La JoacăMom Enough

GIVEAWAY Sunny Side Up + Gabriela Hranovschi, educator Montessori ❤️

Când am pornit acest site, mi-am promis că nu o să organizez decât giveaway-uri la care eu însămi aș vrea să mă înscriu. Dincolo de faptul că până acum chiar mi-am păstrat promisiunea, trebuie să vă spun că giveaway-ul pe care îl pornesc chiar acum este atât de tare, încât aș vrea să mă înscriu la el în fiecare săptămână.❤️

Pe Gabriela Hranovschi o cunosc din online, din iarnă, când tocmai se pregătea să deschidă Child’s Nest – primul centru de ateliere Montessori pentru părinți și copii între 0 și 3 ani, unul dintre locurile în care voiam neapărat să merg cu Mircea în primăvara asta. Gabriela Hranovschi este consilier pentru părinți și educator Montessori acreditat AMI (singura organizație Montessori înființată chiar de Maria Montessori în 1929, cu scopul de a prezerva stilul său pedagogic și de a-l face accesibil pentru cât mai mulți copii). Părinții o recomandă din toată inima, copiii o iubesc, iar mie mi-a plăcut mereu felul firesc și natural în care vorbește despre educația celor mici, fără exagerări, fără stridențe.

Am început să o urmăresc pe când nu știam absolut nimic despre educația de tip Montessori – și în ignoranța mea mă gândeam cu o oarecare fudulie că activitățile Montessori sunt genul de produs ”de fițe” sau ”la modă”, fără o utilitate anume, cum sunt pătuțurile de bebeluși de 1.000 de euro sau fulgii de drojdie inactivă. Boy, was I wrong, oameni buni. Pe măsură ce îi citeam postările și aflam mai multe despre educația Montessori, îmi dădeam seama cât de mult rezonez cu acest mod de a-ți crește și a crește alături de copilul tău – astăzi, o mare parte din tot ce fac împreună cu Mircea are ca sursă de inspirație ce am citit despre pedagogia Montessori pornind de la postările Gabrielei.

Puteți găsi pe site un interviu foarte fain pe care i l-am luat în aprilie, despre activități, joacă, plictiseală, despre ce mai facem alături de copii prin casă și cum ne împărțim zilele acestea între job, copii și treburile de prin locuință. Articolul se numește ”Nu am întâlnit copil care să se plictisească. Această plictiseală este mai mult o interpretare a părintelui” și este unul dintre cele mai vizitate de pe blog.

Ca să nu ne mai lungim cu vorba, hai să vă povestesc ce am pus la cale pentru voi, că e prea fain să mai amân momentul!

GIVEAWAY Sunny Side Up + Gabriela Hranovschi, educator Montessori

Puteți câștiga o sesiune online de consiliere personalizată alături de Gabriela Hranovschi, educator Montessori acreditat AMI și consilier pentru părinți, organizată pe Zoom.

BONUS, eu voi oferi câștigătorului și eBook-ul meu, ”Let’s Play, Baby! Getting Started”, cu 55 de idei de joacă și activități pentru bebeluși și toddleri, de la 0 la 18 luni.

Dublu BONUS – nimeni nu pierde în acest Giveaway, pentru că tuturor participanților (și doar lor!) le pregătesc o super surpriză după ce încheiem concursul, așadar fiecare poate să câștige ceva.

Ce trebuie să faceți? Simplu, iată pașii:

1. Dați like acestei postări de pe Instagram în care anunț Giveaway-ul.

2. Follow conturilor de Instagram SunnySideUp.ro și Gabriela Hranovschi.

3. Adăugați un comentariu la postarea de pe Instagram în care tag-uiți alți doi prieteni care ar putea fi interesați de acest concurs. Puteți comenta de oricâte ori vreți (mai multe șanse de câștig în felul acesta), dar neapărat, de fiecare dată, trebuie să dați tag altor două persoane.

Share-urile postării în Stories nu vor fi contorizate, dar vor fi tare, tare apreciate!

Iată câteva lucruri pe care le puteți discuta în cadrul sesiunilor de consiliere personalizate alături de Gabriela – dar puteți alege ce subiect vă doriți sau puteți veni la ședință cu întrebările voastre, iar Gabriela vă va răspunde punctual la fiecare în parte. Ideea este să terminați ședința simțind că vi s-a luat o piatră de pe inimă și că aveți răspunsurile care vă vor aduce liniște:

☑️ Cum să fii un ajutor pentru copilul tău? Mai exact, de ce este nevoie pentru a crește stima de sine a copilului și cum poți oferi cât mai multe oportunități de experiențe active.

☑️ Cum să comunici eficient cu copilul tău? Comunicarea este o artă, iar ședințele de consiliere te pot ajuta să îți construiești o relație puternică cu copilul tău, avănd la bază strategii și metode de comunicare eficiente, potrivite pentru fiecare etapă de dezvoltare.

☑️ Cum să pregătești mediul pentru copilul tău și cum să îl ajustezi pentru fiecare nivel de dezvoltare? Aici includem mobilier, activități, atitudinea adultului și modul în care adultul face legătura dintre copil și mediul său.

☑️ Cum gestionezi comportamentele negative ale copilului și cum rezolvi problemele care, inevitabil, apar?

☑️ Cum poți aplica metoda și principiile Montessori, acasă? Această metodă este un stil de viață pentru cei care o descoperă, oferind nenumărate posibilităși și modalități de gestionare a vieții de familie alături de copii.

☑️ Cum ajungi să cooperezi cu copilului tău?

☑️ Cum aplici conceptul de ”libertate cu limite”?

Giveaway-ul începe astăzi, 15 iulie 2020, și va dura până pe 25 iulie 2020. Pe 27 iulie voi anunța câștigătorul, folosind o aplicație de tip Random pentru Instagram. 

Îi mulțumesc încă o dată Gabrielei pentru că mi s-a alăturat și pentru că împreună putem să bucurăm o mamă sau un tată cu o astfel de ședință de consiliere, care să îi răspundă la întrebări, să-i aducă claritate și să-i calmeze nesiguranțele. Pentru că, după cum spune mereu Gabriela și mie îmi place mult, ”copiii Montessori au părinți Montessori”. ❤️

Tag-uri:

Câteva comentarii

  1. Привет всем!
    купить диплом ссср

    Желаю любому положительных отметок!
    http://www.birulevo.su/component/option,com_smf/Itemid,34/action,profile/u,4065/sa,showPosts/start,15/

    купить аттестат
    купить диплом о среднем специальном
    купить диплом ссср

  2. Whats up very nice web site!! Man .. Beautiful .. Amazing .. I’ll bookmark your web site and take the feeds also? I am happy to seek out numerous helpful info right here in the put up, we’d like develop more strategies in this regard, thank you for sharing. . . . . .
    #be#jk3#jk#jk#JK##

    виртуальный номер беларусь

  3. Добрый день всем!
    купить диплом о среднем образовании

    Желаю каждому положительных оценок!
    http://ftp.video-foto.by/forum/viewtopic.php?f=82&t=27596&p=196672

    купить диплом нового образца
    купить диплом техникума
    купить диплом в Москве

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *