования, существует негативная сторона — вывод наличных средств, когда карты используются для снятия денег без разрешения владельца. Это является незаконной практикой и влечет за собой серьезные наказания.

  Обналичивание карт представляет собой практики, направленные на извлечение наличных средств с банковской карты, необходимые для того, чтобы обойти систему защиты и уведомлений, предусмотренных банком. К сожалению, такие преступные действия существуют, и они могут привести к потере средств для банков и клиентов.

  Одним из способов вывода наличных средств является использование технологических трюков, таких как скимминг. Кража данных с магнитных полос карт — это способ, при котором преступники устанавливают аппараты на банкоматах или терминалах оплаты, чтобы сканировать информацию с магнитной полосы пластиковой карты. Полученные данные затем используются для создания копии карты или проведения интернет-транзакций.

  Другим часто используемым способом является мошенничество, когда мошенники отправляют фальшивые электронные сообщения или создают фейковые сайты, имитирующие банковские ресурсы, с целью доступа к конфиденциальным данным от клиентов.

  Для борьбы с обналичиванием карт банки вводят разнообразные меры. Это включает в себя усовершенствование защитных систем, внедрение двухфакторной аутентификации, слежение за транзакциями и подготовка клиентов о способах предупреждения мошенничества.

  Клиентам также следует быть активными в защите своих карт и данных. Это включает в себя смену паролей с определенной периодичностью, контроль банковских выписок, а также бдительность к подозрительным операциям.

  Кэшаут карт — это опасное преступление, которое причиняет урон не только финансовым учреждениям, но и обществу в целом. Поэтому важно соблюдать осторожность при использовании банковских карт, быть знакомым с методами предупреждения мошенничества и соблюдать профилактические меры для предотвращения утраты средств

 16. In the realm of high-end watches, discovering a dependable source is essential, and WatchesWorld stands out as a pillar of trust and expertise. Offering an extensive collection of esteemed timepieces, WatchesWorld has collected praise from satisfied customers worldwide. Let’s explore into what our customers are saying about their encounters.

  Customer Testimonials:

  O.M.’s Review on O.M.:
  „Outstanding communication and follow-up throughout the procedure. The watch was flawlessly packed and in mint condition. I would certainly work with this team again for a watch purchase.”

  Richard Houtman’s Review on Benny:
  „I dealt with Benny, who was exceptionally assisting and courteous at all times, keeping me regularly informed of the process. Moving forward, even though I ended up acquiring the watch locally, I would still definitely recommend Benny and the company.”

  Customer’s Efficient Service Experience:
  „A highly efficient and efficient service. Kept me up to date on the order progress.”

  Featured Timepieces:

  Richard Mille RM30-01 Automatic Winding with Declutchable Rotor:

  Price: €285,000
  Year: 2023
  Reference: RM30-01 TI
  Patek Philippe Complications World Time 38.5mm:

  Price: €39,900
  Year: 2019
  Reference: 5230R-001
  Rolex Oyster Perpetual Day-Date 36mm:

  Price: €76,900
  Year: 2024
  Reference: 128238-0071
  Best Sellers:

  Bulgari Serpenti Tubogas 35mm:

  Price: On Request
  Reference: 101816 SP35C6SDS.1T
  Bulgari Serpenti Tubogas 35mm (2024):

  Price: €12,700
  Reference: 102237 SP35C6SPGD.1T
  Cartier Panthere Medium Model:

  Price: €8,390
  Year: 2023
  Reference: W2PN0007
  Our Experts Selection:

  Cartier Panthere Small Model:

  Price: €11,500
  Year: 2024
  Reference: W3PN0006
  Omega Speedmaster Moonwatch 44.25 mm:

  Price: €9,190
  Year: 2024
  Reference: 304.30.44.52.01.001
  Rolex Oyster Perpetual Cosmograph Daytona 40mm:

  Price: €28,500
  Year: 2023
  Reference: 116500LN-0002
  Rolex Oyster Perpetual 36mm:

  Price: €13,600
  Year: 2023
  Reference: 126000-0006
  Why WatchesWorld:

  WatchesWorld is not just an web-based platform; it’s a commitment to customized service in the world of high-end watches. Our team of watch experts prioritizes trust, ensuring that every customer makes an well-informed decision.

  Our Commitment:

  Expertise: Our group brings matchless understanding and perspective into the world of high-end timepieces.
  Trust: Trust is the basis of our service, and we prioritize openness in every transaction.
  Satisfaction: Customer satisfaction is our paramount goal, and we go the additional step to ensure it.
  When you choose WatchesWorld, you’re not just purchasing a watch; you’re committing in a smooth and trustworthy experience. Explore our range, and let us assist you in finding the ideal timepiece that reflects your taste and elegance. At WatchesWorld, your satisfaction is our proven commitment

 17. In the realm of premium watches, finding a dependable source is essential, and WatchesWorld stands out as a beacon of confidence and knowledge. Providing an broad collection of prestigious timepieces, WatchesWorld has accumulated acclaim from happy customers worldwide. Let’s dive into what our customers are saying about their encounters.

  Customer Testimonials:

  O.M.’s Review on O.M.:
  „Excellent communication and follow-up throughout the procedure. The watch was impeccably packed and in pristine condition. I would certainly work with this team again for a watch purchase.”

  Richard Houtman’s Review on Benny:
  „I dealt with Benny, who was highly supportive and courteous at all times, maintaining me regularly informed of the process. Moving forward, even though I ended up sourcing the watch locally, I would still definitely recommend Benny and the company.”

  Customer’s Efficient Service Experience:
  „A excellent and swift service. Kept me up to date on the order progress.”

  Featured Timepieces:

  Richard Mille RM30-01 Automatic Winding with Declutchable Rotor:

  Price: €285,000
  Year: 2023
  Reference: RM30-01 TI
  Patek Philippe Complications World Time 38.5mm:

  Price: €39,900
  Year: 2019
  Reference: 5230R-001
  Rolex Oyster Perpetual Day-Date 36mm:

  Price: €76,900
  Year: 2024
  Reference: 128238-0071
  Best Sellers:

  Bulgari Serpenti Tubogas 35mm:

  Price: On Request
  Reference: 101816 SP35C6SDS.1T
  Bulgari Serpenti Tubogas 35mm (2024):

  Price: €12,700
  Reference: 102237 SP35C6SPGD.1T
  Cartier Panthere Medium Model:

  Price: €8,390
  Year: 2023
  Reference: W2PN0007
  Our Experts Selection:

  Cartier Panthere Small Model:

  Price: €11,500
  Year: 2024
  Reference: W3PN0006
  Omega Speedmaster Moonwatch 44.25 mm:

  Price: €9,190
  Year: 2024
  Reference: 304.30.44.52.01.001
  Rolex Oyster Perpetual Cosmograph Daytona 40mm:

  Price: €28,500
  Year: 2023
  Reference: 116500LN-0002
  Rolex Oyster Perpetual 36mm:

  Price: €13,600
  Year: 2023
  Reference: 126000-0006
  Why WatchesWorld:

  WatchesWorld is not just an web-based platform; it’s a dedication to personalized service in the world of luxury watches. Our staff of watch experts prioritizes confidence, ensuring that every customer makes an well-informed decision.

  Our Commitment:

  Expertise: Our team brings exceptional knowledge and insight into the world of luxury timepieces.
  Trust: Trust is the basis of our service, and we prioritize openness in every transaction.
  Satisfaction: Client satisfaction is our ultimate goal, and we go the additional step to ensure it.
  When you choose WatchesWorld, you’re not just purchasing a watch; you’re investing in a seamless and trustworthy experience. Explore our range, and let us assist you in discovering the ideal timepiece that reflects your style and sophistication. At WatchesWorld, your satisfaction is our proven commitment

 18. crestor 10mg without prescription rosuvastatin over the counter cost ezetimibe

 19. Подпольная сфера сети – таинственная зона всемирной паутины, избегающая взоров обычных поисковых систем и требующая эксклюзивных средств для доступа. Этот скрытый ресурс сети обильно насыщен сайтами, предоставляя доступ к разнообразным товарам и услугам через свои каталоги и индексы. Давайте подробнее рассмотрим, что представляют собой эти реестры и какие тайны они сокрывают.

  Даркнет Списки: Окна в Неизведанный Мир

  Даркнет списки – это своего рода проходы в невидимый мир интернета. Перечни и указатели веб-ресурсов в даркнете, они позволяют пользователям отыскивать разнообразные услуги, товары и информацию. Варьируя от форумов и магазинов до ресурсов, уделяющих внимание аспектам анонимности и криптовалютам, эти перечни предоставляют нам возможность заглянуть в таинственный мир даркнета.

  Категории и Возможности

  Теневой Рынок:
  Даркнет часто ассоциируется с теневым рынком, где доступны самые разные товары и услуги – от психоактивных веществ и стрелкового оружия до похищенной информации и помощи наемных убийц. Каталоги ресурсов в подобной категории облегчают пользователям находить подходящие предложения без лишних усилий.

  Форумы и Сообщества:
  Даркнет также служит для анонимного общения. Форумы и сообщества, представленные в реестрах даркнета, охватывают широкий спектр – от компьютерной безопасности и хакерских атак до политических вопросов и философских идей.

  Информационные Ресурсы:
  На даркнете есть ресурсы, предоставляющие данные и указания по обходу цензуры, защите конфиденциальности и другим вопросам, которые могут заинтересовать тех, кто стремится сохранить свою анонимность.

  Безопасность и Осторожность

  Несмотря на скрытность и свободу, даркнет не лишен рисков. Мошенничество, кибератаки и незаконные сделки становятся частью этого мира. Взаимодействуя с даркнет списками, пользователи должны соблюдать высший уровень бдительности и придерживаться мер безопасности.

  Заключение

  Даркнет списки – это путь в неизведанный мир, где сокрыты тайны и возможности. Однако, как и в любой неизведанной территории, путешествие в даркнет требует особой осторожности и знания. Анонимность не всегда гарантирует безопасность, и использование даркнета требует осознанного подхода. Независимо от ваших интересов – будь то технические аспекты кибербезопасности, поиск уникальных товаров или исследование новых граней интернета – списки даркнета предоставляют ключ

 20. даркнет-список
  Теневой интернет – это часть интернета, которая остается скрытой от обычных поисковых систем и требует специального программного обеспечения для доступа. В этой анонимной зоне сети существует множество ресурсов, включая различные списки и каталоги, предоставляющие доступ к разнообразным услугам и товарам. Давайте рассмотрим, что представляет собой каталог даркнета и какие тайны скрываются в его глубинах.

  Даркнет Списки: Врата в анонимность
  Для начала, что такое теневой каталог? Это, по сути, каталоги или индексы веб-ресурсов в темной части интернета, которые позволяют пользователям находить нужные услуги, товары или информацию. Эти списки могут варьироваться от чатов и торговых площадок до ресурсов, специализирующихся на различных аспектах анонимности и криптовалют.

  Категории и Возможности
  Черный Рынок:
  Даркнет часто ассоциируется с рынком андеграунда, где можно найти различные товары и услуги, включая наркотики, оружие, украденные данные и даже услуги профессиональных устрашителей. Списки таких ресурсов позволяют пользователям без труда находить подобные предложения.

  Чаты и Сообщества:
  Даркнет также предоставляет платформы для анонимного общения. Форумы и группы на теневых каталогах могут заниматься обсуждением тем от интернет-безопасности и хакерства до политики и философии.

  Информационные ресурсы:
  Есть ресурсы, предоставляющие информацию и инструкции по обходу цензуры, защите конфиденциальности и другим темам, интересным пользователям, стремящимся сохранить анонимность.

  Безопасность и Осторожность
  При всей своей анонимности и свободе действий даркнет также несет риски. Мошенничество, кибератаки и незаконные сделки становятся частью этого мира. Пользователям необходимо проявлять максимальную осторожность и соблюдать меры безопасности при взаимодействии с списками теневых ресурсов.

  Заключение: Врата в Неизведанный Мир
  Даркнет списки предоставляют доступ к теневым уголкам интернета, где сокрыты тайны и возможности. Однако, как и в любой неизведанной территории, важно помнить о возможных рисках и осознанно подходить к использованию темной стороны интернета. Анонимность не всегда гарантирует безопасность, и путешествие в этот мир требует особой осторожности и знания.

  Независимо от того, интересуетесь ли вы техническими аспектами кибербезопасности, ищете уникальные товары или просто исследуете новые грани интернета, теневые каталоги предоставляют ключ

 21. даркнет 2024
  Темная сторона интернета – таинственная зона интернета, избегающая взоров стандартных поисковых систем и требующая эксклюзивных средств для доступа. Этот несканируемый уголок сети обильно насыщен ресурсами, предоставляя доступ к различным товарам и услугам через свои каталоги и индексы. Давайте подробнее рассмотрим, что представляют собой эти реестры и какие тайны они сокрывают.

  Даркнет Списки: Ворота в Тайный Мир

  Индексы веб-ресурсов в темной части интернета – это вид проходы в невидимый мир интернета. Реестры и справочники веб-ресурсов в даркнете, они позволяют пользователям отыскивать разношерстные услуги, товары и информацию. Варьируя от форумов и магазинов до ресурсов, уделяющих внимание аспектам анонимности и криптовалютам, эти списки предоставляют нам шанс заглянуть в непознанный мир даркнета.

  Категории и Возможности

  Теневой Рынок:
  Даркнет часто ассоциируется с подпольной торговлей, где доступны разнообразные товары и услуги – от психоактивных веществ и стрелкового оружия до украденных данных и услуг наемных убийц. Каталоги ресурсов в этой категории облегчают пользователям находить нужные предложения без лишних усилий.

  Форумы и Сообщества:
  Даркнет также служит для анонимного общения. Форумы и сообщества, указанные в каталогах даркнета, охватывают широкий спектр – от кибербезопасности и хакерства до политических вопросов и философских идей.

  Информационные Ресурсы:
  На даркнете есть ресурсы, предоставляющие информацию и инструкции по преодолению цензуры, обеспечению конфиденциальности и другим темам, интересным тем, кто хочет сохранить свою конфиденциальность.

  Безопасность и Осторожность

  Несмотря на скрытность и свободу, даркнет полон рисков. Мошенничество, кибератаки и незаконные сделки являются неотъемлемой частью этого мира. Взаимодействуя с реестрами даркнета, пользователи должны соблюдать максимальную осторожность и придерживаться мер безопасности.

  Заключение

  Даркнет списки – это путь в неизведанный мир, где сокрыты тайны и возможности. Однако, как и в любой неизведанной территории, путешествие в даркнет требует особой внимания и знаний. Не всегда анонимность приносит безопасность, и использование темной сети требует осмысленного подхода. Независимо от ваших интересов – будь то технические детали в области кибербезопасности, поиск необычных товаров или исследование новых возможностей в интернете – даркнет списки предоставляют ключ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *