Iată o activitate super simpatică și amuzantă pentru toddleri, captivantă (Mircul nu prea m-a mai băgat în seamă aproape jumătate de oră pentru că era prea fascinat de sârma plușată și mai ales de cartonul de ouă, deci hey, bonus points pentru omizi) și nu în ultimul rând, un bun prilej pentru ca ei să-și exerseze îndemânarea și coordonarea ochi-mână. În plus, este o ideală pentru dezvoltarea musculaturii mâinilor și degetelor. ”Scoate Omizile” este un joculeț pe care îl puteți pregăti rapid, în câteva minute, dacă aveți prin casă un carton de ouă, niște sârmă plușată colorată și un clește pentru grătar.
Pe scurt, ca să vă jucați ”Scoate Omizile” trebuie să înfigeți niște bucăți îndoite de sârmă plușată în cartonul de ouă, astfel încât să formeze ”bucle” sau semicercuri. Apoi înmânați toddlerului din dotare un clește de grătar (sau un clește/pensetă pentru copii, am văzut în mai multe magazine seturi de activități pentru copii cu astfel de ”unelte”) și îndemnați-l să apuce și apoi să extragă ”omizile” din cartonul de ouă. Vă avertizez că s-ar putea ca voi să vă distrați la fel de mult, sau chiar mai tare decât toddlerii voștri cu activitatea asta, pe mine m-a prins bine de tot.
Vă arăt mai jos cum să construiți un joc ”Scoate Omizile”:
☑️ Activitatea asta este foarte bună pentru dezvoltarea motricității fine, pentru un toddler mic simplu nu-i să mânuiască un astfel de clește și să apuce cu precizie ”omida”. Își va exersa dexteritatea, felul în care își mișcă degetele, felul în care apucă, strânge, pune presiune pe clește. Toddlerii mici, de aproximativ un an, ar putea să nu reușească să manevreze cleștele – nu e nicio problemă, puteți încerca și mai târziu, va fi la fel de amuzant pentru ei să extragă ”omizile” cu mâna liberă. Mircea de exemplu încă nu se descurcă grozav cu cleștele, mai are nevoie de exercițiu și coordonare, așa că alterna, și când obosea să se chinuie cu cleștele le trăgea repede cu mâna.
☑️ De asemenea, este un joc care îi dezvoltă celui mic coordonarea mână-ochi (sau mai bine zis mâini-ochi, pentru că toddlerul își va da seama curând că ideal este să țină cutia cu o mână, în timp ce mânuiește cleștele cu altă mână). În plus, este o activitate ideală pentru dezvoltarea musculaturii mâinilor și degetelor.
☑️ Puteți profita de jocul acesta ca să exersați împreună culorile, dacă ați folosit sârmă plușată variat colorată.
☑️ Nu e amuzant doar să scoți omizile, ci să le și pui la loc – cel puțin lui Mircea parcă îi plăcea mai mult să le înfigă decât să le scoată.
☑️ Eu am folosit un clește simplu, de la Ikea, din plastic (nu e nici foarte mare, nici foarte greu), dar mi-au picat de mult timp ochii pe setul acesta de ustensile pentru experimente de la Edu Class, așa că probabil o să îl includ în bugetul de jucării și cărți de luna viitoare.
❗ Ca de fiecare dată, insist să nu lăsați bebelușul sau copilul singur la joacă, să îl supravegheați în permanență și să îl ghidați atunci când nu reușește să facă ce își propune și începe să se frustreze. Nu îl lăsați să bage în gură sârmă plușată – eu nu îl las pe Mircea deloc pentru că mi se pare că se poate îneca cu ea sau că poate desprinde bucăți mici din sârmă.
https://www.johnnybet.com/1win-promo-code-b – Child sexual
Cost of starting and maintaining a company. If you are planning to start a micro-business with a small number of employees or run your business on your own, countries with high start-up and maintenance costs (Switzerland, Luxembourg, Liechtenstein) are unlikely to be the best choice for you. In addition to the cost of starting a company, it is also important to consider the costs of maintaining it: the cost of accounting services, the obligation to undergo an audit, the need for local employees and the need for a physical office in the country of incorporation.
Company control. Before starting a business in Europe and choosing a country to open a company, it is worth paying attention to the corporate legislation of the country you have chosen – in some European countries (Switzerland, Bulgaria) a company with foreign ownership has an obligation to have a local director who is a resident of the country. For some types of business this may be an insignificant and easy to fulfil requirement (you have a partner, a resident of the country in which you fully trust), but for other types of business it can be a significant problem and it is better to try to solve it at the earliest stage, choosing a European country to open a business in which there is no such obligation.
Confidentiality of information about the company’s beneficiaries. If inaccessibility of data on company beneficiaries is critical for your business, Cyprus and Switzerland will be the preferred choice for opening a company in Europe. It should be borne in mind that in some European countries information on all company members is freely available (Estonia), while in others it can be ordered for a small fee from the Commercial Register or from a private company that has such information.
Regulated United Europe s’efforce constamment d’ameliorer ses performances et le niveau de services fournis, sur la base des commentaires constants des clients et de la capture des besoins du marche en matiere de services juridiques dans divers pays europeens. Le temps de reponse aux demandes/e-mails des clients est egalement reduit au minimum.
Dans le domaine de la tarification, Regulated United Europe essaie egalement de s’adapter aux besoins des clients en proposant un prix fixe pour la plupart des services juridiques fournis, malgre le fait que dans la plupart des pays europeens, des frais juridiques horaires sont principalement appliques.
Nous apportons des conseils juridiques et un accompagnement quotidien a nos clients a chaque etape de la mise en ?uvre de leur projet. Des solutions complexes sont developpees par une equipe d’avocats experimentes individuellement pour chaque client.