Copilul MeuMom Enough

GIVEAWAY Sunny Side Up + OMMIA + Misterul Numelui ❤️

Acum trei ani, de 1 iunie, lucram de zor alături de două fete dragi mie prin cafenele și treceam dintr-un call în altul și dintr-un task în Asana într-o listă uriașă din Evernote. Între timp, amândouă took a leap of faith și au devenit antreprenori – una dintre ele a fondat Ommia Skincare, iar cealaltă cartea pentru copii Misterul Numelui – iar eu mă bucur enorm să le susțin proiectele și produsele pe care le știu de când erau un gând trecut pe hârtie. Așa că acest GIVEAWAY este despre îndrăzneală, dedicare, atenție la detalii și curaj. Tot cam despre asta este și maternitatea, nu?

? GIVEAWAY DE 1 IUNIE! ?

Am pregătit pentru una dintre voi (norocoasă tare) un tri-premiu, un pachet care va conține câte un produs de la fiecare dintre noi, și anume:

1. Un unt de corp organic Mother & Child de la Ommia Skincare.

2. O carte personalizată pentru copilul vostru, în funcție de literele care compun numele său, de la Misterul Numelui.

3. Ebook-ul meu ”Lets Play, Baby!” – 99 de pagini cu tot felul de idei, jocuri, joculețe, activități și proiecte pentru bebeluși și toddleri de la 0 la 18 luni.

Ce trebuie să faceți:

Pasul 1: Dați ❤️ acestei postări de pe Instagram, platforma care va găzdui Giveaway-ul.

Pasul 2: Follow conturilor de Instagram @ommia.skincare, @misterul.numelui și @sunnysideup.ro.

Pasul 3: Dați tag într-un comentariu la această postare către alte două persoane care și-ar dori să participe. Mai multe comentarii cu tag-uri diferite, mai multe șanse de câștig, bineînțeles!

Concursul se termină pe data de 22 mai 2020, iar pe 23 mai 2020 vom extrage câștigătorul. Bonus: toți participanții vor avea parte de un cadou surpriză! 

Share-urile acestei postări în Stories sau repost-urile nu se vor pune la socoteală, dar ohhhh, vor fi foarte apreciate! ?

Ce este Ommia Skincare?

Un start-up 100% românesc, care produce unturi de corp create artizanal, cu ingrediente organice. Produsele Ommia sunt vegane, iar recipientele pe care le folosesc sunt fabricate din materiale 100% reciclabile. Prietena mea, care se află în spatele acestui brand, utilizează doar ingrediente simple, curate, provenite din surse sustenabile sau culturi sălbatice și produce în serii mici.

Untul de corp Mother & Child, pe care cei de la Ommia îl oferă în acest Giveaway, conține unt de shea, unt de cocos virgin și ulei de migdale dulci – o formulă hipoalergenică și non-iritantă, perfectă pentru perioada sarcinii, alăptării dar și pentru pielea sensibilă a bebelușilor. Nu conține uleiuri esențiale sau parfumanți artificiali, însă, potrivit Ommia, ajută la prevenirea și estomparea vergeturilor, reducerea senzației de mâncărime, regenerarea pielii fine a bebelușilor, scăderea senzației de iritație și repararea pielii uscate, întinse.

Ce este Misterul Numelui?

“Fetița curioasă / Băiețelul curios să descopere misterul numelui său” este o carte personalizată, creată de echipa de la Misterul Numelui, în care copilașul tău este chiar eroul cărții. Povestea pleacă de la literele care îi formează numele, fiecare literă provenind de la o trăsătură pozitivă de caracter (aleasă de tine) pe care copilașul o va descoperi de-a lungul călătoriei sale. Fiecare nume spune o poveste unică. Micuțul tău va întâlni personaje fascinante, va găsi soluții salvatoare, iar fiecare aventură prin care va trece va contribui la deslușirea misterului numelui său.

Ce este ”Let’s Play, Baby”?

”Let’s Play, Baby!” este un Ebook plin de idei istețe și amuzante pentru bebelușii cu chef de joacă și toddlerii cu poftă de activități – dar mai ales pentru părinții care înțeleg cât de importantă este joaca pentru dezvoltarea copilului. Creat de o mamă pentru mamele la început de drum și nu numai, cartea conține 99 de pagini cu tot felul de idei, jocuri, joculețe, activități și proiecte pentru bebeluși și toddleri de la 0 la 18 luni, cu poze și explicații pas cu pas, menite să-i dezvolte copilului motricitatea fină și grosieră, limbajul, abilitățile cognitive și senzoriale și felul în care înțelege lumea înconjurătoare. 

O să pun mai multe informații despre aceste produse pe Instagram, așa că stați cu ochii pe Stories și tag-tag-tag până pe 22 mai!

Succes! ❤️

Tag-uri:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *