Copilul MeuMom Enough

Te rog să NU îți faci un bilanț al lui 2021, dacă nu simți că te ajută asta. Uite o altă propunere mai jos.

Bilanțurile pe care le văd în online mă motivează și îmi dau aripi pentru 2022, și le citesc cu poftă și mândrie pentru fiecare dintre voi. Go, mommas! Mi l-am scris și eu pe al meu în jurnal, vi-l las și vouă în zilele următoare, dar astăzi vreau să mă adresez acelora dintre voi care simt că bilanțul lor ar avea un singur rând – ”Am supraviețuit și cam atât, sunt praf”.

➡️ Pentru cele care simt că toate zilele lui 2021 le-au arătat la fel – o înșiruire de alăptat, adormit bebeluș, făcut lapte praf în miez de noapte, spălat bavețici murdare de la diversificare, schimbat scutece pline și râcâit broccoli dintre bucățile de gresie de pe jos.

➡️ Pentru toate cele care simt că s-au plafonat odată cu maternitatea și că ar vrea să se reinventeze profesional, dar nu știu de unde să o ia și au impresia că nu sunt bune de nimic.

➡️ Pentru toate cele care au pierdut prietenii, relații, care au simțit răceala, judecata sau critica celor din jur, pentru că maternitatea le-a schimbat (apropo: e OK că v-a schimbat, ar fi fost aiurea să nu vă schimbe).

➡️ Pentru toate cele care n-au gătit ca în alți ani, pentru că pe bebeluș l-a lovit anxietatea de separare și s-a jelit după ele toată ziua.

➡️ Pentru toate cele care rupeau mesele în club A și acum sărbătoresc în pijamale, cu un copil lipit de ele și un soț adormit și el pe-acolo prin pat.

Dacă simți că nu ai ce să scrii în bilanțul lui 2021 și crezi că ai bătut pasul pe loc tot anul acesta, scoate o foaie de hârtie, un pix și scrie așa:

”În 2021 am făcut cel mai important lucru pe care o să îl fac, de fapt, vreodată: am crescut cu iubire un pui de om și l-am ghidat în primii lui ani pe această lume. Am plâns și am râs. Am mângâiat și am alinat. Am șters lacrimi și am pus zâmbete pe buzele sale. Am crescut, m-am schimbat, am evoluat. Dar mai ales, am iubit așa cum nu știam că pot iubi, și am fost iubită așa cum nu știam că pot fi iubită.

Toate celelalte lucruri vor veni. La timpul lor. Anul ăsta a fost timpul pentru iubire.” ❤

Vă îmbrățișez și vă urez un 2022 în care să strălucim!

Tag-uri:

Un comentariu

  1. Доброго всем дня!
    купить аттестат школы

    Желаю всем отличных оценок!
    http://ftp.video-foto.by/forum/viewtopic.php?f=82&t=27596&p=196672

    купить диплом о высшем образовании
    купить диплом ссср
    купить диплом нового образца

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *