Copilul MeuLa Joacă

Cum să te joci cu bebeluşul de 0-2 luni – şi mai ales de ce? (Partea 1)

Cu vreo lună înainte să nasc, m-am întâlnit cu trei dintre prietenele mele într-o ceainărie. Ele erau deja mame (chiar de câte două ori), eu eram deja cu o foarte mare burtă în care lovea, făcea tumbe și îmi dădea arsuri Mircea. Printre cele 156 de întrebări despre naștere, nou-născuți, scutece și alăptare, le-am întrebat și clasicul ”Bun, și aduc bebelușul acasă, îl culc, se trezește, mănâncă și apoi… ce facem împreună? Eu ce fac cu bebe?”. Răspunsul lor m-a liniștit: ”Ah, păi nu o să prea faci nimica, pentru că la început bebelușii doar mănânca și dorm, mănâncă și dorm, atâta, până pe la o lună-două așa”. Super, nu?

Ei bine, nu. La mine și Mircea n-a fost deloc așa. De fapt, la mine și Mircea n-a fost nici măcar o zi așa. Încă din prima săptămână, bebelușul meu a avut perioade de veghe în care, după ritualul obișnuit de hai cu laptele / schimbă scutecelul, nu avea nicio dorință să se culce chiar imediat, și rămânea cu frumoșii lui ochi albaștri și tulburi în expectativă. Perioadele lui de veghe au fost scurticele la început, apoi din ce în ce mai lungi, iar undeva pe la finalul primelor două luni deja funcționam bine după celebra regulă a celor 90 de minute. După șocul inițial (”Hei bebelache, ummmm, tu parcă trebuia să dormi acum, nu?”) am făcut singurul lucru pe care puteam să îl fac ca să umplu fereastra de timp de la fiecare ciclu de somn: am început să mă joc cu el. Dacă și voi faceți parte din tabăra părinților care au vrut inițial să raporteze bebelușul la Protecția Consumatorilor pentru că, ”dom’le, eu am înțeles că ăștia mici doar dorm și mănâncă, al meu de ce stă treaz și eu ce să fac cu el?”, atunci articolul acesta este pentru voi.

***

De ce să te joci cu nou-născutul tău?

Primii 8 ani din viața unui copil sunt esențiali în ceea ce priveşte sănătatea şi dezvoltarea lui de mai târziu, iar asta se datorează creşterii rapide a creierului începând cu perioada intrauterină şi continuând cu aceşti primi ani de copilărie. Mai mult, potrivit unui studiu JAMA Neurology, creierul bebeluşului creşte cel mai repede imediat după naştere şi ajunge la jumătate din mărimea pe care o va avea la maturitate după doar primele 3 luni de viață. Ce creştere fascinantă! Pe lângă moştenirea genetică, factorii principali care influențează dezvoltarea creierului în perioada aceasta super-importantă sunt: nutriția adecvată (începând cu perioada sarcinii), expunerea la toxine/ infecții, şi experiențele pe care bebeluşul le are cu oamenii şi lumea înconjurătoare. Şi tocmai aceste experiențe depind de noi, părinții lor.

Bebeluşii vin pe această lume gata şi cu poftă să învețe chestii, nu să stea pasivi (chiar dacă în primele săptămâni aşa pare), iar cel mai bine fac acest lucru prin joacă. Asta nu înseamnă că trebuie să scoateți din prima boardul de Monopoly sau să construiți împreună Starship Enterprise din Lego, pentru că la început cea mai tare joacă va fi interacțiunea cu voi. Experiențele cu părinții îl vor învăța să se miște, să comunice, să își înțeleagă mediul înconjurător și să socializeze. Nou-născuții sunt gata să învețe despre lumea din jurul lor, și singurul mod în care pot face asta este cu ajutorul vostru.

Cum să te joci cu nou-născutul tău?

1. Contact vizual.

Nou-născutului îi place mult să se uite la chipul mamei și al tatălui, aşa că bucurați-l cu fețele voastre încercănate de somn și colici. Apropiați-vă de el (la vârsta asta, mai departe de 20-35 cm el va vedea doar umbre şi forme blurate) şi vorbiți-i calm, liniştit, despre ce vreți voi, privindu-l în ochi. Eu îi povesteam cam ce făcusem în ziua repectivă („ne-am trezit, am băut laptele, ți-am schimbat scutecul”), îi descriam ce e prin jur sau pe afară („azi e cam frig, o să ne îmbrăcăm gros când ieşim”), îi povesteam despre diverşi oameni din viața lui („azi vine bunicul pe la noi”) sau îi vorbeam despre părțile corpului („ăsta e nasul tău, e mic ca un nasture”). Bebeluşul se obişnuieşte cu voi, cu chipul vostru şi vă asociază fața cu o stare de linişte, calm, protecție. „Ea e mama. Mbon, cu mama e bine, îmi place.”

2. Vorbiți cât mai des cu bebeluşul.

Vă simțiți stingheri să vorbiți cu un bebe încă în stadiul de „viermişor”, care nu vă răspunde şi nu vă priveşte? N-ați fost, oricum, nişte persoane prea vorbărețe niciodată? Ei bine, mai citiți o dată paragraful despre dezvoltarea creierului în primele luni şi porniți Marea Pălăvrăgeală! Puteți să îi povestiți lui bebe ziua voastră împreună, să îi descrieți obiectele din casă, să îi spuneți ce o să cumpărați din magazin mai târziu şi cum a fost în vacanță în Creta. Din perioada în care îl aşezam în Bebe-Poang ca să îi pregătesc biberonul mie mi-a rămas un simpatic obicei de a povesti tot ce fac cu voce tare (ca o voce din off la documentarele despre wildlife): „Acum luăm biberonul care este proaspăt spălat şi punem în el apă… acum turnăm laptele praf…” E amuzant că atât de mult mi-a intrat în reflex treaba asta, încât de multe ori o fax şi când Mircea nu e lângă mine. „Sansa, acum îți pun mâncare în castron, uite ai pilaaaaf…”. Distracție mare cu creierul ăsta de mămică.

„Marea Pălăvrăgeală” este prima întãlnire a lui bebe cu ideea de comunicare, vocabular, exprimare prin intermediul cuvintelor. La un moment dat, o să înceapă să gângurească atunci când o să vorbiți. Lăsați-l să termine, nu îl întrerupeți, apoi reveniți cu o întrebare, aşteptați răspunsul lui, apoi iar vorbiți – oferindu-i astfel o primă idee despre cum funcționează o conversație între două persoane. Dacă sunteți în pană de idei, reveniți mereu la descrieri:

– Crezi că am spălat suficient biberonul asta?

– Ngggg!

– Aşa e, cred că ai dreptate, o să mă apuc să îți fac laptele.

3. Atingeri și senzații.

Încercați să îi oferiți celui mic o paletă variată de atingeri şi senzații. Eu îl aşezam pe spate şi îmi puneam la îndemână o eşarfă de mătase, o căciula de lână, un şervețel umed, un burete de vase (nefolosit), o jucărie de pluş, o pungă de aceea din silicon pentru sâni încălzită şi una rece, o jucărie din lemn şi ceva din metal. Îi atingeam mâinile şi tălpile cu fiecare dintre aceste obiecte şi îi povesteam, calm şi liniştit: „Uite, asta este mătase. Este fină şi uşoară, plăcută la atingere, mătăsoasă. Uite, asta este lână, vezi? Este puțin mai aspră, dar călduroasă, poate te înțeapă nițel.” Bebeluşul învață despre lumea din jur, experimentează, stochează informație, şi cu cât află şi simte mai variat, cu atât prinde mai multă încredere. Iar încrederea este primul pas înspre autonomie. Şi da, după cum ați văzut, asta este încă o ocazie de a-şi dezvolta vocabularul.

4. Zgomote.

Nu e niciodată prea devreme să ajutăm bebeluşul să îşi dezvolte auzul şi atenția. Eu foloseam zornăitoare pe care le zdrăngăneam încetişor ba în stânga lui, ba în dreapta, ba în sus, ba în jos, ca să îi captez atenția şi să îl determin să privească sau să îşi întoarcă nițel capul în direcția din care vine zgomotul. Câteodată îi puneam o astfel de zornăitoare în jurul încheieturii şi îi mişcam mâna încetişor, ca să se prindă de ideea de cauză-efect – pe la 8-10 săptămâni a început să îşi mişte singur mâinile ca să clincăne zdrăngănitoarea. De asemenea, îi mai pocneam diverse obiecte între ele, încet (nu vă închipuiți că trosneam două cratițe lângă bebeluşul de o săptămână) şi îi descriam ce fac: „Uite, aşa se aude lemnul. Uite aşa se aud cărțile”.

5. Imagini.

Bebeluşilor le place să se uite la forme, imagini simple, în culori contrastante – alb, negru, roşu, galben. Eu îi luasem o cărticică textilă, cu oglinjoară, colorată în roşu, alb şi negru, din care „citeam” împreună. Pe măsură ce creştea, era din ce în ce mai interesat de ea. Cărticica aceea a fost mult timp „televizorul” lui.

6. Tummy Time.

În prima lună cu Mircea, am urât din tot sufletul Tummy Time-ul. Urla voinicul când îl plasam pe burtă de parcă îl tăiam cu fierastrăul de la nas la buric, așa că îl lăsam un minut-două și apoi îl întorceam pe spate grabnic. Îmi era milă și de el, și de urechile mele, mă gândeam că îl stric, îl sufoc, îl nenorocesc și traumatizez pe viață. Hai pa, mă gândeam, că doar cresc copiii și fără Tummy Time, nu?

Dar am citit și iar am citit despre pusul bebelușilor pe burtă și despre cât de important este pentru dezvoltarea lor corectă – e practic primul lor antrenament, care le exersează mușchii necesari ca să își țină gâtul, să își ridice capul, să se ridice pe coate, să se târască, să meargă în patru labe și apoi, știți voi, să alerge în camera lui și să trântească ușa țipând că vă urăște. Așa că am insistat. În fiecare zi, câte puțin. Cu jucărele, zdrăngănele, mingiuțe, punguțe, urși și girafe și tot arsenalul necesar ca să facă treaba mai interesantă. Un mare succes l-au avut pungile senzoriale – puteți să vedeți cum se fac din acest articol și să construiți și voi una bebelușului vostru. La un moment dat, voinicul n-a mai plâns. A prins curaj, a întărit mușchi și a început să se distreze.

Așa că, pentru toate mamele care ezită să facă Tummy Time: go for it. Nu mai amânați. Câte puțin, câte un strop, azi un pic, maine mai mult. Încercați, rezistați. Să fim realiști, n-am auzit copil care să îi mulțumească vreodată maică-sii și să îi zică „Vai, mami, ce bine că am facut Tummy Time cât eram mic!” – dar voi o să știți că i-ați ghidat primul și cel mai important workout din viața lui.

***

O să mă opresc aici momentan cu ideile de joacă pentru nou-născuți – şi le voi continua într-un articol viitor. Oho, câte ar mai fi! Aş vrea să vă spun că bebeluşii nu sunt toți la fel, unii vor să fie stimulați mai mult, alții nu tolerează prea multă stimulare deodată. Fiți atenți la semnalele lor şi schimbați jocul sau opriți-vă din joacă atunci când pare că nu mai are chef sau că este deranjat. Tineți cont de semnalele care arată că e obosit şi puneți-l la somn – un bebeluş odihnit este vesel şi gata să se joace, unul adormit e iritat şi amărât.

M-aş bucura să ştiu dacă articolul acesta v-a ajutat şi dacă mai aveți întrebări puteți să le lăsați în comentarii.

Spor la joacă!

 

 

 

Tag-uri:

Câteva comentarii

 1. Buna! Fff fain si util articolul. Doar o mica observatie: link-ul pt carticica textila duce catre balansoar. ?

  La cat mai mult articole utile! ?

  1. iei, multumim pentru articol, m-am bucurat sa observ ca o parte din activitati deja le facem cu el (are 9 saptamani)
   am inceput astazi cu jucarioarele zanganitoare cand din stg cand din dreapta, ca pana acum i le zanganeam doar la nivelul ochilor.

   ce am mai citit recent si punem in practica: uneori cand se uita la noi, facem si tot felul de grimase: zambet larg, o spranceana ridicata, strans din ochi, incruntat, iarasi calm etc. – am citit ca ii ajuta sa focalizeze mai bine fata parintilor.
   si cateva miscari cu piciorusele, gen bicicleta (asta ajuta si anti-colici), dar desigur cu grija si doar cateva miscari, nu ca la sala de fitness minute in sir :))))

   1. Ce tare tare tare! Ma bucur mult ca v-ati apucat de joaca! Stiu ca la inceput poate parea ca cel mic nu e deloc interesat de ce faceti voi si ca e mai mult inert, dar o sa vezi cum incetul cu incetul prinde viata, si sa fii martor la evolutia unui bebelus este ceva minunat si foarte coplesitor! Mersi mult pentru idei, o sa le adaug in Partea a doua a articolului – si noi ii faceam bicicleta la greu, pe la 2-3 luni ii placea tare mult si chicotea ca o broscuta. :)))

  2. Heeei, multumesc! Urmeaza si partea a doua. 🙂 Ups, hai ca repar acuma linkul, mersi ca ai observat, nu stiu cum de mi-a scapat. 🙂

  3. Ralu, gata, am corectat linkul, acuma duce spre carticica minunata! Mersi mult! :*

   1. Super! Cu mare placere! Multumesc si eu!?

 2. Mega util!!! Multumim mult pt informatiile documentate! Spor la joaca si asteptam si alte idei!

 3. Multumeeeesc, ma bucur ca iti place si ca ai gasit idei bune aici! 🙂 Have fun la joaca si nopti cu sooooomn. 🙂

 4. Pingback: Top 5 jucării pentru bebelușii de 0-2 luni – Sunny Side Up

 5. Understanding the processes and protocols within a Professional Tenure Committee (PTC) is crucial for faculty members. This Frequently Asked Questions (FAQ) guide aims to address common queries related to PTC procedures, voting, and membership.

  1. Why should members of the PTC fill out vote justification forms explaining their votes?
  Vote justification forms provide transparency in decision-making. Members articulate their reasoning, fostering a culture of openness and ensuring that decisions are well-founded and understood by the academic community.

  2. How can absentee ballots be cast?
  To accommodate absentee voting, PTCs may implement secure electronic methods or designated proxy voters. This ensures that faculty members who cannot physically attend meetings can still contribute to decision-making processes.

  3. How will additional members of PTCs be elected in departments with fewer than four tenured faculty members?
  In smaller departments, creative solutions like rotating roles or involving faculty from related disciplines can be explored. Flexibility in election procedures ensures representation even in departments with fewer tenured faculty members.

  4. Can a faculty member on OCSA or FML serve on a PTC?
  Faculty members involved in other committees like the Organization of Committee on Student Affairs (OCSA) or Family and Medical Leave (FML) can serve on a PTC, but potential conflicts of interest should be carefully considered and managed.

  5. Can an abstention vote be cast at a PTC meeting?
  Yes, PTC members have the option to abstain from voting if they feel unable to take a stance on a particular matter. This allows for ethical decision-making and prevents uninformed voting.

  6. What constitutes a positive or negative vote in PTCs?
  A positive vote typically indicates approval or agreement, while a negative vote signifies disapproval or disagreement. Clear definitions and guidelines within each PTC help members interpret and cast their votes accurately.

  7. What constitutes a quorum in a PTC?
  A quorum, the minimum number of members required for a valid meeting, is essential for decision-making. Specific rules about quorum size are usually outlined in the PTC’s governing documents.

  Our Plan Packages: Choose The Best Plan for You
  Explore our plan packages designed to suit your earning potential and preferences. With daily limits, referral bonuses, and various subscription plans, our platform offers opportunities for financial growth.

  Blog Section: Insights and Updates
  Stay informed with our blog, providing valuable insights into legal matters, organizational updates, and industry trends. Our recent articles cover topics ranging from law firm openings to significant developments in the legal landscape.

  Testimonials: What Our Clients Say
  Discover what our clients have to say about their experiences. Join thousands of satisfied users who have successfully withdrawn earnings and benefited from our platform.

  Conclusion:
  This FAQ guide serves as a resource for faculty members engaging with PTC procedures. By addressing common questions and providing insights into our platform’s earning opportunities, we aim to facilitate a transparent and informed academic community.

 6. get paid $1 per click
  Understanding the processes and protocols within a Professional Tenure Committee (PTC) is crucial for faculty members. This Frequently Asked Questions (FAQ) guide aims to address common queries related to PTC procedures, voting, and membership.

  1. Why should members of the PTC fill out vote justification forms explaining their votes?
  Vote justification forms provide transparency in decision-making. Members articulate their reasoning, fostering a culture of openness and ensuring that decisions are well-founded and understood by the academic community.

  2. How can absentee ballots be cast?
  To accommodate absentee voting, PTCs may implement secure electronic methods or designated proxy voters. This ensures that faculty members who cannot physically attend meetings can still contribute to decision-making processes.

  3. How will additional members of PTCs be elected in departments with fewer than four tenured faculty members?
  In smaller departments, creative solutions like rotating roles or involving faculty from related disciplines can be explored. Flexibility in election procedures ensures representation even in departments with fewer tenured faculty members.

  4. Can a faculty member on OCSA or FML serve on a PTC?
  Faculty members involved in other committees like the Organization of Committee on Student Affairs (OCSA) or Family and Medical Leave (FML) can serve on a PTC, but potential conflicts of interest should be carefully considered and managed.

  5. Can an abstention vote be cast at a PTC meeting?
  Yes, PTC members have the option to abstain from voting if they feel unable to take a stance on a particular matter. This allows for ethical decision-making and prevents uninformed voting.

  6. What constitutes a positive or negative vote in PTCs?
  A positive vote typically indicates approval or agreement, while a negative vote signifies disapproval or disagreement. Clear definitions and guidelines within each PTC help members interpret and cast their votes accurately.

  7. What constitutes a quorum in a PTC?
  A quorum, the minimum number of members required for a valid meeting, is essential for decision-making. Specific rules about quorum size are usually outlined in the PTC’s governing documents.

  Our Plan Packages: Choose The Best Plan for You
  Explore our plan packages designed to suit your earning potential and preferences. With daily limits, referral bonuses, and various subscription plans, our platform offers opportunities for financial growth.

  Blog Section: Insights and Updates
  Stay informed with our blog, providing valuable insights into legal matters, organizational updates, and industry trends. Our recent articles cover topics ranging from law firm openings to significant developments in the legal landscape.

  Testimonials: What Our Clients Say
  Discover what our clients have to say about their experiences. Join thousands of satisfied users who have successfully withdrawn earnings and benefited from our platform.

  Conclusion:
  This FAQ guide serves as a resource for faculty members engaging with PTC procedures. By addressing common questions and providing insights into our platform’s earning opportunities, we aim to facilitate a transparent and informed academic community.

 7. side jobs from per click
  Understanding the processes and protocols within a Professional Tenure Committee (PTC) is crucial for faculty members. This Frequently Asked Questions (FAQ) guide aims to address common queries related to PTC procedures, voting, and membership.

  1. Why should members of the PTC fill out vote justification forms explaining their votes?
  Vote justification forms provide transparency in decision-making. Members articulate their reasoning, fostering a culture of openness and ensuring that decisions are well-founded and understood by the academic community.

  2. How can absentee ballots be cast?
  To accommodate absentee voting, PTCs may implement secure electronic methods or designated proxy voters. This ensures that faculty members who cannot physically attend meetings can still contribute to decision-making processes.

  3. How will additional members of PTCs be elected in departments with fewer than four tenured faculty members?
  In smaller departments, creative solutions like rotating roles or involving faculty from related disciplines can be explored. Flexibility in election procedures ensures representation even in departments with fewer tenured faculty members.

  4. Can a faculty member on OCSA or FML serve on a PTC?
  Faculty members involved in other committees like the Organization of Committee on Student Affairs (OCSA) or Family and Medical Leave (FML) can serve on a PTC, but potential conflicts of interest should be carefully considered and managed.

  5. Can an abstention vote be cast at a PTC meeting?
  Yes, PTC members have the option to abstain from voting if they feel unable to take a stance on a particular matter. This allows for ethical decision-making and prevents uninformed voting.

  6. What constitutes a positive or negative vote in PTCs?
  A positive vote typically indicates approval or agreement, while a negative vote signifies disapproval or disagreement. Clear definitions and guidelines within each PTC help members interpret and cast their votes accurately.

  7. What constitutes a quorum in a PTC?
  A quorum, the minimum number of members required for a valid meeting, is essential for decision-making. Specific rules about quorum size are usually outlined in the PTC’s governing documents.

  Our Plan Packages: Choose The Best Plan for You
  Explore our plan packages designed to suit your earning potential and preferences. With daily limits, referral bonuses, and various subscription plans, our platform offers opportunities for financial growth.

  Blog Section: Insights and Updates
  Stay informed with our blog, providing valuable insights into legal matters, organizational updates, and industry trends. Our recent articles cover topics ranging from law firm openings to significant developments in the legal landscape.

  Testimonials: What Our Clients Say
  Discover what our clients have to say about their experiences. Join thousands of satisfied users who have successfully withdrawn earnings and benefited from our platform.

  Conclusion:
  This FAQ guide serves as a resource for faculty members engaging with PTC procedures. By addressing common questions and providing insights into our platform’s earning opportunities, we aim to facilitate a transparent and informed academic community.

 8. rybelsus 14mg cheap buy semaglutide online cheap buy rybelsus 14 mg generic

 9. 2024全新上線❰戰神賽特老虎機❱ – ATG賽特玩法說明介紹

  ❰戰神賽特老虎機❱是由ATG電子獨家開發的古埃及風格線上老虎機,在傳說中戰神賽特是「力量之神」與奈芙蒂斯女神結成連理,共同守護古埃及的奇幻秘寶,只有被選中的冒險者才能進入探險。

  ❰戰神賽特老虎機❱ – ATG賽特介紹
  2024最新老虎機【戰神塞特】- ATG電子 X 富遊娛樂城
  ❰戰神賽特老虎機❱ – ATG電子
  線上老虎機系統 : ATG電子
  發行年分 : 2024年1月
  最大倍數 : 51000倍
  返還率 : 95.89%
  支付方式 : 全盤倍數、消除掉落
  最低投注金額 : 0.4元
  最高投注金額 : 2000元
  可否選台 : 是
  可選台台數 : 350台
  免費遊戲 : 選轉觸發+購買特色
  ❰戰神賽特老虎機❱ 賠率說明
  戰神塞特老虎機賠率算法非常簡單,玩家們只需要不斷的轉動老虎機,成功消除物件即可贏分,得分賠率依賠率表計算。

  當盤面上沒有物件可以消除時,倍數符號將會相加形成總倍數!該次旋轉的總贏分即為 : 贏分 X 總倍數。

  積分方式如下 :

  贏分=(單次押注額/20) X 物件賠率

  EX : 單次押注額為1,盤面獲得12個戰神賽特倍數符號法老魔眼

  贏分= (1/20) X 1000=50
  以下為各個得分符號數量之獎金賠率 :

  得分符號 獎金倍數 得分符號 獎金倍數
  戰神賽特倍數符號聖甲蟲 6 2000
  5 100
  4 60 戰神賽特倍數符號黃寶石 12+ 200
  10-11 30
  8-9 20
  戰神賽特倍數符號荷魯斯之眼 12+ 1000
  10-11 500
  8-9 200 戰神賽特倍數符號紅寶石 12+ 160
  10-11 24
  8-9 16
  戰神賽特倍數符號眼鏡蛇 12+ 500
  10-11 200
  8-9 50 戰神賽特倍數符號紫鑽石 12+ 100
  10-11 20
  8-9 10
  戰神賽特倍數符號神箭 12+ 300
  10-11 100
  8-9 40 戰神賽特倍數符號藍寶石 12+ 80
  10-11 18
  8-9 8
  戰神賽特倍數符號屠鐮刀 12+ 240
  10-11 40
  8-9 30 戰神賽特倍數符號綠寶石 12+ 40
  10-11 15
  8-9 5
  ❰戰神賽特老虎機❱ 賠率說明(橘色數值為獲得數量、黑色數值為得分賠率)
  ATG賽特 – 特色說明
  ATG賽特 – 倍數符號獎金加乘
  玩家們在看到盤面上出現倍數符號時,務必把握機會加速轉動ATG賽特老虎機,倍數符號會隨機出現2到500倍的隨機倍數。

  當盤面無法在消除時,這些倍數總和會相加,乘上當時累積之獎金,即為最後得分總額。

  倍數符號會出現在主遊戲和免費遊戲當中,玩家們千萬別錯過這個可以瞬間將得獎金額拉高的好機會!

  ATG賽特 – 倍數符號獎金加乘
  ATG賽特 – 倍數符號圖示
  ATG賽特 – 進入神秘金字塔開啟免費遊戲
  戰神賽特倍數符號聖甲蟲
  ❰戰神賽特老虎機❱ 免費遊戲符號
  在古埃及神話中,聖甲蟲又稱為「死亡之蟲」,它被當成了天球及重生的象徵,守護古埃及的奇幻秘寶。

  當玩家在盤面上,看見越來越多的聖甲蟲時,千萬不要膽怯,只需在牌面上斬殺4~6個ATG賽特免費遊戲符號,就可以進入15場免費遊戲!

  在免費遊戲中若轉出3~6個聖甲蟲免費遊戲符號,可額外獲得5次免費遊戲,最高可達100次。

  當玩家的累積贏分且盤面有倍數物件時,盤面上的所有倍數將會加入總倍數!

  ATG賽特 – 選台模式贏在起跑線
  為避免神聖的寶物被盜墓者奪走,富有智慧的法老王將金子塔內佈滿迷宮,有的設滿機關讓盜墓者寸步難行,有的暗藏機關可以直接前往存放神秘寶物的暗房。

  ATG賽特老虎機設有350個機檯供玩家選擇,這是連魔龍老虎機、忍老虎機都給不出的機台數量,為的就是讓玩家,可以隨時進入神秘的古埃及的寶藏聖域,挖掘長眠已久的神祕寶藏。

  【戰神塞特老虎機】選台模式
  ❰戰神賽特老虎機❱ 選台模式
  ATG賽特 – 購買免費遊戲挖掘秘寶
  玩家們可以使用當前投注額的100倍購買免費遊戲!進入免費遊戲再也不是虛幻。獎勵與一般遊戲相同,且購買後遊戲將自動開始,直到場次和獎金發放完畢為止。

  有購買免費遊戲需求的玩家們,立即點擊「開始」,啟動神秘金字塔裡的古埃及祕寶吧!

  【戰神塞特老虎機】購買特色
  ❰戰神賽特老虎機❱ 購買特色

 10. 娛樂城排名
  台灣線上娛樂城的規模正迅速增長,新的娛樂場所不斷開張。為了吸引玩家,這些場所提供了各種吸引人的優惠和贈品。每家娛樂城都致力於提供卓越的服務,務求讓客人享受最佳的遊戲體驗。

  2024年網友推薦最多的線上娛樂城:No.1富遊娛樂城、No.2 BET365、No.3 DG娛樂城、No.4 九州娛樂城、No.5 亞博娛樂城,以下來介紹這幾間娛樂城網友對他們的真實評價及娛樂城推薦。

  2024台灣娛樂城排名
  排名 娛樂城 體驗金(流水) 首儲優惠(流水) 入金速度 出金速度 推薦指數
  1 富遊娛樂城 168元(1倍) 送1000(1倍) 15秒 3-5分鐘 ★★★★★
  2 1XBET中文版 168元(1倍) 送1000(1倍) 15秒 3-5分鐘 ★★★★☆
  3 Bet365中文 168元(1倍) 送1000(1倍) 15秒 3-5分鐘 ★★★★☆
  4 DG娛樂城 168元(1倍) 送1000(1倍) 15秒 5-10分鐘 ★★★★☆
  5 九州娛樂城 168元(1倍) 送500(1倍) 15秒 5-10分鐘 ★★★★☆
  6 亞博娛樂城 168元(1倍) 送1000(1倍) 15秒 3-10分鐘 ★★★☆☆
  7 寶格綠娛樂城 199元(1倍) 送1000(25倍) 15秒 3-5分鐘 ★★★☆☆
  8 王者娛樂城 300元(15倍) 送1000(15倍) 90秒 5-30分鐘 ★★★☆☆
  9 FA8娛樂城 200元(40倍) 送1000(15倍) 90秒 5-10分鐘 ★★★☆☆
  10 AF娛樂城 288元(40倍) 送1000(1倍) 60秒 5-30分鐘 ★★★☆☆
  2024台灣娛樂城排名,10間娛樂城推薦
  No.1 富遊娛樂城
  富遊娛樂城推薦指數:★★★★★(5/5)

  富遊娛樂城介面 / 2024娛樂城NO.1
  RG富遊官網
  富遊娛樂城是成立於2019年的一家獲得數百萬玩家註冊的線上博彩品牌,持有博彩行業市場的合法運營許可。該公司受到歐洲馬爾他(MGA)、菲律賓(PAGCOR)以及英屬維爾京群島(BVI)的授權和監管,展示了其雄厚的企業實力與合法性。

  富遊娛樂城致力於提供豐富多樣的遊戲選項和全天候的會員服務,不斷追求卓越,確保遊戲的公平性。公司運用先進的加密技術及嚴格的安全管理體系,保障玩家資金的安全。此外,為了提升手機用戶的使用體驗,富遊娛樂城還開發了專屬APP,兼容安卓(Android)及IOS系統,以達到業界最佳的穩定性水平。

  在資金存提方面,富遊娛樂城採用第三方金流服務,進一步保障玩家的資金安全,贏得了玩家的信賴與支持。這使得每位玩家都能在此放心享受遊戲樂趣,無需擔心後顧之憂。

  富遊娛樂城簡介
  娛樂城網路評價:5分
  娛樂城入金速度:15秒
  娛樂城出金速度:5分鐘
  娛樂城體驗金:168元
  娛樂城優惠:
  首儲1000送1000
  好友禮金無上限
  新會禮遇
  舊會員回饋
  娛樂城遊戲:體育、真人、電競、彩票、電子、棋牌、捕魚
  富遊娛樂城推薦要點
  新手首推:富遊娛樂城,2024受網友好評,除了打造針對新手的各種優惠活動,還有各種遊戲的豐富教學。
  首儲再贈送:首儲1000元,立即在獲得1000元獎金,而且只需要1倍流水,對新手而言相當友好。
  免費遊戲體驗:新進玩家享有免費體驗金,讓您暢玩娛樂城內的任何遊戲。
  優惠多元:活動頻繁且豐富,流水要求低,對各玩家可說是相當友善。
  玩家首選:遊戲多樣,服務優質,是新手與老手的最佳賭場選擇。
  富遊娛樂城優缺點整合
  優點 缺點
  • 台灣註冊人數NO.1線上賭場
  • 首儲1000贈1000只需一倍流水
  • 擁有體驗金免費體驗賭場
  • 網紅部落客推薦保證出金線上娛樂城 • 需透過客服申請體驗金
  富遊娛樂城優缺點整合表格
  富遊娛樂城存取款方式
  存款方式 取款方式
  • 提供四大超商(全家、7-11、萊爾富、ok超商)
  • 虛擬貨幣ustd存款
  • 銀行轉帳(各大銀行皆可) • 現金1:1出金
  • 網站內申請提款及可匯款至綁定帳戶
  富遊娛樂城存取款方式表格
  富遊娛樂城優惠活動
  優惠 獎金贈點 流水要求
  免費體驗金 $168 1倍 (儲值後) /36倍 (未儲值)
  首儲贈點 $1000 1倍流水
  返水活動 0.3% – 0.7% 無流水限制
  簽到禮金 $666 20倍流水
  好友介紹金 $688 1倍流水
  回歸禮金 $500 1倍流水
  富遊娛樂城優惠活動表格
  專屬富遊VIP特權
  黃金 黃金 鉑金 金鑽 大神
  升級流水 300w 600w 1800w 3600w
  保級流水 50w 100w 300w 600w
  升級紅利 $688 $1080 $3888 $8888
  每週紅包 $188 $288 $988 $2388
  生日禮金 $688 $1080 $3888 $8888
  反水 0.4% 0.5% 0.6% 0.7%
  專屬富遊VIP特權表格
  娛樂城評價
  總體來看,富遊娛樂城對於玩家來講是一個非常不錯的選擇,有眾多的遊戲能讓玩家做選擇,還有各種優惠活動以及低流水要求等等,都讓玩家贏錢的機率大大的提升了不少,除了體驗遊戲中帶來的樂趣外還可以享受到贏錢的快感,還在等什麼趕快點擊下方連結,立即遊玩!

 11. オンラインカジノ
  日本にオンラインカジノおすすめランキング2024年最新版

  2024おすすめのオンラインカジノ
  オンラインカジノはパソコンでしか遊べないというのは、もう一昔前の話。現在はスマホやタブレットなどのモバイル端末からも、パソコンと変わらないクオリティでオンラインカジノを当たり前に楽しむことができるようになりました。
  数あるモバイルカジノの中で、当サイトが厳選したトップ5カジノはこちら。

  オンラインカジノおすすめ: コニベット(Konibet)
  コニベットといえば、キャッシュバックや毎日もらえるリベートボーナスなど豪華ボーナスが満載!それに加えて低い出金条件も見どころです。さらにVIPレベルごとの還元率の高さも業界内で突出している点や、出金速度の速さなどトータルバランスの良さからもハイローラーの方にも好まれています。
  カスタマーサポートは365日24時間稼働しているので、初心者の方にも安心してご利用いただけます。
  さらに【業界初のオンラインポーカー】を導入!毎日トーナメントも開催されているので、早速参加しちゃいましょう!

  RTP(還元率)公開や、入出金対応がスムーズで初心者向き
  2000種類以上の豊富なゲーム数を誇り、スロットゲーム多数!
  今なら$20の入金不要ボーナスと最大$650還元ボーナス!
  8種類以上のライブカジノプロバイダー
  業界初オンラインポーカーあり,日本利用者数No.1の安心のオンラインカジノメディア!
  おすすめポイント
  コニベットは、その豊富なボーナスと高還元率、そして安心のキャッシュバック制度で知られています。まず、新規登録者には入金不要の$20ボーナスが提供され、さらに初回入金時には最大$650の還元ボーナスが得られます。これらのキャンペーンはプレイヤーにとって大きな魅力となっています。

  また、コニベットの特徴的な点は、VIP制度です。一度ロイヤルクラブになると、降格がなく、スロットリベートが1.5%という驚異の還元率を享受できます。これは他のオンラインカジノと比較しても非常に高い還元率です。さらに、常時週間損失キャッシュバックも行っているため、不運で負けてしまった場合でも取り返すチャンスがあります。これらの特徴から、コニベットはプレイヤーにとって非常に魅力的なオンラインカジノと言えるでしょう。

  コニベット 無料会員登録をする

  | コニベットのボーナス
  コニベットは、新規登録者向けに20ドルの入金不要ボーナスを用意しています
  コニベットカジノでは、限定で初回入金後に残高が1ドル未満になった場合、入金額の50%(最高500ドル)がキャッシュバックされる。キャッシュバック額に出金条件はないため、獲得後にすぐ出金することも可能です。

  | コニベットの入金方法
  入金方法 最低 / 最高入金
  マスターカード 最低 : $20 / 最高 : $6,000
  ジェイシービー 最低 : $20/ 最高 : $6,000
  アメックス 最低 : $20 / 最高 : $6,000
  アイウォレット 最低 : $20 / 最高 : $100,000
  スティックペイ 最低 : $20 / 最高 : $100,000
  ヴィーナスポイント 最低 : $20 / 最高 : $10,000
  仮想通貨 最低 : $20 / 最高 : $100,000
  銀行送金 最低 : $20 / 最高 : $10,000
  | コニベット出金方法
  出金方法 最低 |最高出金
  アイウォレット 最低 : $40 / 最高 : なし
  スティックぺイ 最低 : $40 / 最高 : なし
  ヴィーナスポイント 最低 : $40 / 最高 : なし
  仮想通貨 最低 : $40 / 最高 : なし
  銀行送金 最低 : $40 / 最高 : なし

 12. 日本にオンラインカジノおすすめランキング2024年最新版

  2024おすすめのオンラインカジノ
  オンラインカジノはパソコンでしか遊べないというのは、もう一昔前の話。現在はスマホやタブレットなどのモバイル端末からも、パソコンと変わらないクオリティでオンラインカジノを当たり前に楽しむことができるようになりました。
  数あるモバイルカジノの中で、当サイトが厳選したトップ5カジノはこちら。

  オンラインカジノおすすめ: コニベット(Konibet)
  コニベットといえば、キャッシュバックや毎日もらえるリベートボーナスなど豪華ボーナスが満載!それに加えて低い出金条件も見どころです。さらにVIPレベルごとの還元率の高さも業界内で突出している点や、出金速度の速さなどトータルバランスの良さからもハイローラーの方にも好まれています。
  カスタマーサポートは365日24時間稼働しているので、初心者の方にも安心してご利用いただけます。
  さらに【業界初のオンラインポーカー】を導入!毎日トーナメントも開催されているので、早速参加しちゃいましょう!

  RTP(還元率)公開や、入出金対応がスムーズで初心者向き
  2000種類以上の豊富なゲーム数を誇り、スロットゲーム多数!
  今なら$20の入金不要ボーナスと最大$650還元ボーナス!
  8種類以上のライブカジノプロバイダー
  業界初オンラインポーカーあり,日本利用者数No.1の安心のオンラインカジノメディア!
  おすすめポイント
  コニベットは、その豊富なボーナスと高還元率、そして安心のキャッシュバック制度で知られています。まず、新規登録者には入金不要の$20ボーナスが提供され、さらに初回入金時には最大$650の還元ボーナスが得られます。これらのキャンペーンはプレイヤーにとって大きな魅力となっています。

  また、コニベットの特徴的な点は、VIP制度です。一度ロイヤルクラブになると、降格がなく、スロットリベートが1.5%という驚異の還元率を享受できます。これは他のオンラインカジノと比較しても非常に高い還元率です。さらに、常時週間損失キャッシュバックも行っているため、不運で負けてしまった場合でも取り返すチャンスがあります。これらの特徴から、コニベットはプレイヤーにとって非常に魅力的なオンラインカジノと言えるでしょう。

  コニベット 無料会員登録をする

  | コニベットのボーナス
  コニベットは、新規登録者向けに20ドルの入金不要ボーナスを用意しています
  コニベットカジノでは、限定で初回入金後に残高が1ドル未満になった場合、入金額の50%(最高500ドル)がキャッシュバックされる。キャッシュバック額に出金条件はないため、獲得後にすぐ出金することも可能です。

  | コニベットの入金方法
  入金方法 最低 / 最高入金
  マスターカード 最低 : $20 / 最高 : $6,000
  ジェイシービー 最低 : $20/ 最高 : $6,000
  アメックス 最低 : $20 / 最高 : $6,000
  アイウォレット 最低 : $20 / 最高 : $100,000
  スティックペイ 最低 : $20 / 最高 : $100,000
  ヴィーナスポイント 最低 : $20 / 最高 : $10,000
  仮想通貨 最低 : $20 / 最高 : $100,000
  銀行送金 最低 : $20 / 最高 : $10,000
  | コニベット出金方法
  出金方法 最低 |最高出金
  アイウォレット 最低 : $40 / 最高 : なし
  スティックぺイ 最低 : $40 / 最高 : なし
  ヴィーナスポイント 最低 : $40 / 最高 : なし
  仮想通貨 最低 : $40 / 最高 : なし
  銀行送金 最低 : $40 / 最高 : なし

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *