La Joacă

GIVEAWAY Sunny Side Up + MicoStore.ro ❤️

Acest GIVEAWAY putea să prindă și vremuri mai bune. A fost plănuit, amânat, anulat, pus din nou pe tapet, anulat din nou și acum iată că vede, în cele din urmă, lumina zilei. Să nu mi-o luați în nume de rău, dar o dată cu starea de urgență și izolarea în case, am avut un profund sentiment de ”țara arde și baba organizează tombole” – nu-mi venea să fac mare tam-tam și să anunț un giveaway când toți suntem poate anxioși, poate stresați, cu un nod mare în gât și lipiți, de multe ori, de ecranele telefoanelor în căutare de noi știri, noi numere, noi statistici.

După care mi-am dat seama că poate fix asta ne trebuie acum, în momentele acestea. Un pic de frivolitate. Un strop de distracție. Niscaiva concurs palpitant. Un premiu la care să te gândești cu drag și cu un ”Hei, poate totuși îl câștig eu, n-ar fi grozav?” Un pic de ceva din viața noastră veche, în realitatea noastră nouă.

Mi s-a alăturat Mihaela Stan de la Jucării Educative MicoStore.ro, o afacere de familie pornită, ca multe altele, în Concediul de Creștere a Copilului. ”Ideea ne-a venit atunci când căutam jucării educative pentru copilul nostru și nu găseam ceea ce ne doream, sau destule informații despre produsele pe care le căutam. Așa că ne-am hotărât să aducem sub brandul micostore.ro alte tipuri de jucării pentru copii și bebeluși, bazându-ne pe criteriile de alegere a jucăriilor pentru fetița noastră”, povesteșe Mihaela aici. ”Când am început să căutam produse pentru copii, ne-au atras mereu jocurile și jucăriile educative, jucării care sunt plăcute la atingere și îi pot ajuta pe copii să îndrăgească activități care nu îi atrag inițial. De multe ori, educația este cea care va face diferența între o viață mai ușoară din punct de vedere material și o viață grea, astfel că noi ne-am dorit ca între jucăriile copilului nostru să existe și acele jucării care să îi insufle dorința de cunoaștere, de citit, de apropiere de natură.” (Sursa aici).

 

GIVEAWAY Sunny Side Up + MicoStore ❤️

✔️ Premiul constă într-un voucher de 560 de lei, valabil pentru a cumpăra ce vreți voi din magazinul online MicoStore. Transportul va fi gratuit, deci da, veți putea alege jocuri, jucării și accesorii pentru cei mici în valoare de fix 560 de lei. Check them out online, magazinul este grozav și plin de produse interesante pentru cei mici, de la planșe reutilizabile pentru colorat la carioci lavabile, jucării de lemn, jucării de memorie, de rol și interactive, jocuri și jucării pentru exterior, forme din silicon pentru gătit și multe, multe altele. Să spunem doar că eu n-aș avea o problemă cu epuizarea voucherului în maxim 5 minute, dar eu n-am voie să particip la concurs, așa că, mna, strugurii sunt acrii.

✔️ Câștigătorul va putea să folosească acest voucher când dorește el, începând cu 1 Mai 2020 și până pe 1 Septembrie 2020.

✔️ Înscrierea la Giveaway se poate face începând de astăzi, 15 aprilie 2020, și până pe 25 aprilie 2020 la ora 23.00. Pe 27 aprilie 2020, voi anunța câștigătorul, tras la sorți cu Random.org, iar acesta își va primi voucherul până la data de 1 mai 2020.

✔️ Ca să vă înscrieți la acest Giveaway, trebuie să:

? Dați Like la Paginile de Facebook Sunny Side Up și Jucării Educative MicoStore.ro SAU să urmăriți pe Instagram profilurile SunnySideUp.ro și MicoStore.ro (la alegere, nu ne supărăm dacă ne urmăriți și pe Facebook, și pe Instagram).

? Dați tag la alți 3 prieteni care ar putea fi interesați de concursul nostru, printr-un comentariu fie la această postare de pe Facebook, fie la această postare de pe Instagram. Hint: mai multe comentarii, atât pe o platformă cât și pe cealaltă, înseamnă mai multe șanse de câștig, le punem pe toate la socoteală.

? Giveaway-ul este valabil doar pe teritoriul României, promit ca data viitoare să găsesc o soluție și pentru cititorii din Diaspora, știu că sunteți multe și vă îmbrățișez de la distanță pe toate.

 

Aș vrea să îi mulțumesc încă o dată Mihaelei pentru că mi s-a alăturat în acest concurs simpatic și să vă invit și pe voi să dați sfoară în țară despre el. Share-urile nu se vor contabiliza la extragere, bineînțeles, dar o să ajute mult-mult la răspândirea Giveawayului, așa că share-share pe Facebook și prin Stories.

Vă țin pumnii și spor la joacă! ❤️

 

 

Tag-uri:

Câteva comentarii

  1. Buna,
    Commentul sa aiba 3 prieteni? Sau putem 3 comentarii a cate 1 prieten?

    1. Cristina, imi cer mii de scuze, comentariul tau a aterizat in spam si nu stiu de ce. 🙁 Investighez cu dev-ul blogului, ca sa nu mai patesc asa ceva. Seara faina!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *