Copilul MeuLa Joacă

5 cărți pentru copii mici (1-4 ani), toate de la Editura Casa

– plus o listă de cumpărături cu alte 15 cărți de la Editura Casa pe care copiii le vor cere zilnic, până le învățați pe dinafară, și un cupon de reducere de 15% –

Citesc și scriu de când mă știu. Bunicul meu m-a învățat literele pe când aveam vreo patru ani și jumătate, iar toată copilăria mi-am petrecut-o citind frenetic tot ce-mi pica în mână și ce găseam prin biblioteca lui sau prin cea de la școală. Vreo trei decenii mai târziu, băiețelul meu de 2 ani și jumătate (care poartă, de fapt, numele bunicului ce mi-a hrănit dragostea pentru cărți și scris) îmi calcă pe urme și îmi comandă des și autoritar ”Să țitiiiim! Să țitim, să țitim cărți!” – după care se aruncă pe canapea vehement cu o carte sau două pe care le-a ales din bibliotecă, mi le împinge în fața ochilor și mă anunță și ce pagini nu am voie să ratez: ”Începem întâi cu mașinile. Să citim și pagina cu inundația. Și cea cu șantierul. Și aia cu bărcile! Apoi vedem ce a făcut castorul.”

Aș minți dacă aș spune că întotdeauna a fost așa. Unii copii sunt atrași de cărți încă de când sunt bebeluși (dau paginile, le rod, îi calmează să stea în brațele părinților și să asculte povești), însă la Mircea interesul a venit, brusc și puternic, undeva pe la un an și jumătate. Până atunci nu avea răbdare să îi citesc, cobora din brațele mele și voia să se joace sau să exploreze, împingea cartea mai încolo și alegea niște cuburi sau plastilină – însă cărțile au fost mereu în jurul lui, ne-a văzut pe mine și pe Dorin citind, iar în rutina de seară mereu apărea și câte o carte simpatică. La un moment dat, pe la 18 luni, a început să ceară o carte cu excavatoare și buldozere – iar de atunci nu trece nicio zi fără citit, pardon, ”țitit”.

Mai jos vă las 5 cărți pentru copii mici (1-4 ani), toate de la Editura Casa, care sunt foarte iubite de Mircea în perioada asta (una dintre ele, o să vedeți, mi se pare foarte neașteptat că îi place ATÂT de mult). Iar la finalul articolului veți găsi și o listă de cumpărături cu alte 15 cărți pentru copii, tot de la Editura Casa, pe care le recomand din toată inima – pe unele le avem, pe altele le-am descoperit prin vizite la alți părinți sau prin librării și târguri și au intrat pe Wishlist-ul nostru. 

În plus, am pentru voi un cod de reducere la Editura Casa. Codul se numește sunny (scris simplu, fără alte detalii) și oferă un discount de 15% la toate cărțile pentru copii de pe site-ul editurii. Vă vând un pont, în acest moment Editura Casa are mai multe promoții, cărțile pentru copii sunt deja reduse cu 20-30%, iar cuponul meu se cumulează cu reducerea lor și astfel puteți să ajungeți la niște discount-uri de 35-45%. Atenție, el nu se aplică la pachetele de cărți, acelea deja sunt reduse considerabil.

1. Excavatoare, tractoare și alte mașini mari. Cartea mea cu vehicule. 

Încep cu ”creme de la creme”, cea mai grozavă carte cu vehicule și utilaje pe care am ținut-o vreodată în mâini, după care Mircea este leșinat și pe care deja încep să o învăț pe dinafară (dacă îmi dați un test de autodictare prin octombrie, sigur îl trec cu brio). ”Excavatoare, tractoare și alte mașini mari. Cartea mea cu vehicule” de Wolfgang Metzger este o carte super-detaliată pentru copiii care iubesc mașinile mari și impunătoare, pentru că oferă informații despre șantiere și utilajele de construcție întâlnite acolo, despre autostrăzi și felul în care sunt ridicate, despre mașinile care se folosesc de obicei la fermă, despre ce vehicule asigură curățenia orașului sau cum arată și cum funcționează o stație de pompieri și un aeroport.

Cartea este cartonată, groasă și măricică (un pic mai mare decât cărțile clasice din seria Junior ”De ce? De ce? De ce?” de la Editura Casa), ușor de ținut în mâini și cu text puțin pe fiecare pagină – ceea ce mi se pare minunat mai ales pentru copiii mai mici, care nu se pot concentra pe o poveste foarte lungă. Însă ceea ce îmi place mult la această carte sunt ilustrațiile și frumusețea detaliilor – aici îmi aduce aminte de cărțile ”Hoinari prin anotimpuri”, o altă serie-bijuterie de la Editura Casa, foarte iubită de toddleri. Fiecare pagină are zeci de detalii, în fiecare centimetru pătrat se întâmplă ceva, se ascunde o poveste, apare o informație sau un cuvânt nou.

Paginile preferate ale lui Mircea sunt, bineînțeles, cele cu șantiere, cele cu detaliile de la fermă și, mai nou, paginile cu inundația – i se pare fascinant felul în care pompierii vin cu utilajele lor și ajută fermierii și animalele să iasă din zona afectată de viitură. Iar vocabularul celor mici se dezvoltă vizibil după o experiență cu astfel de cărți pline de detalii – fiindcă peste tot este ceva nou de aflat și de învățat.

Puteți cumpăra ”Excavatoare, tractoare și alte mașini mari. Cartea mea cu vehicule” de aici – este deja redusă cu 20%, așa că nu uitați să aplicați codul sunny pentru o extra-reducere de 15%.

2. Știu să număr.

Aceasta este cartea de care credeam că Mircea nu va fi foarte interesat, pentru că este la etapa excavatoarelor, tractoarelor și rachetelor, însă wow, cât de mult am greșit! Probabil a ajutat mult faptul că zilele astea a făcut la grădiniță tot felul de activități cu numere și numărat – cert este că a făcut o mică obsesie pentru ”Știu să număr” și a ajuns pe noptiera noastră, ca să fie citită în fiecare seară. Sau, mai bine zis, ”numărată”, pentru că asta facem cu ea, numărăm încontinuu.

”Știu să număr” este o carte clasică din colecția Junior ”De ce? De ce? De ce?” de la Editura Casa destinată copiilor între 2-4 ani – și da, având în vedere că se orientează spre cifre și activități de numărare, nu cred că ar fi prins așa de bine dacă i-o ofeream lui Mircea atunci când era mai mic. Cartea are ilustrații frumoase, text puțin pe fiecare pagină, personaje și situații pe care copiii le întâlnesc recurent în viața de zi cu zi și bineînțeles multe clapete pe fiecare pagină (dacă sunteți familiari cu seria ”De ce? De ce? De ce?” atunci știți deja despre aceste faimoase clapete, bucuria celor mici, care le închid și deschid la nesfârșit).

Cartea propune joculețe care să îi îndemne pe cei mici să înțeleagă noțiunea de cifre, număratul, conceptele ”mai mult”, ”mai puțin” sau ordinea (primul, al doilea, al treilea etc). Preferata lui Mircea este pagina cu cei doi copii care se joacă la nisip – îi place să numere melcii, lopețile, stropitorile sau formele de plastic pentru nisip – dar și pagina cu discul care se învârte din fotografia de mai jos. Încă nu știe să rezolve exercițiul, însă îi place că poate învârti singur de disc astfel încât numărul bilelor pe care copilașii le au să se schimbe.

Puteți cumpăra cartea ”Știu să număr” de aici – este deja redusă cu 25%, așa că nu uitați să aplicați codul sunny pentru o extra-reducere de 15%.

3. Carte puzzle La fermă.

Când Mircea avea un an a primit prima lui carte puzzle, luată de niște prieteni dintr-un supermarket. A fost atât de încântat de conceptul de carte puzzle încât timp de aproape 12 luni a răsfoit cartea aceea încontinuu, până când i-a căzut coperta, i s-au desprins paginile și s-au îndoit piesele de puzzle (nu pentru că ar fi fost bruscată, ci pentru că era folosită non-stop). Așa că tare m-am bucurat când am primit de la Editura Casa o altă carte puzzle pentru Mircea, La Fermă – dar să vedeți cât s-a bucurat el!

La Fermă este o carte cartonată despre viața de zi cu zi la fermă. Are 5 pagini și 10 piese mari de puzzle care pot fi puse, câte două, pe fiecare pagină, ilustrații frumoase și text puțin și simplu. Mi se pare ideală pentru copiii mici, chiar și pentru cei de un an, fiindcă imaginile sunt simple, cu mai puține detalii decât cele două cărți de mai sus și mai ușor de urmărit. Îmi place mult că fiecare pagină vine cu o propunere de activitate pentru cel mic: ”Vai, presa de balotat / Are un cauciuc desumflat! Poți să-i pui o roată nouă?” iar copilul trebuie să ia piesa de puzzle potrivită și să o fixeze la locul său, reparând astfel roata fermierului. Așadar vocabular, atenție, coordonare și motricitate fină cu aceeași carte!

Puteți cumpăra cartea puzzle ”La Fermă” de aici – este deja redusă cu 20%, așa că nu uitați să aplicați codul sunny pentru o extra-reducere de 15%.

4. Suflă, alină și pune un plasture!

Oh, ce bine ne-ar fi prins această carte când Mircea era mai mic și ura complet drumul la medicul de familie, mai ales când știa că urmează un vaccin. După multă pregătire, drumurile noastre la doctor sunt acum mult mai calme și cooperante, dar tot m-am bucurat de această carte care îi învață pe cei mici cum să fie empatici și blânzi, cum să aibă grijă de cineva care s-a lovit sau care are o durere – mai ales acum, că Mircea a început să îmi povestească despre colegii lui de la grădiniță, de cine îi place și cu cine vrea să se joace.

”Suflă, alină și pune un plasture!” de Henning Lohlein și Bernd Penners este o carte frumoasă, cartonată, în versuri, despre cum putem ajuta niște animăluțe care s-au lovit și cum le putem face să se simtă mai bine. Cartea vine cu 5 plasturi colorați incluși, pe care cei mici îi pot dezlipi și apoi aplica fix pe bubița sau lovitura animalului care suferă. Pagina preferată a lui Mircea este, bineînțeles, cea de mai jos, cu cățelușul care a călcat strâmb și acum îl doare lăbuța, dar și cu oița care a intrat într-o tufă plină de ghimpi țepoși – cred că rezonează cu ea, pentru că și lui i se întâmplă des să se zgârie în trandafiri când mergem la curte la bunicul.

Aș spune că este o carte pentru copii de la un an încolo, chiar dacă poate la acea vârstă nu vor putea să desprindă sau să aplice prea bine plasturii. Însă ilustrațiile frumoase, poeziile simple și ideea că pot ajuta cu generozitate și empatie îi vor atrage chiar dacă încă nu au împlinit 2 ani.

Puteți cumpăra ”Suflă, alină și pune un plasture!” de aici – este deja redusă cu 20%, așa că nu uitați să aplicați codul sunny pentru o extra-reducere de 15%.

5. Pământul nostru.

Iată o carte din seria ”De ce? De ce? De ce?” adresată copiilor mai mari, de 4-7 ani, o serie cu text mai mult pe fiecare pagină și cu informații mai complexe, mai numeroase. În ”Pământul nostru”, copiii vor afla detalii despre planeta noastră, despre cum s-a format Terra, cum apar peisajele și ce sunt resursele minerale, dar descoperă și răspunsuri la întrebări pe care poate deja și le pun: ce înseamnă cutremurele, ce se ascunde în apa mării și oare ce de nu trăiesc papagali în România (asta e o întrebare pe care eu chiar am primit-o, la momentul respectiv nu am știut să răspund, noroc cu cartea).

Ca și seria ”De ce? De ce? De ce?” Junior, și seria pentru copii mai mari are ilustrații foarte atent gândite și faimoasele clapete – deocamdată Mircea mi se pare prea mic pentru a înțelege sau a urmări explicațiile de acolo până la capăt, însă îi place mult să urmărească imaginile, să ridice clapetele și să discutăm împreună despre ce vede prin carte. De cele mai multe ori, eu mă ajut de informațiile de acolo pentru a-i oferi lui o variantă mai simplă și mai ușor de urmărit a explicațiilor.

Puteți cumpăra ”Pământul nostru” de aici – este deja redus cu 25%, așa că nu uitați să aplicați codul sunny pentru o extra-reducere de 15%.

Alte peste 15 cărți pentru copii mici de la Editura Casa pe care le puteți adăuga în coș:

 1. Hoinari prin anotimpuri.

Cred că nu este casă de toddleri în care să nu văd măcar o carte din seria ”Hoinari prin anotimpuri” – și înțeleg de ce, sunt atrăgătoare, captivante, iar cei mici pot descoperi mereu povești noi în multitudinea de detalii. Vă las aici link direct către toată colecția – vedeți că există și cărți de colorat, dar și o carte rară, dar extrem de frumoasă acolo: ”Hoinari prin anotimpuri. Noaptea”.

 1. Bobiță și Buburuză.

Mircea are 5-10 minute pe zi în care se poate uita la desene, iar într-o zi a cerut să îi vadă pe Bobiță și Buburuză (nu mă întrebați de unde știe de ei, că eu habar n-aveam cine sunt până recent). De atunci a rămas cu un mare drag pentru cei doi, iar eu mi-am pus pe Wishlist ”Bobiță și Buburuză în aer”, ”Bobiță și Buburuză construiesc” și ”Bobiță și Buburuză grădinăresc”.

 1. Să strângem gunoiul!

O carte din seria Junior ”De ce? De ce? De ce?” pe care am citit-o frenetic într-o perioadă în care Mircea voia să se facă gunoier, ”Să strângem gunoiul” prezintă o zi din viața lui Mihai, un gunoier simpatic și harnic. Cei mici află despre cum arată și cum funcționează o mașină de gunoi, cum arată un centru de colectare a deșeurilor, ce înseamnă reciclare și cum se curăță străzile unui oraș.

 1. Mă spăl pe dinți, folosesc olița.

Una dintre cărțile care pe noi ne-au ajutat la trecerea de la scutec la toaletă, ”Mă spăl pe dinți, folosesc olița” prezintă o familie cu doi copii și ritualurile lor zilnice de la baie. Cei doi fac pipi la oliță sau la veceu, cu ajutorul unui reductor, se spală pe dinți și pe față, spală mâinile înainte de masă, își piaptănă părul sau merg la frizer cu mama lor când vine momentul să se tundă.

 1. Dinozaurii.

Mircea a avut o fază cu dinozaurii la un moment dat (ce toddler NU are o fază cu dinozaurii la un moment dat, vreau să știu), iar această carte i-a plăcut mult de tot. Cred că este una dintre cărțile cu cele mai simpatice clapete din această serie, eu îl speriam pe Mircul și imitam toți dinozaurii din carte, spre marea lui plăcere.

 1. Ce culoare este aceasta?

Am citit cartea aceasta într-un restaurant (făcea parte din biblioteca pentru copii a locului respectiv) și mi-a plăcut mult felul în care prezenta culorile pentru cei mici. Pe atunci Mircea avea sub 2 ani și era la faza în care încă le învăța și nu le pronunța bine (spunea ”bo” la roșu și ”badin” la galben), așa că i-a plăcut mult să o frunzărim și să îi ridicăm clapetele. Acum cred că nu l-ar mai interesa subiectul, dar dacă aveți copii mai mici sau care încă învață diferențele între culori, ”Ce culoare este aceasta?” este perfectă.

 1. Vehicule de urgență.

Nu o avem, dar după succesul paginilor cu pompieri, incendii și inundații din cartea ”Excavatoare, tractoare și alte mașini”, clar o vom comanda. Înțeleg că piticii învață despre ambulanțe, mașini de poliție sau de pompieri, dar și de alte vehicule de intervenție și felul în care restul șoferilor trebuie să le ajute în trafic.

 1. Forme și contraste.

Am luat-o la întâmplare pentru că mi se părea că Mircea este prea mic ca să fie interesat de geometrie, dar se pare că niciodată nu trebuie să subestimezi un copil de doi ani și jumătate. Cel mic a învățat cu plăcere despre cerc, pătrat, dreptunghi, romb, hexagon și încă citește cu drag această carte, chiar și acum, că știe formele geometrice.

 1. Cine locuiește în grădină.

Dacă locuiți la curte sau dacă celor mici le place să își viziteze rudele de la țară, această carte frumoasă și superb ilustrată nu trebuie să vă lipsească. Copiii învață despre plantele și animalele dintr-o grădină, despre cum se îngrijesc florile și despre cum să ne comportăm cu animalele care locuiesc chiar lângă noi.

 1. Conni merge la grădiniță.

Poate ar fi cazul să las deoparte puțin seria ”De ce? De ce? De ce?” (e greu, e foarte greu) și să recomand și alte cărți. Primul gând merge către Conni, prietena lui Mircea, și spre cartea pentru care făcuse o mică obsesie când avea doi ani. ”Conni merge la grădiniță” spune povestea primei zile la grădi pentru Conni, o fetiță care tocmai a împlinit trei ani. Mi-a plăcut mult că piticii află despre rutinele și regulile de la grădiniță, despre ce se întâmplă zi de zi acolo, despre prietenie, colegialitate și relația cu altă persoană de atașament în afară de mamă.

 1. Conni învață să meargă pe bicicletă.

Nu o avem, dar o avem în plan. Mircea adoră să meargă pe bicicletă, e mare vitezoman și cred că este momentul să aflăm mai multe despre biciclete și regulile de circulație aferente.

 1. Conni la coafor.

Nu o avem, dar am răsfoit-o și dacă vreau să reușesc să îi scurtez puțin părul lui Mircea cred că trebuie să o iau și să îl împrietenesc puțin cu ideea de frizer și stilist (pe care, deocamdată, îi urăște cu spume).

 1. Caută și găsește – Cum sărbătorim Crăciunul?

Spuneți-mi că NU doar eu mă gândesc deja la Crăciun? Anul acesta vom avea niște Sărbători cu un Mircea de aproape 3 ani, deci foarte conștient și atent, așa că mi-ar plăcea să îl pregătesc din timp pentru tot ce o să se întâmple și tot ce plănuim. ”Caută și găsește – Cum sărbătorim Crăciunul?” pare a fi perfectă pentru asta – și asemănătoare, ca stil, cu seria ”Hoinarii” care îi place atât de mult.

 1. Am ochi, mâini și burtică.

Am citit-o într-o vizită și, deși Mircea își cunoaște deja părțile corpului, aș vrea să o aibă și el, pentru că mi se pare important să trecem cu cei mici prin discuții legate de corpul lor, membre, organe, zone intime și felul în care adulții din jurul nostru pot să interacționeze cu noi, ce înseamnă atingere permisă, ce înseamnă atingere nepermisă. Pusă pe wishlist.

 1. Când animăluțele sunt obosite.

Oh, tare duioasă este această minunată carte de citit la somn, sub păturică, cu vocea joasă. Am avut luni întregi în care am fredonat în gând non-stop ”Dar când soarele-apune și luna răsare / Degrabă cu toții merg la culcare”, iar când vine vorba despre somn, Mircea mai degrabă vrea să vadă ce fac animalele, decât oamenii. V-o recomand din toată inima.

Nu uitați să aplicați la Check-Out cuponul sunny, pentru o extra-reducere de 15% care se cumulează la reducerile deja existente pe site! Spor la citit! 

*** Acest articol a fost realizat în parteneriat cu Editura Casa, o afacere românească pe care eu o apreciez mult pentru cărțile de copii pe care le publică. Textul de mai sus reprezintă, ca întotdeauna, părerea mea sinceră și autentică despre cărțile menționate (pe unele dintre ele le-am primit, pe altele le-am cumpărat noi) și pe care le-am tot citit, pentru ca eu să pot scrie despre ele cât mai pertinent pentru voi. 

 

Tag-uri:

 1. Pingback: Cărți pentru copii de la Editura Casa - recomandări și recenzii pentru 1-7 ani - Sunny Side Up

 2. Pingback: 5 sfaturi ca să cresti un cititor

 3. Pingback: 35 de carti pentru copii mici de la Editura Casa

 4. ways to get money fast
  Understanding the processes and protocols within a Professional Tenure Committee (PTC) is crucial for faculty members. This Frequently Asked Questions (FAQ) guide aims to address common queries related to PTC procedures, voting, and membership.

  1. Why should members of the PTC fill out vote justification forms explaining their votes?
  Vote justification forms provide transparency in decision-making. Members articulate their reasoning, fostering a culture of openness and ensuring that decisions are well-founded and understood by the academic community.

  2. How can absentee ballots be cast?
  To accommodate absentee voting, PTCs may implement secure electronic methods or designated proxy voters. This ensures that faculty members who cannot physically attend meetings can still contribute to decision-making processes.

  3. How will additional members of PTCs be elected in departments with fewer than four tenured faculty members?
  In smaller departments, creative solutions like rotating roles or involving faculty from related disciplines can be explored. Flexibility in election procedures ensures representation even in departments with fewer tenured faculty members.

  4. Can a faculty member on OCSA or FML serve on a PTC?
  Faculty members involved in other committees like the Organization of Committee on Student Affairs (OCSA) or Family and Medical Leave (FML) can serve on a PTC, but potential conflicts of interest should be carefully considered and managed.

  5. Can an abstention vote be cast at a PTC meeting?
  Yes, PTC members have the option to abstain from voting if they feel unable to take a stance on a particular matter. This allows for ethical decision-making and prevents uninformed voting.

  6. What constitutes a positive or negative vote in PTCs?
  A positive vote typically indicates approval or agreement, while a negative vote signifies disapproval or disagreement. Clear definitions and guidelines within each PTC help members interpret and cast their votes accurately.

  7. What constitutes a quorum in a PTC?
  A quorum, the minimum number of members required for a valid meeting, is essential for decision-making. Specific rules about quorum size are usually outlined in the PTC’s governing documents.

  Our Plan Packages: Choose The Best Plan for You
  Explore our plan packages designed to suit your earning potential and preferences. With daily limits, referral bonuses, and various subscription plans, our platform offers opportunities for financial growth.

  Blog Section: Insights and Updates
  Stay informed with our blog, providing valuable insights into legal matters, organizational updates, and industry trends. Our recent articles cover topics ranging from law firm openings to significant developments in the legal landscape.

  Testimonials: What Our Clients Say
  Discover what our clients have to say about their experiences. Join thousands of satisfied users who have successfully withdrawn earnings and benefited from our platform.

  Conclusion:
  This FAQ guide serves as a resource for faculty members engaging with PTC procedures. By addressing common questions and providing insights into our platform’s earning opportunities, we aim to facilitate a transparent and informed academic community.

 5. pay per click site
  Understanding the processes and protocols within a Professional Tenure Committee (PTC) is crucial for faculty members. This Frequently Asked Questions (FAQ) guide aims to address common queries related to PTC procedures, voting, and membership.

  1. Why should members of the PTC fill out vote justification forms explaining their votes?
  Vote justification forms provide transparency in decision-making. Members articulate their reasoning, fostering a culture of openness and ensuring that decisions are well-founded and understood by the academic community.

  2. How can absentee ballots be cast?
  To accommodate absentee voting, PTCs may implement secure electronic methods or designated proxy voters. This ensures that faculty members who cannot physically attend meetings can still contribute to decision-making processes.

  3. How will additional members of PTCs be elected in departments with fewer than four tenured faculty members?
  In smaller departments, creative solutions like rotating roles or involving faculty from related disciplines can be explored. Flexibility in election procedures ensures representation even in departments with fewer tenured faculty members.

  4. Can a faculty member on OCSA or FML serve on a PTC?
  Faculty members involved in other committees like the Organization of Committee on Student Affairs (OCSA) or Family and Medical Leave (FML) can serve on a PTC, but potential conflicts of interest should be carefully considered and managed.

  5. Can an abstention vote be cast at a PTC meeting?
  Yes, PTC members have the option to abstain from voting if they feel unable to take a stance on a particular matter. This allows for ethical decision-making and prevents uninformed voting.

  6. What constitutes a positive or negative vote in PTCs?
  A positive vote typically indicates approval or agreement, while a negative vote signifies disapproval or disagreement. Clear definitions and guidelines within each PTC help members interpret and cast their votes accurately.

  7. What constitutes a quorum in a PTC?
  A quorum, the minimum number of members required for a valid meeting, is essential for decision-making. Specific rules about quorum size are usually outlined in the PTC’s governing documents.

  Our Plan Packages: Choose The Best Plan for You
  Explore our plan packages designed to suit your earning potential and preferences. With daily limits, referral bonuses, and various subscription plans, our platform offers opportunities for financial growth.

  Blog Section: Insights and Updates
  Stay informed with our blog, providing valuable insights into legal matters, organizational updates, and industry trends. Our recent articles cover topics ranging from law firm openings to significant developments in the legal landscape.

  Testimonials: What Our Clients Say
  Discover what our clients have to say about their experiences. Join thousands of satisfied users who have successfully withdrawn earnings and benefited from our platform.

  Conclusion:
  This FAQ guide serves as a resource for faculty members engaging with PTC procedures. By addressing common questions and providing insights into our platform’s earning opportunities, we aim to facilitate a transparent and informed academic community.

 6. Understanding the processes and protocols within a Professional Tenure Committee (PTC) is crucial for faculty members. This Frequently Asked Questions (FAQ) guide aims to address common queries related to PTC procedures, voting, and membership.

  1. Why should members of the PTC fill out vote justification forms explaining their votes?
  Vote justification forms provide transparency in decision-making. Members articulate their reasoning, fostering a culture of openness and ensuring that decisions are well-founded and understood by the academic community.

  2. How can absentee ballots be cast?
  To accommodate absentee voting, PTCs may implement secure electronic methods or designated proxy voters. This ensures that faculty members who cannot physically attend meetings can still contribute to decision-making processes.

  3. How will additional members of PTCs be elected in departments with fewer than four tenured faculty members?
  In smaller departments, creative solutions like rotating roles or involving faculty from related disciplines can be explored. Flexibility in election procedures ensures representation even in departments with fewer tenured faculty members.

  4. Can a faculty member on OCSA or FML serve on a PTC?
  Faculty members involved in other committees like the Organization of Committee on Student Affairs (OCSA) or Family and Medical Leave (FML) can serve on a PTC, but potential conflicts of interest should be carefully considered and managed.

  5. Can an abstention vote be cast at a PTC meeting?
  Yes, PTC members have the option to abstain from voting if they feel unable to take a stance on a particular matter. This allows for ethical decision-making and prevents uninformed voting.

  6. What constitutes a positive or negative vote in PTCs?
  A positive vote typically indicates approval or agreement, while a negative vote signifies disapproval or disagreement. Clear definitions and guidelines within each PTC help members interpret and cast their votes accurately.

  7. What constitutes a quorum in a PTC?
  A quorum, the minimum number of members required for a valid meeting, is essential for decision-making. Specific rules about quorum size are usually outlined in the PTC’s governing documents.

  Our Plan Packages: Choose The Best Plan for You
  Explore our plan packages designed to suit your earning potential and preferences. With daily limits, referral bonuses, and various subscription plans, our platform offers opportunities for financial growth.

  Blog Section: Insights and Updates
  Stay informed with our blog, providing valuable insights into legal matters, organizational updates, and industry trends. Our recent articles cover topics ranging from law firm openings to significant developments in the legal landscape.

  Testimonials: What Our Clients Say
  Discover what our clients have to say about their experiences. Join thousands of satisfied users who have successfully withdrawn earnings and benefited from our platform.

  Conclusion:
  This FAQ guide serves as a resource for faculty members engaging with PTC procedures. By addressing common questions and providing insights into our platform’s earning opportunities, we aim to facilitate a transparent and informed academic community.

 7. priligy online cytotec price purchase misoprostol pill

 8. 戰神賽特老虎機
  2024全新上線❰戰神賽特老虎機❱ – ATG賽特玩法說明介紹

  ❰戰神賽特老虎機❱是由ATG電子獨家開發的古埃及風格線上老虎機,在傳說中戰神賽特是「力量之神」與奈芙蒂斯女神結成連理,共同守護古埃及的奇幻秘寶,只有被選中的冒險者才能進入探險。

  ❰戰神賽特老虎機❱ – ATG賽特介紹
  2024最新老虎機【戰神塞特】- ATG電子 X 富遊娛樂城
  ❰戰神賽特老虎機❱ – ATG電子
  線上老虎機系統 : ATG電子
  發行年分 : 2024年1月
  最大倍數 : 51000倍
  返還率 : 95.89%
  支付方式 : 全盤倍數、消除掉落
  最低投注金額 : 0.4元
  最高投注金額 : 2000元
  可否選台 : 是
  可選台台數 : 350台
  免費遊戲 : 選轉觸發+購買特色
  ❰戰神賽特老虎機❱ 賠率說明
  戰神塞特老虎機賠率算法非常簡單,玩家們只需要不斷的轉動老虎機,成功消除物件即可贏分,得分賠率依賠率表計算。

  當盤面上沒有物件可以消除時,倍數符號將會相加形成總倍數!該次旋轉的總贏分即為 : 贏分 X 總倍數。

  積分方式如下 :

  贏分=(單次押注額/20) X 物件賠率

  EX : 單次押注額為1,盤面獲得12個戰神賽特倍數符號法老魔眼

  贏分= (1/20) X 1000=50
  以下為各個得分符號數量之獎金賠率 :

  得分符號 獎金倍數 得分符號 獎金倍數
  戰神賽特倍數符號聖甲蟲 6 2000
  5 100
  4 60 戰神賽特倍數符號黃寶石 12+ 200
  10-11 30
  8-9 20
  戰神賽特倍數符號荷魯斯之眼 12+ 1000
  10-11 500
  8-9 200 戰神賽特倍數符號紅寶石 12+ 160
  10-11 24
  8-9 16
  戰神賽特倍數符號眼鏡蛇 12+ 500
  10-11 200
  8-9 50 戰神賽特倍數符號紫鑽石 12+ 100
  10-11 20
  8-9 10
  戰神賽特倍數符號神箭 12+ 300
  10-11 100
  8-9 40 戰神賽特倍數符號藍寶石 12+ 80
  10-11 18
  8-9 8
  戰神賽特倍數符號屠鐮刀 12+ 240
  10-11 40
  8-9 30 戰神賽特倍數符號綠寶石 12+ 40
  10-11 15
  8-9 5
  ❰戰神賽特老虎機❱ 賠率說明(橘色數值為獲得數量、黑色數值為得分賠率)
  ATG賽特 – 特色說明
  ATG賽特 – 倍數符號獎金加乘
  玩家們在看到盤面上出現倍數符號時,務必把握機會加速轉動ATG賽特老虎機,倍數符號會隨機出現2到500倍的隨機倍數。

  當盤面無法在消除時,這些倍數總和會相加,乘上當時累積之獎金,即為最後得分總額。

  倍數符號會出現在主遊戲和免費遊戲當中,玩家們千萬別錯過這個可以瞬間將得獎金額拉高的好機會!

  ATG賽特 – 倍數符號獎金加乘
  ATG賽特 – 倍數符號圖示
  ATG賽特 – 進入神秘金字塔開啟免費遊戲
  戰神賽特倍數符號聖甲蟲
  ❰戰神賽特老虎機❱ 免費遊戲符號
  在古埃及神話中,聖甲蟲又稱為「死亡之蟲」,它被當成了天球及重生的象徵,守護古埃及的奇幻秘寶。

  當玩家在盤面上,看見越來越多的聖甲蟲時,千萬不要膽怯,只需在牌面上斬殺4~6個ATG賽特免費遊戲符號,就可以進入15場免費遊戲!

  在免費遊戲中若轉出3~6個聖甲蟲免費遊戲符號,可額外獲得5次免費遊戲,最高可達100次。

  當玩家的累積贏分且盤面有倍數物件時,盤面上的所有倍數將會加入總倍數!

  ATG賽特 – 選台模式贏在起跑線
  為避免神聖的寶物被盜墓者奪走,富有智慧的法老王將金子塔內佈滿迷宮,有的設滿機關讓盜墓者寸步難行,有的暗藏機關可以直接前往存放神秘寶物的暗房。

  ATG賽特老虎機設有350個機檯供玩家選擇,這是連魔龍老虎機、忍老虎機都給不出的機台數量,為的就是讓玩家,可以隨時進入神秘的古埃及的寶藏聖域,挖掘長眠已久的神祕寶藏。

  【戰神塞特老虎機】選台模式
  ❰戰神賽特老虎機❱ 選台模式
  ATG賽特 – 購買免費遊戲挖掘秘寶
  玩家們可以使用當前投注額的100倍購買免費遊戲!進入免費遊戲再也不是虛幻。獎勵與一般遊戲相同,且購買後遊戲將自動開始,直到場次和獎金發放完畢為止。

  有購買免費遊戲需求的玩家們,立即點擊「開始」,啟動神秘金字塔裡的古埃及祕寶吧!

  【戰神塞特老虎機】購買特色
  ❰戰神賽特老虎機❱ 購買特色

 9. 娛樂城推薦
  台灣線上娛樂城的規模正迅速增長,新的娛樂場所不斷開張。為了吸引玩家,這些場所提供了各種吸引人的優惠和贈品。每家娛樂城都致力於提供卓越的服務,務求讓客人享受最佳的遊戲體驗。

  2024年網友推薦最多的線上娛樂城:No.1富遊娛樂城、No.2 BET365、No.3 DG娛樂城、No.4 九州娛樂城、No.5 亞博娛樂城,以下來介紹這幾間娛樂城網友對他們的真實評價及娛樂城推薦。

  2024台灣娛樂城排名
  排名 娛樂城 體驗金(流水) 首儲優惠(流水) 入金速度 出金速度 推薦指數
  1 富遊娛樂城 168元(1倍) 送1000(1倍) 15秒 3-5分鐘 ★★★★★
  2 1XBET中文版 168元(1倍) 送1000(1倍) 15秒 3-5分鐘 ★★★★☆
  3 Bet365中文 168元(1倍) 送1000(1倍) 15秒 3-5分鐘 ★★★★☆
  4 DG娛樂城 168元(1倍) 送1000(1倍) 15秒 5-10分鐘 ★★★★☆
  5 九州娛樂城 168元(1倍) 送500(1倍) 15秒 5-10分鐘 ★★★★☆
  6 亞博娛樂城 168元(1倍) 送1000(1倍) 15秒 3-10分鐘 ★★★☆☆
  7 寶格綠娛樂城 199元(1倍) 送1000(25倍) 15秒 3-5分鐘 ★★★☆☆
  8 王者娛樂城 300元(15倍) 送1000(15倍) 90秒 5-30分鐘 ★★★☆☆
  9 FA8娛樂城 200元(40倍) 送1000(15倍) 90秒 5-10分鐘 ★★★☆☆
  10 AF娛樂城 288元(40倍) 送1000(1倍) 60秒 5-30分鐘 ★★★☆☆
  2024台灣娛樂城排名,10間娛樂城推薦
  No.1 富遊娛樂城
  富遊娛樂城推薦指數:★★★★★(5/5)

  富遊娛樂城介面 / 2024娛樂城NO.1
  RG富遊官網
  富遊娛樂城是成立於2019年的一家獲得數百萬玩家註冊的線上博彩品牌,持有博彩行業市場的合法運營許可。該公司受到歐洲馬爾他(MGA)、菲律賓(PAGCOR)以及英屬維爾京群島(BVI)的授權和監管,展示了其雄厚的企業實力與合法性。

  富遊娛樂城致力於提供豐富多樣的遊戲選項和全天候的會員服務,不斷追求卓越,確保遊戲的公平性。公司運用先進的加密技術及嚴格的安全管理體系,保障玩家資金的安全。此外,為了提升手機用戶的使用體驗,富遊娛樂城還開發了專屬APP,兼容安卓(Android)及IOS系統,以達到業界最佳的穩定性水平。

  在資金存提方面,富遊娛樂城採用第三方金流服務,進一步保障玩家的資金安全,贏得了玩家的信賴與支持。這使得每位玩家都能在此放心享受遊戲樂趣,無需擔心後顧之憂。

  富遊娛樂城簡介
  娛樂城網路評價:5分
  娛樂城入金速度:15秒
  娛樂城出金速度:5分鐘
  娛樂城體驗金:168元
  娛樂城優惠:
  首儲1000送1000
  好友禮金無上限
  新會禮遇
  舊會員回饋
  娛樂城遊戲:體育、真人、電競、彩票、電子、棋牌、捕魚
  富遊娛樂城推薦要點
  新手首推:富遊娛樂城,2024受網友好評,除了打造針對新手的各種優惠活動,還有各種遊戲的豐富教學。
  首儲再贈送:首儲1000元,立即在獲得1000元獎金,而且只需要1倍流水,對新手而言相當友好。
  免費遊戲體驗:新進玩家享有免費體驗金,讓您暢玩娛樂城內的任何遊戲。
  優惠多元:活動頻繁且豐富,流水要求低,對各玩家可說是相當友善。
  玩家首選:遊戲多樣,服務優質,是新手與老手的最佳賭場選擇。
  富遊娛樂城優缺點整合
  優點 缺點
  • 台灣註冊人數NO.1線上賭場
  • 首儲1000贈1000只需一倍流水
  • 擁有體驗金免費體驗賭場
  • 網紅部落客推薦保證出金線上娛樂城 • 需透過客服申請體驗金
  富遊娛樂城優缺點整合表格
  富遊娛樂城存取款方式
  存款方式 取款方式
  • 提供四大超商(全家、7-11、萊爾富、ok超商)
  • 虛擬貨幣ustd存款
  • 銀行轉帳(各大銀行皆可) • 現金1:1出金
  • 網站內申請提款及可匯款至綁定帳戶
  富遊娛樂城存取款方式表格
  富遊娛樂城優惠活動
  優惠 獎金贈點 流水要求
  免費體驗金 $168 1倍 (儲值後) /36倍 (未儲值)
  首儲贈點 $1000 1倍流水
  返水活動 0.3% – 0.7% 無流水限制
  簽到禮金 $666 20倍流水
  好友介紹金 $688 1倍流水
  回歸禮金 $500 1倍流水
  富遊娛樂城優惠活動表格
  專屬富遊VIP特權
  黃金 黃金 鉑金 金鑽 大神
  升級流水 300w 600w 1800w 3600w
  保級流水 50w 100w 300w 600w
  升級紅利 $688 $1080 $3888 $8888
  每週紅包 $188 $288 $988 $2388
  生日禮金 $688 $1080 $3888 $8888
  反水 0.4% 0.5% 0.6% 0.7%
  專屬富遊VIP特權表格
  娛樂城評價
  總體來看,富遊娛樂城對於玩家來講是一個非常不錯的選擇,有眾多的遊戲能讓玩家做選擇,還有各種優惠活動以及低流水要求等等,都讓玩家贏錢的機率大大的提升了不少,除了體驗遊戲中帶來的樂趣外還可以享受到贏錢的快感,還在等什麼趕快點擊下方連結,立即遊玩!

 10. 日本にオンラインカジノおすすめランキング2024年最新版

  2024おすすめのオンラインカジノ
  オンラインカジノはパソコンでしか遊べないというのは、もう一昔前の話。現在はスマホやタブレットなどのモバイル端末からも、パソコンと変わらないクオリティでオンラインカジノを当たり前に楽しむことができるようになりました。
  数あるモバイルカジノの中で、当サイトが厳選したトップ5カジノはこちら。

  オンラインカジノおすすめ: コニベット(Konibet)
  コニベットといえば、キャッシュバックや毎日もらえるリベートボーナスなど豪華ボーナスが満載!それに加えて低い出金条件も見どころです。さらにVIPレベルごとの還元率の高さも業界内で突出している点や、出金速度の速さなどトータルバランスの良さからもハイローラーの方にも好まれています。
  カスタマーサポートは365日24時間稼働しているので、初心者の方にも安心してご利用いただけます。
  さらに【業界初のオンラインポーカー】を導入!毎日トーナメントも開催されているので、早速参加しちゃいましょう!

  RTP(還元率)公開や、入出金対応がスムーズで初心者向き
  2000種類以上の豊富なゲーム数を誇り、スロットゲーム多数!
  今なら$20の入金不要ボーナスと最大$650還元ボーナス!
  8種類以上のライブカジノプロバイダー
  業界初オンラインポーカーあり,日本利用者数No.1の安心のオンラインカジノメディア!
  おすすめポイント
  コニベットは、その豊富なボーナスと高還元率、そして安心のキャッシュバック制度で知られています。まず、新規登録者には入金不要の$20ボーナスが提供され、さらに初回入金時には最大$650の還元ボーナスが得られます。これらのキャンペーンはプレイヤーにとって大きな魅力となっています。

  また、コニベットの特徴的な点は、VIP制度です。一度ロイヤルクラブになると、降格がなく、スロットリベートが1.5%という驚異の還元率を享受できます。これは他のオンラインカジノと比較しても非常に高い還元率です。さらに、常時週間損失キャッシュバックも行っているため、不運で負けてしまった場合でも取り返すチャンスがあります。これらの特徴から、コニベットはプレイヤーにとって非常に魅力的なオンラインカジノと言えるでしょう。

  コニベット 無料会員登録をする

  | コニベットのボーナス
  コニベットは、新規登録者向けに20ドルの入金不要ボーナスを用意しています
  コニベットカジノでは、限定で初回入金後に残高が1ドル未満になった場合、入金額の50%(最高500ドル)がキャッシュバックされる。キャッシュバック額に出金条件はないため、獲得後にすぐ出金することも可能です。

  | コニベットの入金方法
  入金方法 最低 / 最高入金
  マスターカード 最低 : $20 / 最高 : $6,000
  ジェイシービー 最低 : $20/ 最高 : $6,000
  アメックス 最低 : $20 / 最高 : $6,000
  アイウォレット 最低 : $20 / 最高 : $100,000
  スティックペイ 最低 : $20 / 最高 : $100,000
  ヴィーナスポイント 最低 : $20 / 最高 : $10,000
  仮想通貨 最低 : $20 / 最高 : $100,000
  銀行送金 最低 : $20 / 最高 : $10,000
  | コニベット出金方法
  出金方法 最低 |最高出金
  アイウォレット 最低 : $40 / 最高 : なし
  スティックぺイ 最低 : $40 / 最高 : なし
  ヴィーナスポイント 最低 : $40 / 最高 : なし
  仮想通貨 最低 : $40 / 最高 : なし
  銀行送金 最低 : $40 / 最高 : なし

 11. Pingback: 10 carti pentru Craciun si Sarbatorile de Iarna de la Editura Casa

 12. オンラインカジノ
  日本にオンラインカジノおすすめランキング2024年最新版

  2024おすすめのオンラインカジノ
  オンラインカジノはパソコンでしか遊べないというのは、もう一昔前の話。現在はスマホやタブレットなどのモバイル端末からも、パソコンと変わらないクオリティでオンラインカジノを当たり前に楽しむことができるようになりました。
  数あるモバイルカジノの中で、当サイトが厳選したトップ5カジノはこちら。

  オンラインカジノおすすめ: コニベット(Konibet)
  コニベットといえば、キャッシュバックや毎日もらえるリベートボーナスなど豪華ボーナスが満載!それに加えて低い出金条件も見どころです。さらにVIPレベルごとの還元率の高さも業界内で突出している点や、出金速度の速さなどトータルバランスの良さからもハイローラーの方にも好まれています。
  カスタマーサポートは365日24時間稼働しているので、初心者の方にも安心してご利用いただけます。
  さらに【業界初のオンラインポーカー】を導入!毎日トーナメントも開催されているので、早速参加しちゃいましょう!

  RTP(還元率)公開や、入出金対応がスムーズで初心者向き
  2000種類以上の豊富なゲーム数を誇り、スロットゲーム多数!
  今なら$20の入金不要ボーナスと最大$650還元ボーナス!
  8種類以上のライブカジノプロバイダー
  業界初オンラインポーカーあり,日本利用者数No.1の安心のオンラインカジノメディア!
  おすすめポイント
  コニベットは、その豊富なボーナスと高還元率、そして安心のキャッシュバック制度で知られています。まず、新規登録者には入金不要の$20ボーナスが提供され、さらに初回入金時には最大$650の還元ボーナスが得られます。これらのキャンペーンはプレイヤーにとって大きな魅力となっています。

  また、コニベットの特徴的な点は、VIP制度です。一度ロイヤルクラブになると、降格がなく、スロットリベートが1.5%という驚異の還元率を享受できます。これは他のオンラインカジノと比較しても非常に高い還元率です。さらに、常時週間損失キャッシュバックも行っているため、不運で負けてしまった場合でも取り返すチャンスがあります。これらの特徴から、コニベットはプレイヤーにとって非常に魅力的なオンラインカジノと言えるでしょう。

  コニベット 無料会員登録をする

  | コニベットのボーナス
  コニベットは、新規登録者向けに20ドルの入金不要ボーナスを用意しています
  コニベットカジノでは、限定で初回入金後に残高が1ドル未満になった場合、入金額の50%(最高500ドル)がキャッシュバックされる。キャッシュバック額に出金条件はないため、獲得後にすぐ出金することも可能です。

  | コニベットの入金方法
  入金方法 最低 / 最高入金
  マスターカード 最低 : $20 / 最高 : $6,000
  ジェイシービー 最低 : $20/ 最高 : $6,000
  アメックス 最低 : $20 / 最高 : $6,000
  アイウォレット 最低 : $20 / 最高 : $100,000
  スティックペイ 最低 : $20 / 最高 : $100,000
  ヴィーナスポイント 最低 : $20 / 最高 : $10,000
  仮想通貨 最低 : $20 / 最高 : $100,000
  銀行送金 最低 : $20 / 最高 : $10,000
  | コニベット出金方法
  出金方法 最低 |最高出金
  アイウォレット 最低 : $40 / 最高 : なし
  スティックぺイ 最低 : $40 / 最高 : なし
  ヴィーナスポイント 最低 : $40 / 最高 : なし
  仮想通貨 最低 : $40 / 最高 : なし
  銀行送金 最低 : $40 / 最高 : なし

 13. Путешествие в даркнет – это ваш ride в мир, где вы можете стать anyone и найти everything you need. И Кракен – ваш проводник в этом захватывающем путешествии.
  разнообразные запрещенные товары. Это место, где ваше желание в темной стороне сети unveils свое выражение.
  На платформе Кракен versatile платформа, в которой даркнет finds свою уникальную форму. Здесь можно locate и публиковать разнообразные нелегальные услуги. Это поле действия
  зеркало блэкспрут

 14. Теневые рынки и их незаконные деятельности представляют существенную угрозу безопасности общества и являются объектом внимания правоохранительных органов по всему миру. В данной статье мы обсудим так называемые неофициальные рынки, где возможно покупать фальшивые паспорта, и какие угрозы это несет для граждан и государства.

  Теневые рынки представляют собой скрытые интернет-площадки, на которых торгуется разнообразной нелегальной продукцией и услугами. Среди этих услуг встречается и продажа поддельных документов, таких как личные документы. Эти рынки оперируют в подпольной сфере интернета, используя шифрование и инкогнито платежные системы, чтобы оставаться невидимыми для правоохранительных органов.

  Покупка поддельного паспорта на теневых рынках представляет значительную угрозу национальной безопасности. Кража личных данных, подделывание документов и фальшивые идентификационные материалы могут быть использованы для совершения террористических актов, обманного характера и прочих преступлений.

  Правоохранительные органы в различных странах активно борются с неофициальными рынками, проводя акции по выявлению и задержанию тех, кто замешан в противозаконных операциях. Однако, по мере того как технологии становятся более трудными, эти рынки могут приспосабливаться и находить новые пути обхода законов.

  Для сохранения собственной безопасности от угроз, связанных с неофициальными рынками, важно быть осторожным при обработке своих личных данных. Это включает в себя избегать атак методом фишинга, не раскрывать индивидуальной информацией в подозрительных источниках и периодически проверять свои финансовые документы.

  Кроме того, общество должно быть осознавшим риски и последствия покупки поддельных документов. Это способствует формированию более осознанного и ответственного подхода к вопросам безопасности и поможет в борьбе с неофициальными рынками. Поддержка законодательных инициатив, направленных на ужесточение наказаний за производство и сбыт поддельных удостоверений, также является важным шагом в борьбе с этими преступлениями

 15. Изготовление и использование реплик банковских карт является незаконной практикой, представляющей серьезную угрозу для безопасности финансовых систем и личных средств граждан. В данной статье мы рассмотрим риски и результаты покупки реплик карт, а также как общество и органы порядка борются с такими преступлениями.

  “Дубликаты” карт — это пиратские дубликаты банковских карт, которые используются для неправомерных транзакций. Основной метод создания копий — это кража данных с оригинальной карты и последующее создание программы этих данных на другую карту. Злоумышленники, предлагающие услуги по продаже дубликатов карт, обычно действуют в подпольной сфере интернета, где трудно выявить и пресечь их деятельность.

  Покупка дубликатов карт представляет собой важное преступление, которое может повлечь за собой трудные наказания. Покупатель также рискует стать последователем мошенничества, что может привести к уголовному преследованию. Основные преступные действия в этой сфере включают в себя кражу личной информации, фальсификацию документов и, конечно же, финансовые махинации.

  Банки и силовые структуры активно борются с незаконными действиями, связанными с дублированием карт. Банки внедряют новые технологии для определения подозрительных транзакций, а также предлагают услуги по обеспечению защиты для своих клиентов. Полиция ведут расследовательские операции и задерживают тех, кто замешан в разработке и распространении реплик карт.

  Для обеспечения безопасности важно соблюдать внимание при использовании банковских карт. Необходимо регулярно проверять выписки, избегать сомнительных сделок и следить за своей персональной информацией. Знание и информированность об угрозах также являются важными инструментами в борьбе с финансовыми преступлениями.

  В заключение, использование копий банковских карт — это незаконное и неприемлемое деяние, которое может привести к серьезным последствиям для тех, кто вовлечен в такую практику. Соблюдение мер обеспечения безопасности, осведомленность о возможных рисках и сотрудничество с правоохранительными органами играют важную роль в предотвращении и пресечении таких преступлений

 16. online platform for watches
  In the realm of high-end watches, locating a dependable source is essential, and WatchesWorld stands out as a symbol of confidence and knowledge. Presenting an extensive collection of renowned timepieces, WatchesWorld has accumulated acclaim from satisfied customers worldwide. Let’s delve into what our customers are saying about their encounters.

  Customer Testimonials:

  O.M.’s Review on O.M.:
  „Excellent communication and aftercare throughout the process. The watch was impeccably packed and in perfect condition. I would certainly work with this team again for a watch purchase.”

  Richard Houtman’s Review on Benny:
  „I dealt with Benny, who was highly assisting and courteous at all times, preserving me regularly informed of the procedure. Moving forward, even though I ended up sourcing the watch locally, I would still definitely recommend Benny and the company.”

  Customer’s Efficient Service Experience:
  „A very good and swift service. Kept me up to date on the order progress.”

  Featured Timepieces:

  Richard Mille RM30-01 Automatic Winding with Declutchable Rotor:

  Price: €285,000
  Year: 2023
  Reference: RM30-01 TI
  Patek Philippe Complications World Time 38.5mm:

  Price: €39,900
  Year: 2019
  Reference: 5230R-001
  Rolex Oyster Perpetual Day-Date 36mm:

  Price: €76,900
  Year: 2024
  Reference: 128238-0071
  Best Sellers:

  Bulgari Serpenti Tubogas 35mm:

  Price: On Request
  Reference: 101816 SP35C6SDS.1T
  Bulgari Serpenti Tubogas 35mm (2024):

  Price: €12,700
  Reference: 102237 SP35C6SPGD.1T
  Cartier Panthere Medium Model:

  Price: €8,390
  Year: 2023
  Reference: W2PN0007
  Our Experts Selection:

  Cartier Panthere Small Model:

  Price: €11,500
  Year: 2024
  Reference: W3PN0006
  Omega Speedmaster Moonwatch 44.25 mm:

  Price: €9,190
  Year: 2024
  Reference: 304.30.44.52.01.001
  Rolex Oyster Perpetual Cosmograph Daytona 40mm:

  Price: €28,500
  Year: 2023
  Reference: 116500LN-0002
  Rolex Oyster Perpetual 36mm:

  Price: €13,600
  Year: 2023
  Reference: 126000-0006
  Why WatchesWorld:

  WatchesWorld is not just an online platform; it’s a dedication to individualized service in the realm of luxury watches. Our group of watch experts prioritizes confidence, ensuring that every client makes an informed decision.

  Our Commitment:

  Expertise: Our group brings exceptional knowledge and insight into the world of luxury timepieces.
  Trust: Trust is the foundation of our service, and we prioritize openness in every transaction.
  Satisfaction: Client satisfaction is our paramount goal, and we go the extra mile to ensure it.
  When you choose WatchesWorld, you’re not just buying a watch; you’re investing in a smooth and trustworthy experience. Explore our collection, and let us assist you in discovering the perfect timepiece that reflects your style and elegance. At WatchesWorld, your satisfaction is our proven commitment

 17. In the world of premium watches, discovering a dependable source is essential, and WatchesWorld stands out as a beacon of trust and expertise. Offering an wide collection of prestigious timepieces, WatchesWorld has collected praise from content customers worldwide. Let’s dive into what our customers are saying about their encounters.

  Customer Testimonials:

  O.M.’s Review on O.M.:
  „Excellent communication and aftercare throughout the procedure. The watch was perfectly packed and in pristine condition. I would certainly work with this team again for a watch purchase.”

  Richard Houtman’s Review on Benny:
  „I dealt with Benny, who was exceptionally supportive and courteous at all times, maintaining me regularly informed of the process. Moving forward, even though I ended up acquiring the watch locally, I would still definitely recommend Benny and the company.”

  Customer’s Efficient Service Experience:
  „A highly efficient and prompt service. Kept me up to date on the order progress.”

  Featured Timepieces:

  Richard Mille RM30-01 Automatic Winding with Declutchable Rotor:

  Price: €285,000
  Year: 2023
  Reference: RM30-01 TI
  Patek Philippe Complications World Time 38.5mm:

  Price: €39,900
  Year: 2019
  Reference: 5230R-001
  Rolex Oyster Perpetual Day-Date 36mm:

  Price: €76,900
  Year: 2024
  Reference: 128238-0071
  Best Sellers:

  Bulgari Serpenti Tubogas 35mm:

  Price: On Request
  Reference: 101816 SP35C6SDS.1T
  Bulgari Serpenti Tubogas 35mm (2024):

  Price: €12,700
  Reference: 102237 SP35C6SPGD.1T
  Cartier Panthere Medium Model:

  Price: €8,390
  Year: 2023
  Reference: W2PN0007
  Our Experts Selection:

  Cartier Panthere Small Model:

  Price: €11,500
  Year: 2024
  Reference: W3PN0006
  Omega Speedmaster Moonwatch 44.25 mm:

  Price: €9,190
  Year: 2024
  Reference: 304.30.44.52.01.001
  Rolex Oyster Perpetual Cosmograph Daytona 40mm:

  Price: €28,500
  Year: 2023
  Reference: 116500LN-0002
  Rolex Oyster Perpetual 36mm:

  Price: €13,600
  Year: 2023
  Reference: 126000-0006
  Why WatchesWorld:

  WatchesWorld is not just an web-based platform; it’s a dedication to personalized service in the realm of high-end watches. Our group of watch experts prioritizes trust, ensuring that every client makes an informed decision.

  Our Commitment:

  Expertise: Our team brings matchless understanding and perspective into the realm of luxury timepieces.
  Trust: Trust is the foundation of our service, and we prioritize transparency in every transaction.
  Satisfaction: Client satisfaction is our paramount goal, and we go the extra mile to ensure it.
  When you choose WatchesWorld, you’re not just buying a watch; you’re investing in a seamless and trustworthy experience. Explore our collection, and let us assist you in finding the ideal timepiece that mirrors your style and elegance. At WatchesWorld, your satisfaction is our time-tested commitment

 18. карты на обнал
  Использование банковских карт является существенной составляющей современного общества. Карты предоставляют комфорт, надежность и множество опций для проведения финансовых операций. Однако, кроме законного применения, существует нелицеприятная сторона — кэшаут карт, когда карты используются для вывода наличных средств без разрешения владельца. Это является незаконной практикой и влечет за собой серьезные наказания.

  Вывод наличных средств с карт представляет собой практики, направленные на извлечение наличных средств с банковской карты, необходимые для того, чтобы обойти систему безопасности и уведомлений, предусмотренных банком. К сожалению, такие противозаконные деяния существуют, и они могут привести к материальным убыткам для банков и клиентов.

  Одним из путей кэшаута карт является использование технологических трюков, таких как скимминг. Магнитный обман — это процесс, при котором мошенники устанавливают механизмы на банкоматах или терминалах оплаты, чтобы считывать информацию с магнитной полосы карты. Полученные данные затем используются для формирования реплики карты или проведения транзакций в интернете.

  Другим обычным приемом является фишинг, когда злоумышленники отправляют фальшивые электронные сообщения или создают поддельные веб-сайты, имитирующие банковские ресурсы, с целью доступа к конфиденциальным данным от клиентов.

  Для предотвращения кэшаута карт банки осуществляют разные действия. Это включает в себя повышение уровня безопасности, внедрение двухфакторной аутентификации, слежение за транзакциями и подготовка клиентов о техниках предотвращения мошенничества.

  Клиентам также следует принимать активное участие в гарантировании защиты своих карт и данных. Это включает в себя периодическое изменение паролей, проверку банковских выписок, а также осторожность по отношению к сомнительным транзакциям.

  Обналичивание карт — это серьезное преступление, которое наносит ущерб не только банкам, но и обществу в целом. Поэтому важно соблюдать внимание при работе с банковскими картами, быть информированным о методах мошенничества и соблюдать профилактические меры для предотвращения утраты средств

 19. In the world of premium watches, locating a dependable source is essential, and WatchesWorld stands out as a beacon of confidence and knowledge. Offering an broad collection of renowned timepieces, WatchesWorld has garnered acclaim from satisfied customers worldwide. Let’s dive into what our customers are saying about their experiences.

  Customer Testimonials:

  O.M.’s Review on O.M.:
  „Very good communication and aftercare throughout the procedure. The watch was flawlessly packed and in pristine condition. I would certainly work with this team again for a watch purchase.”

  Richard Houtman’s Review on Benny:
  „I dealt with Benny, who was highly supportive and courteous at all times, preserving me regularly informed of the procedure. Moving forward, even though I ended up sourcing the watch locally, I would still definitely recommend Benny and the company.”

  Customer’s Efficient Service Experience:
  „A very good and swift service. Kept me up to date on the order progress.”

  Featured Timepieces:

  Richard Mille RM30-01 Automatic Winding with Declutchable Rotor:

  Price: €285,000
  Year: 2023
  Reference: RM30-01 TI
  Patek Philippe Complications World Time 38.5mm:

  Price: €39,900
  Year: 2019
  Reference: 5230R-001
  Rolex Oyster Perpetual Day-Date 36mm:

  Price: €76,900
  Year: 2024
  Reference: 128238-0071
  Best Sellers:

  Bulgari Serpenti Tubogas 35mm:

  Price: On Request
  Reference: 101816 SP35C6SDS.1T
  Bulgari Serpenti Tubogas 35mm (2024):

  Price: €12,700
  Reference: 102237 SP35C6SPGD.1T
  Cartier Panthere Medium Model:

  Price: €8,390
  Year: 2023
  Reference: W2PN0007
  Our Experts Selection:

  Cartier Panthere Small Model:

  Price: €11,500
  Year: 2024
  Reference: W3PN0006
  Omega Speedmaster Moonwatch 44.25 mm:

  Price: €9,190
  Year: 2024
  Reference: 304.30.44.52.01.001
  Rolex Oyster Perpetual Cosmograph Daytona 40mm:

  Price: €28,500
  Year: 2023
  Reference: 116500LN-0002
  Rolex Oyster Perpetual 36mm:

  Price: €13,600
  Year: 2023
  Reference: 126000-0006
  Why WatchesWorld:

  WatchesWorld is not just an internet platform; it’s a dedication to individualized service in the realm of luxury watches. Our team of watch experts prioritizes trust, ensuring that every customer makes an informed decision.

  Our Commitment:

  Expertise: Our team brings exceptional understanding and insight into the world of luxury timepieces.
  Trust: Confidence is the basis of our service, and we prioritize openness in every transaction.
  Satisfaction: Customer satisfaction is our ultimate goal, and we go the extra mile to ensure it.
  When you choose WatchesWorld, you’re not just purchasing a watch; you’re investing in a smooth and reliable experience. Explore our collection, and let us assist you in discovering the perfect timepiece that mirrors your taste and elegance. At WatchesWorld, your satisfaction is our time-tested commitment

 20. online platform for watches
  In the realm of premium watches, discovering a reliable source is crucial, and WatchesWorld stands out as a beacon of confidence and knowledge. Presenting an extensive collection of prestigious timepieces, WatchesWorld has accumulated acclaim from content customers worldwide. Let’s delve into what our customers are saying about their experiences.

  Customer Testimonials:

  O.M.’s Review on O.M.:
  „Very good communication and aftercare throughout the process. The watch was impeccably packed and in pristine condition. I would certainly work with this group again for a watch purchase.”

  Richard Houtman’s Review on Benny:
  „I dealt with Benny, who was extremely helpful and courteous at all times, maintaining me regularly informed of the process. Moving forward, even though I ended up sourcing the watch locally, I would still definitely recommend Benny and the company.”

  Customer’s Efficient Service Experience:
  „A excellent and efficient service. Kept me up to date on the order progress.”

  Featured Timepieces:

  Richard Mille RM30-01 Automatic Winding with Declutchable Rotor:

  Price: €285,000
  Year: 2023
  Reference: RM30-01 TI
  Patek Philippe Complications World Time 38.5mm:

  Price: €39,900
  Year: 2019
  Reference: 5230R-001
  Rolex Oyster Perpetual Day-Date 36mm:

  Price: €76,900
  Year: 2024
  Reference: 128238-0071
  Best Sellers:

  Bulgari Serpenti Tubogas 35mm:

  Price: On Request
  Reference: 101816 SP35C6SDS.1T
  Bulgari Serpenti Tubogas 35mm (2024):

  Price: €12,700
  Reference: 102237 SP35C6SPGD.1T
  Cartier Panthere Medium Model:

  Price: €8,390
  Year: 2023
  Reference: W2PN0007
  Our Experts Selection:

  Cartier Panthere Small Model:

  Price: €11,500
  Year: 2024
  Reference: W3PN0006
  Omega Speedmaster Moonwatch 44.25 mm:

  Price: €9,190
  Year: 2024
  Reference: 304.30.44.52.01.001
  Rolex Oyster Perpetual Cosmograph Daytona 40mm:

  Price: €28,500
  Year: 2023
  Reference: 116500LN-0002
  Rolex Oyster Perpetual 36mm:

  Price: €13,600
  Year: 2023
  Reference: 126000-0006
  Why WatchesWorld:

  WatchesWorld is not just an internet platform; it’s a commitment to customized service in the realm of high-end watches. Our team of watch experts prioritizes trust, ensuring that every customer makes an knowledgeable decision.

  Our Commitment:

  Expertise: Our team brings matchless knowledge and insight into the world of high-end timepieces.
  Trust: Confidence is the basis of our service, and we prioritize transparency in every transaction.
  Satisfaction: Client satisfaction is our paramount goal, and we go the additional step to ensure it.
  When you choose WatchesWorld, you’re not just buying a watch; you’re committing in a effortless and reliable experience. Explore our collection, and let us assist you in finding the ideal timepiece that mirrors your taste and sophistication. At WatchesWorld, your satisfaction is our proven commitment

 21. Даркнет сайты
  Темная сторона интернета – таинственная зона интернета, избегающая взоров обыденных поисковых систем и требующая специальных средств для доступа. Этот несканируемый уголок сети обильно насыщен платформами, предоставляя доступ к разнообразным товарам и услугам через свои перечни и каталоги. Давайте глубже рассмотрим, что представляют собой эти реестры и какие тайны они сокрывают.

  Даркнет Списки: Порталы в Неизведанный Мир

  Каталоги ресурсов в даркнете – это своего рода порталы в скрытый мир интернета. Каталоги и индексы веб-ресурсов в даркнете, они позволяют пользователям отыскивать разнообразные услуги, товары и информацию. Варьируя от форумов и магазинов до ресурсов, уделяющих внимание аспектам анонимности и криптовалютам, эти списки предоставляют нам шанс заглянуть в неизведанный мир даркнета.

  Категории и Возможности

  Теневой Рынок:
  Даркнет часто связывается с незаконными сделками, где доступны разнообразные товары и услуги – от наркотиков и оружия до краденых данных и услуг наемных убийц. Списки ресурсов в данной категории облегчают пользователям находить нужные предложения без лишних усилий.

  Форумы и Сообщества:
  Даркнет также предоставляет площадку для анонимного общения. Форумы и сообщества, указанные в каталогах даркнета, затрагивают различные темы – от кибербезопасности и хакерства до политических аспектов и философских концепций.

  Информационные Ресурсы:
  На даркнете есть ресурсы, предоставляющие информацию и инструкции по обходу ограничений, защите конфиденциальности и другим темам, интересным тем, кто хочет сохранить свою конфиденциальность.

  Безопасность и Осторожность

  Несмотря на анонимность и свободу, даркнет полон рисков. Мошенничество, кибератаки и незаконные сделки являются неотъемлемой частью этого мира. Взаимодействуя с реестрами даркнета, пользователи должны соблюдать высший уровень бдительности и придерживаться мер безопасности.

  Заключение

  Реестры даркнета – это путь в неизведанный мир, где скрыты секреты и возможности. Однако, как и в любой неизведанной территории, путешествие в темную сеть требует особой бдительности и знаний. Не всегда анонимность приносит безопасность, и использование темной сети требует осмысленного подхода. Независимо от ваших интересов – будь то технические детали в области кибербезопасности, поиск необычных товаров или исследование новых возможностей в интернете – даркнет списки предоставляют ключ

 22. Даркнет – это сегмент интернета, которая остается скрытой от обычных поисковых систем и требует специального программного обеспечения для доступа. В этой анонимной зоне сети существует масса ресурсов, включая различные списки и каталоги, предоставляющие доступ к разнообразным услугам и товарам. Давайте рассмотрим, что представляет собой даркнет список и какие тайны скрываются в его глубинах.

  Теневые каталоги: Врата в Невидимый Мир
  Для начала, что такое даркнет список? Это, по сути, каталоги или индексы веб-ресурсов в темной части интернета, которые позволяют пользователям находить нужные услуги, товары или информацию. Эти списки могут варьироваться от форумов и торговых площадок до ресурсов, специализирующихся на различных аспектах анонимности и криптовалют.

  Категории и Возможности
  Теневой Рынок:
  Темная сторона интернета часто ассоциируется с рынком андеграунда, где можно найти различные товары и услуги, включая наркотики, оружие, украденные данные и даже услуги профессиональных устрашителей. Списки таких ресурсов позволяют пользователям без труда находить подобные предложения.

  Чаты и Группы:
  Даркнет также предоставляет платформы для анонимного общения. Форумы и сообщества на теневых каталогах могут заниматься обсуждением тем от кибербезопасности и хакерства до политики и философии.

  Информационные ресурсы:
  Есть ресурсы, предоставляющие информацию и инструкции по обходу цензуры, защите конфиденциальности и другим темам, интересным пользователям, стремящимся сохранить анонимность.

  Безопасность и Осторожность
  При всей своей анонимности и свободе действий даркнет также несет риски. Мошенничество, кибератаки и незаконные сделки становятся частью этого мира. Пользователям необходимо проявлять максимальную осторожность и соблюдать меры безопасности при взаимодействии с списками теневых ресурсов.

  Заключение: Врата в Неизведанный Мир
  Теневые каталоги предоставляют доступ к теневым уголкам интернета, где сокрыты тайны и возможности. Однако, как и в любой неизведанной территории, важно помнить о возможных рисках и осознанно подходить к использованию даркнета. Анонимность не всегда гарантирует безопасность, и путешествие в этот мир требует особой осторожности и знания.

  Независимо от того, интересуетесь ли вы техническими аспектами интернет-безопасности, ищете уникальные товары или просто исследуете новые грани интернета, даркнет списки предоставляют ключ

 23. tenormin online atenolol 100mg cost atenolol 50mg tablet

 24. buy toradol no prescription how to buy ketorolac purchase colcrys generic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *